Nokia Reading, Έρχεται αυτή την εβδομάδα και στην Ευρώπη

Η Nokia ανέπτυξε τη δική της εφαρμογή ανάγνωσης e-books, στην οποία και έδωσε το εύγλωττο όνομα Nokia Reading και ετοιμάζεται τώρα να ξεκινήσει τη διάθεσή της σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν την Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Ρωσία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αρκετοί μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι υποστηρίζουν την προσπάθεια της Nokia, όπως οι Penguin, Hachette και Pearson, που έχουν σημαντικά επιτυχημένους εμπορικούς τίτλους βιβλίων. Η εφαρμογή θα επιτρέπει στον χρήστη να βλέπει διάφορα μεγέθη ανάγνωσης στην οθόνη του Lumia κινητού του, ενώ θα υπάρχει και διαμόρφωση νυχτερινής ανάγνωσης για τους βιβλιοφάγους του σκοταδιού.

Στην εφαρμογή αργότερα θα ενσωματωθεί και ένα RSS feed reader, μαζί με υποστήριξη για audio books και ένα News Stream, ενώ το Nokia Reading θα γίνεται σταδιακά διαθέσιμο και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.

, Nokia Reading, Έρχεται αυτή την εβδομάδα και στην Ευρώπη

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AnakinSkywalker

Να υποθέσω ότι δεν θα υλοποιηθεί στο Symbian;

yannidakis

ξέρουμε αν θα είναι στο belle;
ευχαριστώ :[

pao13

υπαρχει ρε παιδια αντιστοιχη εφαρμογη…..

yannidakis

ποια;

MDF

οχι δεν θα βγει για symbian

Nickolas

Καλά εννοείται οτι Ελλάδα δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, εδώ δεν ήρθε το Nokia music store που σου προσέφερε και απεριόριστα τραγούδια, αντίθετα με την apple που έχει ανοίξει πλήρως το ηλεκτρονικό της κατάστημα για την Ελλάδα, μουσική, ταινίες, βιβλία.

Panagiotis G.

και γιαυτό δεν την αλλάζω την Apple. τι να το κάνω το κινητό που κάνει καφέ εάν στην χώρα μου δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα

Nacho

Panagiotis G. γιαυτό πίνε εσύ νεράκι και περίμενε,κι όταν με το καλό στο iOS 9 ανακαλύψεις την νοστιμιά του καφέ έλα εδώ να μου το παρουσιάσεις σαν καινοτομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.