Nokia, Ετοιμάζει αντικαταστάτη του N8 με καλύτερη κάμερα και οπτικό ζουμ

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρη πηγή που επικαλούνται τα παιδιά από το UnwiredView, η Nokia ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του μοντέλου N8 πιστά με το λειτουργικό σύστημα Symbian. Το νέο μοντέλο λέγεται ότι θα ενσωματώνει οπτικό ζουμ στην κάμερα που σημαίνει ότι θα μπορούμε να κάνουμε ζουμ έως ένα σημείο χωρίς να αλλιώνεται η ποιότητα της φωτογραφίας.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο επίσης για οθόνη 3.5 ίντσες Clear Black με Gorilla Glass, επεξεργαστή 1GHz και μνήμη RAM 512MB. Το νέο Symbian smartphone αν παραρουσιαστεί θα είναι στην ετήσια έκθεση MWC 2012 το Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη.

, Nokia, Ετοιμάζει αντικαταστάτη του N8 με καλύτερη κάμερα και οπτικό ζουμ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Μα ηδη εχει καταπληκτικη καμερα το Ν8!

manolis Tsagkarakis

ακολουθεί τα χνάρια της Apple μου φαίνεται και η ΝΟΚΙΑ… Νokia N8-S???? :p

dimitris7

μακραν η καλυτερη “ολα σε μια ” συσκευη που εχει βγει ποτε

Timotheos

Αν έχει το καινούριο πάλι 3,5in οθόνη και απλά 1Ghz επεξεργαστή με 512Mb Ram και Symbian οτι και κάμερα να βάλουν θα μείνω στο Ν8 που ήδη έχω.

Techfan

Μην ξερογλείφεστε, γιατί θα το κοστολογίσουν στα 599 ως νεοτεριστικό και super επειδη απλώς είναι νοκια με κάμερα.

A WASTE OF MONEY . Γιατί να βγάλουν βελτιωμένη έκδοση του ν8 ενώ δεν βγάζουν ουσιαστική έκδοση? Ευτυχώς που έχω ν8.

Αυτή η νόκια με πήδηξε από την πρώτη στιγμή που έβγαλε τα έγχρωμα κινητά. Ακόμα και με το κορυφαίο μου ν8 μου υπόσχεται bellle και belle δεν βλέπω. Μόνο να μας πηδάει ΄ξέρει…

sofoklas

@dimitris7 Συμφωνω απολυτα
@Techfan Απο Δεκεμβριο και βλεπουμε η belle, μολις πηρες την anna μην εισαι αχορταγος :p

mustang

symbian? με τιποτα!! Αφου δεν θα εχει κατι ιδιαιτερο απο τεχνικα χαρακτηριστικα, γιατι δεν βαζουν wp7? εκτος και βαλουν καμια οθονη hd 1200χ720, διαφορετικα δεν βλεπω καποιο λογο να μην τρεχει το καινουριο λειτουργικο.

Techfan

@sofoklas

Εγώ έχω την custom belle, δεν είμαι αχόρταγος…αλλά η στάση της nokia ποτέ δεν με εντυπωσίασε (βέβαια το nokia care είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση για κινητά στην ελλάδα).

Απλώς ήθελα να πω πως το nokia n8 έπρεπε να είχε πιο γρήγορες αναβαθμίσεις λίγω των κορυφαίων προδιαγραφών για νοκια κινητό…

mustang

optical zoom+wp7+nokia drive, εδω ειμαστε!!

geozn8

Μακαρι η nokia να βγαλει μια δυνατη συσκευη που εγω προσωπικα την περιμενω πως και πως με μεγαλη αγωνια μιας και ειμαι fan του symbian εδω και χρονια αν και με το n8 ειμαι πολυ ευχαριστημενος και απο τοτε που εβαλα και την belle με καλυπτει πληρως!!!Αν και η καλυτερη καμερα θα ειναι ενα μεγαλο συν για τον νεο αντικαταστατη και παρολλο που η διασταση της οθονης 3.5 για μενα ειναι η τελεια διασταση για κινητο κατι σε 3.7 οθονη χωρις να ξεφεβγει απο της εξωτερικες διαστασεις θα ειναι οτι καλυτερο και συν εναν πραγματικα ποιο γρηγορο επεξεργαστη για καλυτερο και ποιο γρηγορο internet για μενα εχει την πρωτη σημασια που θα πρεπει να προσεξει η nokia και μετα η καμερα!!!Μακαρι να μαθουμε νεα συντομα!!

Evris

…Πως εβαλες Belle εφοσον δεν ηρθε ακομα η ελληνικη εκδοση; κι εγω το Ν8 εχω, αλλα αν ερθει ο αντικαταστατης, θα ελεγα νωρις ερχετε, θα πρεπει να το αλλαξω παλι!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.