Το teaser της Nokia (Microsoft) για το Android Χ2, έρχεται στις 24 Ιουνίου;

Για να το πούμε πιο σωστά, η Microsoft η οποία έχει το τμήμα Devices & Services της Nokia, ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις 24 Ιουνίου μια συσκευή ή σειρά συσκευών. Αν και δεν λέει για ποια συσκευή πρόκειται μπορούμε να υποθέσουμε από το τα teasers που είναι μια πράσινη εικόνα και οι φράσεις «Green with envy» και «Summer brings out our inner glow» ότι μάλλον θα δούμε τον απόγονο του Android Nokia X, δηλαδή το Nokia X2.

Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το πως θα ονομαστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει 4.3 ιντσών οθόνη με ανάλυση 800 x 480 pixels, dual-core Snapdragon 200 χρονισμένο στα 1.2GHz, 1GB RAM, 4GB ενσωματωμένη μνήμη (που λογικά θα μπορεί να επεκταθεί), 5MP εξωτερική κάμερα και 1500mAh μπαταρία. Θα τρέχει με Android 4.3 Jelly Bean. Αν οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν πρόκειται για μια entry-level συσκευή. Σε αντίθεση με το Nokia X, το οποίο είχε μόνο physical «back» button, το Χ2 θα έχει και physical «home» button.

Με βάση πάντα τα παραπάνω specs το επερχόμενο Android smartphone της Microsft προφανώς θα επιχειρήσει να συναγωνιστεί το προσιτό Motorola Moto E.

, Το teaser της Nokia (Microsoft) για το Android Χ2, έρχεται στις 24 Ιουνίου;
, Το teaser της Nokia (Microsoft) για το Android Χ2, έρχεται στις 24 Ιουνίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
killbillgr

Δηλαδή η Microsoft θα παρουσιάσει το επερχόμενο Nokia X2? Να το δούμε και αυτό η Microsoft να παρουσιάζει Android ; Ήθελες να αγοράσεις την Nokia πάρε και την κληρονομιά τώρα να παρουσιάσεις Android .

Chris

Εν τω μεταξύ σε ξένους ιστιότοπους τεχνολογίας έχουν αρχίσει αδαή παπαγαλάκια να αναπτύσουν θεωρίες σχετικά με το ότι σκοπεύει να αφήσει το λειτουργικό της και να στραφεί στο ρομπότ.Η πραγματικότητα είναι όμως πως τροποποιεί το πιο οικείο ρομπότ για να φέρει πιο κοντά στον κόσμο το λειτουργικό της. Δεν είναι και κακή κίνηση πιστεύω.

Κωστας

Το γαματο της υποθεσης ειναι οτι υπαρχει ηδη σειρα Nokia X2 (αυτο με τα κουμπακια)

Νάσος

Πιασαρικο θα έλεγα Chris χαχαχαχα

killbillgr

Μου μυρίζει μπαρούτι εκεί μέσα Nokia Microsoft. Στο Insomnia.gr λέει ένα άρθρο για Η Nokia τρολαρει την MS. Γιατί τελικός έκανε διαθέσιμο το Z Launcher. Αφού προχωράει και στο X2 φυσιολογικά θα επενδύσεις στα Android και σε εφαρμογές όπως έκανε και στα άλλα λογισμικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.