Η Nokia προειδοποιεί, Πείτε όχι στα άσχημα και μοχθηρά Windows Phone κινητά! [funny]

Για να μην πάθετε εγκεφαλικό διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου, να σας ενημερώσουμε ευθύς εξ’ αρχής ότι πρόκειται για πλάκα. Κάποιος ανώνυμος που λατρεύει το Nokia N9 με το λειτουργικό σύστημα MeeGo δημιούργησε το παρακάτω εικαστικό δίνοντας οδηγίες και συμβουλές στο τι να προσέξετε για να μην την πατήσετε και αγοράσετε το ίδιο (Lumia 800) με τα μοχθηρά Windows Phone!

, Η Nokia προειδοποιεί, Πείτε όχι στα άσχημα και μοχθηρά Windows Phone κινητά! [funny]

Kudos το notis

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tony Cool

Καλο!Παντως το meego δε με τρελανε λιγο που το δοκιμασα ενω τα wp ειναι πολυ ελπιδοφορα αλλα για την ωρα με τρομακτικες ελλειψεις για τις δικες μου αναγκες τουλαχιστον.Ενα γαλαζιο n9 με ics θα ητανε λουκουμακι!!!

md03582

τα windows phone ειναι παρα πολυ καλο λειτουργικο, δεχεται συνεχως αναβαθμισεις, οι ελλεψεις του ειναι ελαχιστες σε σημειο που ο casual χρηστης να μην τις αντιλαμβανεται καν και διαφωνω με τον ανωνυμο φιλο που εκανε αυτο το σχεδιαγραμμα. αν αυτη την στιγμη αγοραζα κινητο θα ηταν σιγουρα wp και πιθανοτατα το Nokia lumia 800 ή ο Τιτάνας της HTC. Έχω το HTC trophy και εχω μεινει απιστευτα ευχαριστημενος

iceman

μια και κουβεντιαζουμε για λειτουργικα της νοκια,….. που ειναι η belle, οεω που ειναι η belle…..?????

Gregory

@ iceman βουλωμένο γράμμα διαβάζεις ,οπου και το σκεφτόμουνα!Βλαχάκη που είναι η Belle,μάθαμε κανα νέο, κάπου ‘κει στα Χριστουγεννα βλεπεις ή.. κ’άλλο…?(Έλεοςςςς!!!!)
Άντε το E7 μου πρέπει να αλλάξει γκόμενα ,καλό κορίτσι κ’απο σπίτι αλλά να πως να το κάνουμε ..την βαρέθηκε την Aννούλα _πέρασε η “μπογία της” χαχαχαα ..τπτ ΝΈΟΤΕΡΑ?

Gregory

Αν ισχύει αυτό https://nokiagadgets.com/2011/12/07/nokia-confirms-symbian-belle-update-to-arrive-early-next-year/ -άσχημα τα νέα ,ισχύει όμως εδω σε θέλω μάγκα μου οεοο?:P

Greg

Προσωπικά έχω ψηθεί για λευκό Ν9 64GB… μαζεύω λεφτά μήνες τώρα, αλλά δεν το βρίσκω για αγορά. Το έχει πετύχει κανείς στην ίδια τιμή με το μαύρο (600-629 euro) κάπου στην Ευρώπη; Ξαναλέω το λευκό θέλω. Συγνώμη που ρωτάω κάτι λίγο off topic, αλλά πραγματικά το ψάχνω και δεν το βρίσκω…

Και στα του topic τώρα, νομίζω ότι τα WP 7.5 είναι αρκετά καλό λειτουργικό από αυτά που έχω δει, αλλά δεν βλέπω κάτι που να με ενθουσιάζει, ούτε πολλές δυνατότητες. Δεν νομίζω ότι αξίζει θάψιμο και “κακίες” σαν το παρόν αστείο και αυτοί που το προτιμούν καλά κάνουν για τους λόγους τους. Αλλά εγώ προτιμώ το MeeGo στο Ν9, γιατί το swipe με κέρδισε από την πρώτη στιγμή και από ότι έχω δει έχει πολλά ωραία καλούδια σαν λειτουργικό και κινητό γενικά.

orestis

Sugnwmh gia ta greeklish alla exw mpei apo to nokia n9 to opoio dn exei ellhniko plhktrologio. To leitourgiko me exei 3etrelanei.. einai apithano. epeidh omws dn to xw prwtofortisei akoma den kserw ti ginetai alla niwthw oti h mpataria peftei ligo taxews. vevaia den to xw afhsei apo ta xeria mou kai exw anoixtes gurw sts 15 egarmoges sunexeia. pantws 8a sas enhmerwsw k meta th 1h fortish. kata t alla einai api8ano!:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.