Nokia N9 λευκό

Το Nokia N9 64GB (TechblogTV) θα κυκλοφορήσει στο χώρα μας σε μαύρο χρώμα και τιμή 629 ευρώ. Υπάρχουν βέβαια και άλλα δύο χρώματα γαλάζιο και κόκκινο αλλά δεν θα τα δούμε επίσημα προς τα μέρη μας. Ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο χρώμα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη ποσότητα (μάλλον) και μόνο στην έκδοση με τα 64GB και είναι το λευκό.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διαθέσιμο μόνο στο Φινλανδικό κατάστημα Verkkokauppa με 699 ευρώ. Δείτε το εδώ.

, Nokia N9 λευκό

, Nokia N9 λευκό

, Nokia N9 λευκό

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChR

Απιστευτο design στο σωστό χρώμα!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ωραιο φαινεται αλλα δεν θα το αλλαζα με το μαυρο μου!!!!! αν ηταν ματ και οχι γυαλιστερο μπορει να μου αρεσε περισσοτερο

Greg

Να πούμε ότι έχει και update! Καλύτερο multitasking, χειρισμό μουσικής από lock screen, περισσότερες δυνατότητες για το NFC και το συγχρονισμό για το e mail, καλύτερο λογισμικό για το μικρόφωνο και την camera με επιπλέον φίλτρα κ.ά. Είναι απίθανο και πολύ όμορφο! Μαζεύουμε λεφτά σιγά σιγά… αν και ελπίζω να βρεθεί/κυκλοφορήσει σε καλύτερη τιμή στην Ευρώπη…

petros nikolopoulos

Αρα πολυ ωραίο σε άσπρο…. απιστευτο design αλλα με οχι και τοσο δημοφιλές λειτουργικό.

Dimitris

650 ευρώ το άσπρο κατόπιν παραγγελίας στο ελληνικό expansys

Greg

@Dimitris κάνεις λάθος στην έκδοση. Το expansys είναι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν δυστυχώς! 650 είναι η έκδοση με τα 16GB, ενώ 785 ευρώ τα 64GB. Όταν το μαύρο Ν9 64GB κάνει 629 (υπάρχει και με 610) είναι δυνατόν να μιλάμε για το ίδιο σύμπαν;

Dimitris

Χαχα.

Σωστά Γκρεγκ (αν και δεν έγραψα ποια έκδοση). Δεν είδα καν τη χωρητικότητα, απλά μου έκανε εντύπωση που το είχε το ελληνικό Ε, ενώ το αγγλικό δε το έχει καν.

Αφού λες για παράλληλο σύμπαν, εγώ είδα τα καμάρια μας, τις ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας πώς τιμολόγησαν το καινούργιο iphone, σίγουρα είναι από άλλο γαλαξία. Αλλά ας μη μου απαντήσει κανείς και βγει off topic το θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.