Nokia, Από 22 Ιουνίου αναζητήστε τα ειδικά πακέτα με δώρο αξεσουάρ

Από τις 22 Ιουνίου, όλα τα smartphones της Nokia θα πωλούνται στην ελληνική αγορά με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Ovi maps ενώ θα κυκλοφορήσουν ειδικά πακέτα με δωρεάν αξεσουάρ. Συγκεκριμενα όσοι αγοράσετε το Nokia X6 ή το Nokia N97 mini αναζητήστε το πακέτο που θα περιλαμβάνει βάση στήριξης για το αυτοκίνητο και φορτιστή αυτοκινήτου, ενώ τα Nokia E72, Nokia E52, Nokia 5230 θα διατεθούν με δώρο μόνο τη βάση στήριξης.

, Nokia, Από 22 Ιουνίου αναζητήστε τα ειδικά πακέτα με δώρο αξεσουάρ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Μήπως άρχισαν να πέφτουν οι πωλήσεις της Nokia και ψάχνει τρόπο να κερδίσει πάλι πελάτες;;;;

enigma

Η Νokia όμως αν δεν κάνω λάθος και με τις μειωμένες πωλήσεις πάλι πρώτη είναι. Συνεπώς πολύ καλή κίνηση αυτή ώστε να κρατήσει το ενδιαφέρον σε κάποιες συσκευές που έχουν τα χρονάκια τους, χώρια ότι αν δείτε τι κόστος έχει μια βάση κινητού με τον φορτιστή θα αναθεωρήσετε…Φίλος πρέπει να είχε δώσει κοντά 100 για το N78 του και του χα πει ότι τσάμπα το κανε καθως με άλλα 40 έπαινε GPS ειδικά για αυτό το σκοπό….

giannis

αυτη η κινηση με το δωρεαν turn by turn navigation ηταν απλα το αλλο πραγμα,κανεις δεν θα το πιστευε πριν,αλλη εταιρεια με φοβερο μσρκετινκ θα το εκανε να φαινοταν οτι ανακαλυψε τον τροχο(εδω το κανουν σε τεχνολογιες 10ετιας),επιτελους εφυγε και η εκνευριστικη η αλφα κοπυ,αντε να φανει στην Ελλαδα τι θα πει νοκια

Zakmackraken

Η nokia πάντα έκανε τέτοια πακέτα προσφορών, άσχετα εάν εδω στην Ελλάδα δεν τα είδαμε ποτέ. To 2006 πήρα το N770 Internet Tablet (παππούς του Ν900) στα 160€ συν όλο το GPS πακέτο (bluetooth nokia GPS reciever, βάση, φορτηστής) της τότε ονομαζόμενης Navicore (Navicore 2007 software) στα 120€. Όχι και άσχημα τότε το 2006 να έχεις GPS, movie-music player, PIM, internet (wifi-dithering), internet radio, media streaming control point, media center, OBD για το αμάξι, web server, vncserver, μια συσκεύη ΙΤ support (vnc,rdp) μέσω VPN όλα αυτά μέσα σε μία συσκευή.

Κάτι ξέρει και αυτή η Nokia….

Δήμος

Αντε να ξεστοκάρει να φέρει επιτέλους το Ε5 που το περιμένω σαν τρελός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.