Nokia Αμερικής, Μας βάζει στο ρυθμό της με ένα Roland TR-808

Η Nokia Αμερικής ανέβασε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook την παρακάτω φωτογραφία κάνοντάς μας να αγωνιούμε για το τι πρόκειται να ανακοινώσει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουνίου. Η φωτογραφία απεικονίζει λεπτομέρια από το drum-machine Roland TR-808 (συσκευή δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής) και ξεκάθαρα παραπέμπει στο Nokia 808 Pure View με την κάμερα 41 Megapixel.

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι και η Microsoft προετοιμάζει “μυστικό” event (έχει ακουστεί ότι θα παρουσιάσει tablet) ενώ επίσημα την Τετάρτη 20 Ιουνίου θα γίνουν οι αποκαλύψεις της επόμενης έκδοσης Apollo του λειτουργικού συστήματος Windows Phone για κινητά. Εβδομάδα Windows η ερχόμενη και όλοι σίγουρα θέλουμε να δούμε ένα Nokia Windows Phone κινητό με υπερκάμερα Pure View!

Η φωτογραφία που ανέβασε η Nokia Αμερικής.
, Nokia Αμερικής, Μας βάζει στο ρυθμό της με ένα Roland TR-808

Το θρυλικό Roland TR-808.
, Nokia Αμερικής, Μας βάζει στο ρυθμό της με ένα Roland TR-808

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Ν.

απιστευτο ρυθμοκουτι, αφησε ιστορια… λες να εχουμε επαναληψη;

panos13

Συμφωνα με την νεα φωτογραφια που διμοσιευσε η nokia με την τοποθεσια honolulu βλεπω να ανακοινωνει την ιδια συσκευη nokia 808 σε windows phone.
https://maps.google.com/maps?oe=&q=Lumiaina+street+honolulu&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x7c00668126aebba1:0x31a32338479fa9b8,Lumiaina+St,+Waipahu,+HI+96797&ei=KmrcT8LSMfHa4QTCxtDGCg&ved=0CAsQ8gEwAA

Haduuken!

Χαχα τι λες τώρα . Βάλε και ένα tb-303 να φύγουμε πετώντας.

GiannisMix

“Η φωτογραφία απεικονίζει λεπτομέρια από το drum-machine Roland TR-808 (συσκευή δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής) και ξεκάθαρα παραπέμπει στο Nokia 808 Pure View με την κάμερα 41 Megapixel.” γιατι;;; ειναι τραβηγμενη απ αυτο;;

GiannisMix

οκ οκ παιδια!!! το επιασα 😛 συγγνωμη κωστα για τη χαζη ερωτηση! :S

alexis

θα συμφωνησω με panos13

Tsabino

τι εγινε ρε παιδια τλκ? :S

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.