Nokia και Samsung, “Παίζουν ξύλο” στο Twitter

Παρακολουθούμε τους επίσημους λογαριασμούς των εταιρειών στο Twitter, για να έχουμε μία πιο γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση για τις κινήσεις τους στο τεχνολογικό τοπίο. Πολλές φορές, οι εταιρείες καταφεύγουν σε πειράγματα ή τεχνάσματα για να “πικάρουν” τους ανταγωνιστές τους και η Nokia είναι… ειδική σε αυτό. Έχουμε παρακολουθήσει τις κινήσεις της στο Twitter, με τις περισσότερες να είναι ιδιαίτερα ευρηματικές και έξυπνες.

Άλλες φορές, βλέπουμε την Φινλανδική εταιρεία να παίζει στα όρια του… “τρολαρίσματος”. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η @NokiaUS, “καλώντας” την @SamsungMobileUS, είπε ότι το Samsung Galaxy Gear είναι πολύ 2013 και ότι η Samsung το 2014 θα έπρεπε να κατασκευάσει Smart Shoes, αναρτώντας και μία φωτογραφία με ένα ζεύγαρι… έξυπνα παπούτσια, και συνοδεύοντας την με το hashtag #TheNextBigThing?

Στην Samsung φαίνεται πως δεν περισσεύει το… χιούμορ, και η SamsungMobileUS απάντησε στην “πρόκληση” της Nokia με τον τρόπο που βλέπετε στο παρακάτω screenshot. Φυσικά, η εταιρεία διέγραψε το μήνυμα από τον λογαριασμό της στο Twitter, όχι όμως πρoτού το δουν 490.000 άτομα. Η Nokia από την άλλη δεν είχε κανένα λόγο να διαγράψει το μήνυμα της.

Nokia και Samsung, Nokia και Samsung, “Παίζουν ξύλο” στο TwitterNokia και Samsung, Nokia και Samsung, “Παίζουν ξύλο” στο Twitter

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

81 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stefanos29

αχαχαχχααχ α ρε NOKIA

Panos

Ευφυέστατη απάντηση της Samsung…

Sotiris

Εκτός από άχρηστοι εκεί στην στην σαμσουνγκ δεν έχουν και τρόπους βλέπω, τι να πεις… Καλά τους κάνει η νοκια!!!

zois

Όπως και να το κανουμε η νοκια εχει ανοιξει πολλα μετοπα με πολλες εταιριες και στο τελος θα την παθει!!! μια με την htc μια με την samsung καπου θα κανει το λαθος και τοτε …..

Sotiris

Ναι είδαμε και την apple που ειναι στα δικαστήρια με τον μισό πλανήτη που δεν έπαθε τίποτα μην σου πω και διαφήμιση κανουν

zois

Σωστα αλλα δεν μπορεις να σύγκρινες την apple με την nokia !!!η μια εχει αγοραστικο κοινο ενώ η άλλη το αποκτα τα τελευταια χρονια

tiamat

η αληθεια ειναι οτι δε περιμενεις τετοια καραχυμα απαντηση δημοσια, αλλα για μενα πολυ καλα εκανε η samsung γιατι κατι τετοιες αναρτησεις στο twitter που συνηθιζει η nokia μετα την εξαγορα της απο τα αμερικανακια μου κανουν για πολυ χαζοφλωρικες ,οποτε και εγω καπως ετσι θα απαντουσα για να μη μου τα ζαλιζουν και πολυ η’ απλα με μια λεξη θα τα ελεγα ολα: R.I.P.
(που σημαινει, εδω ρε κακομοιρα νοκια καταντησες να εξαγοραστεις με 20 δολλαρια εκει που καποτε ησουν κορυφη, τωρα βγαινεις και μιλας κιολας??)

ΓιαννηςΑτλ.

hahaha τέλεια απάντηση της Samsung. Μαγκιά κλανιά και εξάτμιση η Nokia… Θα γελάμε στο τέλος

Seba

βλεπω την απαντηση της samsung στα δικαστηρια XD

Sotiris

Γιαννηςαλτ γελάμε ήδη με την κατρακύλα που εχει αρχίσει να παίρνει η σαμσουνγκ…….

P@NOS

Που πας ρε γατάκι να τα βάλεις με την αρκούδα!!

Μιχαλης Β.

χ0α0χ0αχ0α0χα….
Απιστευτο!! Ξυπνησε και η nokia…. Το μεγαλύτερο μπαλάκι στην ιστορία!!

zois

sotiri φιλε μου όπως και να το κανουμε η nokia δεν μπορει να τα βαλει με την samsung απλα πηραν τα μιαλα της αερα με την htc και νομιζει ότι μπορει να τα βαλει με ολους!!!

Sotiris

Zois φίλε η νοκια τα έβαζε τόσα χρόνια με την σαμσουνγκ και ήταν και νούμερο 1, η σαμσουνγκ ανέβηκε ξαφνικά από το ΤΙΠΟΤΑ (γιατι τίποτα ήταν το ποσοστό αγοράς που είχε κάποτε) και αυτο χάρη στο android. Οπότε ξανά σκέψου ποιανού τα μυαλά πήραν αέρα…. Και επίσης η σαμσουνγκ δεν θέλει πολύ να ξαναγυρίσει στην θέση που ήταν!

Sotiris

Μιχάλης β. Τι άκουσα; Θα πάρεις android 4.4 το 2056;
Άλλοι ειναι τα μπαλάκια και πρέπει σύντομα να ξυπνήσουν…

jon

Σωστος ο Sotiris

tolkien

Σωστος ο Sotiris.

petros

Xaxxaxa oti kai na kanei h nokia pisw tha einai…palia den lew htan kuriarxos sto thema kimhths thlefwnias kai oxi mono…se auth thn xroniki pwriodo omws einai pisw kai malista polu..exei ksemeini apo idees…antithetws pou h samsung auth thn periodo dimiourgei polu kainotoma pragmata kai genika fainete pws exei strafei sto klado ths ereunas kai anaptyxis……auta ta lew apla anaforika giati diavasa ta parapanw sxolia kai eida mia diamaxi…! Fwra oso anafora to tweet ths nokia h kinhsh ths einai apla pedariodis…auto den to kanei oute 12 xrono pou diladi mia megalh etairia..opote as afisei ta trollarismata kai as psaksei allon tropo gia marketing…

Gia tous exthrofilous pou theloun kaugades thelw na pw pws ta orthografika pou kanw einai thema dusleksias…!

Panagiotis G

ΑΧ καημένη Samsung τρομερό επίπεδο!!! Μάλλον κάποιος ξέχασε τι τρολαρισμα έριχνε για τις μικρές οθόνες των iPhone. Από τη μέρα που βγήκε το iPhone δεν θυμάμαι διαφήμιση της Samsung να μην τρολαρει την Apple. Αλλά μάλλον τσούζει τώρα. Και εδώ που τα λέμε δεν φτάνει η κουμουτσα κινητό έβγαλε και κουμουτσα ρολόι με μηδέν μπαταρία για να το συνοδεύσει.

Sotiris

@Panagiotis g. ++++1111 πόσο δίκιο έχεις!
@petros θες να μας πεις μια καινοτομία(που μόνο εσυ έχεις δει λογικά) ;;;

μιχαλης

Η σειρά note είναι καινοτομία που τώρα όλες οι εταιρίες προσπαθούν να την φτάσουν αλλα μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καιμια αξιόλογη προσπάθεια. Αλλα δεν είναι εκεί το θέμα μας . Η νοκια τρολλαρει τους πάντες και μπορεί να μην τους βγει σε καλό οπότε καλύτερα να το σταματήσει και να συγκεντρωθεί σε αλλο τρόπο μάρκετινγκ

ghad21

wifi direct,air gesture,air view,smart alert,smart stay,s-pen stylus σε capacitive οθονη,λειτουργεια με ενα χερι,super amoled display,θες κι αλλα?Αμα φταρνιστει η samsung θα εξαφανιστει η νοκια ρε γατακια!

Ζόρζ

Όπως και αν έχει η Samsung είχε φτάσει σε ένα σημείο που έπαιζε μόνη της, τώρα ξύπνησαν και οι υπόλοιπες εταιρείες και βλέπουμε πως τα μερίδια αλλάζουν. Η Nokia κατά την γνώμη μου θεωρώ πως είναι χαζό όλο αυτό που κάνει και όπως προαναφέρθηκε, κάνει σαν ένα 12 χρόνο αλλά όμως είναι ολόκληρη εταιρεία. Από την άλλη η Samsung θα έπρεπε ή να μην απαντήσει ή να πει και αυτή κάτι επικριτικό για τα προϊόντα της Nokia.

Sotiris

@ghad21 μιλάω για πραγματικές καινοτομίες αυτά που αναφέρεις τα προσφέρουν οι περισσότερες εταιρίες και anyway air gesture είχε και το n9 μου το 2011 πολύ πριν το κάνει η samsung…………..

Theo

@Sotiris Εντάξει είσαι hater της samsung, φτάνει το καταλάβαμε.Και ξέρεις τι λέει μία παροιμία, “Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια”.Κι όσο για το ξεκίνημα της samsung, όλες από το τίποτα ξεκίνησαν.Οπότε βρες κανένα καλύτερο επιχείρημα!!

ghad21

Το οτι τα εβαλαν και αλλοι αυτα(καποια απο αυτα) δεν σημαινει οτι δεν τα ανακαλυψε πρωτη η samsung αλλωστε για καινοτομιες μιλαμε οχι για πατεντες.Οσο για το n9 επειδη το ειχα για πιο air gesture μιλας?

lebron21

Οτι και να λετε, ολοι την Samsung θελουν να αντιγραψουν αφηστε το που ηταν η νοκια το τωρα κοιταμε και τωρα ολοι την βλεπουν με τα κυαλια και τα ποσοστα της ολο και ξεμακρενουν αν ηθελε να ψιλοξανανεβει η νοκια ας εβαζε android αφου δεν το κανε περαστηκα της με τα windows δεν την φτανει ουτε σε τρεις ζωες το παρον και το μελλον ανοικουν στο android δηλαδη Samsung…..Lg και οχι μονο λογο πιστης σε αυτες τις δυο αλλα και επισημα απο τα παγκοσμια νουμερα ….τωρα τη λετε οι επικριτες της γραμμενους σας εχουμε το αποτελεσμα μετραει και ηγετικα σας εχει για πλακα οποτε μη χαλατε φαια ουσια δεν περναει ο λογος σας….!!!!

Nio

Κάποιος πολύ Ανώριμος εκπρόσωπος της Samsung κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ τρολαρει. Ρεζιλεύει την Samsung. Τι επίπεδο είναι αυτό? Δεν ντρέπονται λίγο? Δεν έχουν μυαλό να απαντήσουν αναλόγως?
Κ μην ξεχνάτε ποτέ ένα κ μόνο πράγμα. Η κορυφή είναι εύκολο να κατακτηθεί αλλά πολύ……
Δύσκολο να παραμείνεις εκεί.

Δημήτρης Κ.

Ύστερα σου λέει οτι η σχεδόν χούντικη κυβέρνηση της Κορέας-Κίνας τους κάνει ρομποτάκια.Μπράβο Σαμμυ δεν περίμενα έτσι χύμα στο κύμα απάντηση 😀

Dimitrinho

Α ρε καημενη samsung μια ζωη πισω απο το μηλο θα εισαι τι να κανουμε!

ghad21

Σοφη η μ@λ@κ@@ σου!

Sotiris

@theo ούτε hater είμαι όπως λες ούτε τους καταλαβαίνω αυτού του τύπου τους διαχωρισμούς, δεν λέω εχει και κάποια καλά η samsung όπως ειναι οι οθόνες της η το ότι φτιάχνει δυνατά κινητά αλλά μέχρι εκεί όλα τα αλλά ειναι κουταμαρες για ανεβάζει τις τιμές των κινητών της. Και ότι εχει καταφέρει το εχει κάνει μέσω του android αλλιώς αν έμενε με δικό της λειτουργικό(βλέπε bada) θα πατωνε και ξέρεις γιατι καθυστερεί να παει στο τιζεν γιατι ειναι αναμενόμενος ο πάτος!!!
@ghad21 υπάρχει η εφαρμογή στο store στο n9 που κάνει το κινητό να δουλεύει με air gesture!!

ilias

Nio, αν θεωρείς οτι είναι “εύκολο” να φτασει κανεις στην κορυφη, νομίζω είναι καιρός να ανοίξεις και εσύ την δική σου επιχείρηση για να δεις πόσο εύκολο είναι.Αν και συμφωνω με την αποψη σου οτι ειναι δυσκολο να μείνεις στην κορυφη, μην τα ισοπεδώνουμε ολα.

Alexis

Κατά την γνώμη μου έκανε πολύ καλά η samsung γι αυτήν την απάντηση! Κανείς δεν ασχολείται με την Nokia αλλά η Nokia ασχολείται με όλον τον πλανητη! Σαν παιδάκι που θέλει η “μεγάλοι” να του δινουν προσοχη! Στεγνα λοιπον Nokia ράφτο..είσαι τιμωρία! χαχα 😛

Sotiris

@alexis για οταν η σαμσουνγκ κάνει το ίδιο στην αππλε ούτε λόγος αλλά τα ματάκια μας τα εχουμε ανοιχτά μόνο σε ότι μας συμφέρει, λογικό…

lebron21

@dimitrinio …..!!! Πιο μηλο ρε φιλαρακι πας καλα εδω ολοι ακομα και το μηλο τη κοιταει με τα κυαλια για δες καλυτερα ποσο μπροστα ειναι Samung και μην ξεχνας οτι αν δεν ηταν η Samung και η Lg σιγα μην ειχε πετυχει εστω και αυτα που εχει πετυχει .Τα παντα πανω του (iphone) ειναι απο αυτους τους δυο κορεατικους γιγαντες ετσι ειναι λοιπον φιλαρακι με ξενα …..ξερεις….. τι….!!! εχει γινει αυτο που ειναι γι αυτο σεβασμο σε αυτους προμηθευουν

Alexis

Εσυ Sotiris ακομα δεν βαρεθηκες να γραφεις; Νταξει ειπαμε εισαι hater της samsung και από ότι φαινεται fanboy της apple! Εγώ δεν εχω να χωρισω κατι. Απλα με πλακιτσα σχολιαζω το συγκεκριμενο αρθρο! Ξεκολα. Μη το παιρνεις τοσο σοβαρα!

P@NOS

Σταματήστε να λέτε οτι η ΝΟΚΙΑ ήτανε πρώτη..ήτανε..ΗΤΑΝΕ!!!! Τώρα πια ειναι μια τρίχα απο τα @@ της SAMSUNG. Η SAMSUNG κατασκευάζει απο κάρτες μνήμης μέχρι και ΤΑΝΚΕΡ….

Dimitrinho

Αφου η samsung πουλαει παρα πολλα διαφορετικα προιοντα αν ομως συγκρινουμε τα κορυφαια κινητα τους η apple προηγειται οπως ειναι λογικο.ναι πολυ μπροστα ειναι η samsung εχει κανει ολο το κοσμο να τα παει για service εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης(κλαιωωωωωωωω) software οτι πιο μαπα εχει βρει σουπερ σουπερ μιλαμε.
Τι δεν θα ειχε πετυχει;;;;;χαχαχαχαχα αφου ειναι η πρωτη που εβγαλε τα smartphones και τους επιασε ολους στον υπνο η samsung μονο προσπαθει να την αντιγραψει και ξοδευει τεραστια ποσα για διαφημισεις για να πουλησει τις αχρηστες συσκευες της ενω στο μηλο μια διαφημιση το Χρονο φτανει μια χαρα.
Οσο για τους επεξεργαστες και τις οθονες και απο αλλη εταιρεια να το επαιρνε θα ειχε το ιδιο αποτελεσμα μην σου πω και καλυτερο απλα απο την samsung τα προμηθευει πιο γρηγορα αυτο το καλο εχει.

ghad21

ρε φιλε δε καταλαβαινεις οτι θα σε παρουν στο βραστο με αυτα που λες?

lebron21

Ρε dimitrinho ενταξει χαλαρωσε με τη τοση κακια ….δηλαδη τι εννωεις οτι ξερεις καλυτερα και τα παντα απο ολα τα εκατομμυρια ολων αυτων που την εχουν εμπιστευτει και εχουν προτιμησει τα προιοντα της? …ρε παρτε το χαμπαρι χωρις Κορεα πλεον, τεχνολογικη εξελιξη δεν υπαρχει, οδηγουν τις εξελιξεις οσο και αν κατι πυροβολιμενα μυαλα και αν δεν το δεχονται, το μελλον τους ανηκει και οτι και αν λετε…. μονιμα θα ειστε στο απυροβλητο. Οτι στοιχημα γουσταρετε το βαζω οτι οχι μονο δεν θα χασει τη πρωτια για πολλα χρονια αλλα αντιθετως οι αλλοι θα χανουν ολο και πιο πολυ την γη κατω απο τα ποδια τους…περαστικα….!!!!

Theo

@Dimitrinho Που είδες εσύ ακριβώς ότι η apple με μια διαφήμιση το χρόνο πουλάει ; Μόνο την ελληνική tv αν πιάσουμε από το πρωί έως το βράδυ το iphone διαφημίζουνε καιτο δίνουν ως δώρο.Για να μην συνεχίσω με τις ελληνίδες χαζοπαρουσιάστριες που το κρατάνε κιόλας και κουνιούντε όλο νάζι στην κάμερα.Θες κι άλλα ; Χωρίς παρεξηγήσεις, πάντα φιλικά κουβέντα κάνουμε.

Dimitrinho

@Theo στην ελλαδα οτι θελουν κανουν παντως απο το 5 και μετα το εδειχναν στην τηλεοραση γιατι πριν δεν υπηρχε οπως και να εχει δεν θα αλλαζε κατι ακομη και χωρις την διαφημιση.Τι περιμενεις να κανουν;αφου ο μισος πληθυσμος εχει iphone λογικο ειναι να βλεπεις τις παρουσιαστριες με αυτα εγω παντως το iphone ηξερα απο το 2007 που εχει παρουσιαστει απο τοτε το ερωτευτηκα που εδω στην ελλαδα οι περισσοτεροι δεν ειχαν ιδεα για το iphone.
@lebron μαλλον ξεχνας κατι οταν μιλας για την κορεα:JAPAN!

lebron21

Μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι η Κορεα εχει ισοπεδωσει σε ολους του ηλεκτρονικους τομεις την Ιαπωνια ….και γω την σεβομαι την Ιαπωνια γιατι σιγουρα στο παρελθον ηταν κορυφη αλλα την τωρινη κορυφη την κατεχει με διαφορα κιολας η Κορεα …..ενα παραδειγμα οι Sony οι τηλεoρασεις φορανε οθονες της Samsung. Τα παντα κρεμονται πλεον απο τους Κορεατες η εξελιξη τους δεν χωραει αμφισβητηση

Takis

@lebron21Η Sony έφτιαξε έγχρωμη τηλεόραση τότε που οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια με τις ασπρόμαυρες ,είναι κορυφή στις οθόνες εδώ και 40χρόνια και η Philips έχει Sony panel στις οθόνες της απ’ οτι έχω ακούσει
Η Sony έχει δικές της οθόνες και δεν έχει καμια αναγκη τη Samsung που φτιάχνει οθόνες που πιξελιαζουν

Takis

Δεν έχω πρόβλημα με την Samsung καλή τεχνολογία είναι αλλά το πιξέλιασμα από προσωπική εμπειρία σε οθόνη κάμερας της εν λόγω εταιρείας

Μιχαλης Β.

Η Nokia εχει να προσφερει στην αγορα καινοτομα προιόντα απο τις αρχεις του 2000 με τη σειρα N. Απο κει και πέρα έκανε ένα τίποτα. Τα windows phone ήταν και θα είνα ένα fail. Είναι ένα πολύ βαρη λειτουργικό που απετεί πολύ μνήμη και cpu για να κάνει τα βασικα. Η αγορά είναι περιορισμένη και τα apps στο store είναι αποδεδειγμένα χειρότερης ποιότητας. Like windows δεν λένε τίποτα
@Sotiris Αν λες ότι τα (wifi direct,air gesture,air view,smart alert,smart stay) τα χες στο κινιτό σου απο το 2011 εκτύθεσε και μόνο. Οι περισσότεροι εδώ ξέρουν απο smartphone. Και μπορέι να περιμένω μέχρι το 2014 να πάρω την 4.4(γιατί τότε θα κάνει update sto s4 mini) όπως λές αλλά εγώ θα το πάρω. Εσυ που και να πάρεις update δε θα αλλάξει τίποτα τι να πείς?? Επιπλέον και η Samsung να σταματήσει να το υποστιρίζει, έχω στα χέρια μου ένα τούμπανο κινητό να βάλω μέσα ότι rom γουστάρω!! Το ιντερνετ είναι γεμάτο με τέτοιες!! Τώρα εσύ κάτσε να χάιρεσε που θα πάρεις νέο κινητό που απλά θα έχει καλύτερη κάμερα!

Μιχαλης Β.

@Takis
Η Sony δεν έφτιαξε ποτέ δικό της πάνελ.
Οι LG, Samsung, Sharp είναι αυτές που φτιάχνουν τα περισσότερα high end σε όλες τις εταιρίες. η Sony μπορει να το έχει σχεδιάσει αλλά δεν το παράγει. Το παίρνει έτοιμο και το ενσωματόνει στα προιόντα της.
λιγο googlarisma δεν βλάπτει!!

Takis

@Μιχάλης Β Παλιά κατασκεύαζε οθόνες σαν sony αλλά το τμήμα αυτό έκλεισε ,αν είναι έτσι εντάξει τοτε ,αυτά εξάλλου είναι εταιρικά θέματα δεν με ενδιαφέρουν και πολύ δεν ασχολούμαι με ενδοεταιρικα θεματα. Πάντος κάπου πήρε το μάτι μου για Japan display και για S-LCD.

Takis

Επίσης @Μιχαλης Β μπορεί να μην έφτιαξε πάνελ ,όμως έφτιαξε αισθητήρες κάμερας και φακούς απο τους οποιους πουλάει εκατομύρια ετησίως σε Samsung ,lg και apple.

TechnewzGR

Παιδιά η photo είναι fake, το phonearena επικοινώνησε με υπεύθυνο της Samsung και αυτός είπε ότι η φωτογραφία είναι fake και κάτι τέτοιο πότε δεν συνέβη.

Giorgos one x

@Dimitrinho τι μας λες Ρε εδώ η Apple ακόμα να βάλει HD οθόνη στα iphone της και μπορείς και μιλάς??? Όλες οι εταιρείες παίζουν με 5 άρες full hd οθόνες και σε λίγο και με 2Κ με μηδενικά μπεζελ και έρχεσαι και μιλάς κιόλας με τους 2 πυρήνες??

Dimitrinho

@Giorgos one εχει retina display το iphone δεν χρειαζεται κατι παραπανω ενα κινητο ασε που ειναι 4 ιντσων και χωραει και στην τσεπη σου οχι αυτο το τεραστιο πραγμα
Σιγα την full hd οθονη στα κινητα αυτα δεν φαινονται δεν ειναι τηλεοραση η οθονη σταθερου υπολογιστη η laptop για να δεις τις διαφορες, ασε που το iphone εχει πιο καθαρη εικονα.
Τωρα μιλας σοβαρα για τον επεξεργαστη;το ios ειναι παρα πολυ ελαφρυ λειτουργικο σε αντιθεση με το android που ειναι αρκετα βαρυ που αν και εχει τετραπυρηνο κολλαει συνεχεια σοβαρο κατορθωμα τι να σου πω ασε που το 5s εχει και τον μικροεπεξεργαστη κινησης που κανει τεραςτια δουλεια και αλλη μια ερωτηση τα android εχουν 64 bit ετσι δεν ειναι;
Κατι τελευταιο ακομη δες τα benchmark και τα speed test περαστικα!

Vaggelis

Πόσα από τα fanboys της Samsung εδώ πήραν smartwatch? Κανένας;;;;; Μάλλον δίκιο έχει η ΝΟΚΙΑ για την τρολια…

ΥΓ: Κάποιος είπε ότι τα WP είναι βαριά και θέλουν πολλή RAM. Και ο ίδιος έχει samsung… Κλαίω

tsitos

Μιχαλης Β. το ποστ σου ειναι τραγικο.!

δεν γινεται να λες οτι τα νοκια χρειαζονται πολυ ραμ κ cpu οταν το lumia 800 μου σε κανονικη χρηση χρησιμοποιει 16 με 20 mb ram.
και ενταξει, δεν παιρνουμε αυτο σαν παραδειγμα αλλα οκ…
επισης μν λεμε κ οτι δν παρουσιαζει καινοτομιες η νοκια γτ παρουσιαζει πολλες π βαριεμαι να γραψω

Sotiris

Μιχάλης β. Επειδή καταντάς αστείος για να μην πω τίποτα αλλο μάλλον εσυ εκτίθεσαι και μάλλον δεν ξέρεις να κανείς ούτε ένα απλό search στο google αυτο που σου λέω για το n9 με το air gesture ισχύει και αν θες σου στέλνω δίνω και λίκνο με το βίντεο. Και επίσης για να γνωρίζεις σε ενημερώνω ότι το λουμια 520 με ραμ 512 mb και επεξεργαστή στο 1 ghz τρέχει σφαίρα και δεν εχει κολλήσει ποτέ σε αντίθεση με το lag droid σου που χρειάζεται 3mb ραμ για να πάρει μπρος…. Α και μην ξεχάσω οι δημοφιλέστερες εφαρμογές υπάρχουν όλες στο windows store. Περαστικά σου και μάθε ν κάνεις και κανά search δεν βλάπτει, και θυμήσου ότι η ημιμάθεια ειναι χειρότερη από την αμάθεια!

Sotiris

Link*. 3gb ram*

Sotiris

Όσο για την rom που αναφέρεις εσυ πληρώσεις την samsung για να περνάς διάφορες rom μόνος σου και να σου ακυρώνεται η εγγύηση;;; Και μην περιμένεις να πάρεις αλλο upgrade μετά την 4.4….. Ενώ εγώ όπως λες θα πάρω και update που θα έχουν και πιο ουσιώδη αλλαγες απο το να ενσωματώσουν το handouts με τα μηνύματα…….

zois

soto φιλε μου τα android δεν κολανε !!Εχω το htc sesation με 1 gb ram και 1.2 dual core cpu και δεν εχει φαει ΠΟΤΕ LAG .Τωρα για τις εφαρμογες μπορει να εχεις μερικες αλλα ολες δεν τις εχεις…Και από την άλλη το android είναι πιο φιλικο προς τον χρηστη σε γενικες γραμμες και αυτό φαινεται από τις πολώσεις τον κινητών πανω από τα 500 ευρω !!!Τωρα αν θες να πουμε για roms απλα δες μερικα video του htc hd 2 ,αυτό το κινητο εχει παρει ολες τις roms καθώς και ολόκληρα τα Windows! Εσυ περνεις τα νεα updates γιατι το λειτουργικό είναι δικο σου(like iPhone) αν ειχες android θα εκανες και εσυ όπως ολες οι εταιριες!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ Η ΝΟΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞYΠΝΕΙ

Μιχαλης Β.

Sotiris… 16mb to WP και τα android 3Gb!!
ξερεις πολλά κινητα android να έχουν 3 gb?? Ναι ναι είναι στις βασικές προδιαγραφές της google….
Και μετά λές εμένα τραγικο….
Και όχι δεν έχεις όλες τις εφαρμογές που έχει το android.

ps Δεν είπα μόνο για το air gesture. Και το android δεν μου χει βγάλει κανένα απολύτoς lag σε 3 συσκευές….λυπάμαι!!

Sotiris

Καταρχάς για 16 mb και το ότι είσαι τραγικός το έγραψε άλλος για δες λίγο τα σχόλια και δεύτερον έχω galaxy s3 mini για 2ο κινητό το έχω αναφέρει πολλές φορές ότι κολλάει, κολλάει απίστευτα και εχει 1gb ram 1 ghz διπυρινο επεξεργαστή, και έχω βάλει cyanogenmod 10.2 και ακόμα κολλάει και κάνει επανεκκινήσεις μόνο του και η Μονη εφαρμογή που εχει το κινητό μέσα ειναι το Facebook. Οπότε μην μου λέτε ότι το android δεν κολλάει έχω ζωντανό παράδειγμα και μου φτάνει. Καληνύχτα σας..

zois

και να ένα link από ένα κινητο που δεν πεθαίνει : https://techblog.gr/gadgets/htc-hd-2-windows-phone-8-98669/ Windows 8 σε htc hd2 😉

zois

1ο ένα κινητο όπως το s3 δεν κολαει αν συμπεριφέρεσαι σωστα, δεν εχω κανει root οποτε δεν ξερω..Αλλα αυτό που στο υπογραφω είναι η ότι λες ψεματα η ότι δεν ξερεις πως να συμπεριφέρεσαι στο κινητο και του εβγαλες τα ματια γτ και εγω εχω το sensation και δεν κολαει.το htc hd2 είναι σαν το δικο σου σε hardware και εχει παρει ολες τις roms και δεν κολλάει οποτε………..

Sotiris

Λέω αυτο και τέλος γιατι με κουρασατε το s3 mini το έχω ένα μήνα με θήκη σαν καινούριο κλείνω συνέχεια εφαρμογες(λες και άλλη δουλειά δεν είχα να κάνω) και την προηγούμενη εβδομάδα του έβαλα το memory booster που καθαρίζει την ραμ και ακόμα κολλάει. Όσο για το htc (δε λέω δυνατό κινητό και ικανό να τρέξει πολλά λειτουργικά ) που λυσαξες μπορείς να βάλεις βίντεο και να δεις πόσο αργό ειναι με το android

zois

https://www.youtube.com/watch?v=1nmr-k0I0zw
Όταν ξεκουραστείς γτ τωρα σε κουρασαμε δες αυτό https://www.youtube.com/watch?v=1nmr-k0I0zw

Giorgos one x

@Dimitrinho retina display θεωρείται ότι έχει παραπάνω από 300 ppi δεν είναι τεχνολογία οθόνης αλλά τίτλος, δεύτερον τον 64 bit (κατασκευής Samsung) που μας έχετε ζαλίσει είναι άχρηστος πρώτον επειδή δεν έχει το 5S παραπάνω από 4gb ram και επειδή ΔΕΝ υπάρχουν ακόμα εφαρμογές να το αξιοποιούν. Τρίτον αυτό που είπες για το μέγεθος και πως δεν φενεται η διαφορά τότε ας αφήσουμε τις 85 άρες 4Κ οθόνες και να βάλουμε στον τοίχο μας μια 10 άρα WVGA τηλεόραση και να πάμε 20 μέτρα μακριά της για να μην βλέπουμε διάφορα. Τέταρτον πιστεύεις πραγματικά ότι ο Α7 στα 1,3 ghz φτάνει τον snapdragon 800 στα 2,3???

Giorgos one x

@Dimitrinho και κάτι άλλο τώρα λες ότι δεν χρειάζεται full hd σε smartphone και ότι είναι μικρό για την τσέπη (λες και το πείρες μόνο για τηλέφωνο αλλά λέμε τώρα) όταν η Apple του χρόνου σας δείξει το 5 ιντσών full hd λογικά iPhone τότε θα τα ξεχάσετε όλα περί retina και αντιχυρα και θα τρέχετε στις ουρές! ΜΠΕΕΕΕΕ!!!

Dimitrinho

@Giorgos one δεν ειπα κατι για τον επεξεργαστη αλλα για το android ειπα που ειναι πολυ πιο βαρυ απο το ios μην μπερδευουμε μερικα πραγματα για αυτο ειναι το iphone 5s το πιο γρηγορο smartphone που υπαρχει λογικο ειναι με τετοιο λειτουργικο.
Οσο για το μεγεθος της οθονες δεν εχω προβλημα να βγαλει η apple μεγαλυτερη οθονη γιατι ξερω οτι τουλαχιστον θα το φτιαξει καλα εγω παντως σκοπευω να μεινω με το 5s για τουλαχιστον 5 χρονια.

Giorgos one

Το Ios είναι άσχημο γιατί έχει μηδενικό customisation είναι σαν να έβγαζαν τα πάντα από το Android και να άφηναν μόνο το app drawer λογικό να σου φενεται όμως γρήγορο αφού το έχουν γεμίσει με τόσο animation που σε πιάνει ναυτία

Sotiris

George εσένα που δεν σε πιάνει ναυτία για μπες στο google play και δες ποσά downloads έχουν τα ios 7 launchers…….και ενημερωτικά τα animations απενεργοποιουνται στο ios για αυτούς που ζαλίζονται εύκολα

tony

@ sotiris είναι αρκετα τα ios7 launchers, αλλά αν τα συκρίνεισ με downloads των anroid launcher είναι μηδαμινά

johni

Όταν δεν πούλας τα αναμενόμενα αναγκαστικά με κάποιον τρώγεσαι . Αυτό κάνει η samsung

Dimitrinho

@Giorgos one χαχαχαχαχα απο την φαντασια σου τα βγαζεις;ακου εκει εχει βγαλει τα παντα απο το android απο την στιγμη που το android ηταν αυτο που αντεγραψε το ios.οσο για υπολοιπα με καλυψε απολυτα ο Sotiris.

Giorgos one

Δεν είπα ότι αντιγραψε κάποιος κάτι Είπα ότι το Ios 7 είναι σαν ένας Android launcher μόνο με app drawer, δεύτερον άδικα χαλάω τον χρόνο μου τα specs μιλάνε από μόνα τους G2 με 13mp, snapdragon 800 , 2gb ram, full hd οθόνη κάνει 400 και μετά σου έρχεται η Apple με το ανέκδοτο το iPhone 5S χωρίς hd οθόνη, 2 πυρήνες, 8mp, ίδιο design και το χρεώνει 600. Όσο αφορά τα OS είναι γελοίο όταν το ένα το έχουν το 50 % και το άλλο με το ζόρι 10.Α και κάτι άλλο εγώ άμα μου γουστάρει βάζω και Ios launcher εσείς μπορείτε να βάλετε Android launcher?

nikolasx

Φαγωθητε, η Νοκια ειναι μπροστα σε τεχνολογια και καινοτομια, δεν δεχομαι κριτικη περι αυτου.

Dimitrinho

@Giorgos ποσες φορες θα σου εξηγησουμε οτι το ios ειναι τελειως διαφορετικο λειτουργικο απο το android; Το android για να λειτουργησει χρειαζεται τετραπυρηνο επεξεργαστη αλλιως δεν μπορει να ανταποκριθει και εκτος αυτου εχει ποιοτικοτερο hardware το iphone. Οσο για την καμερα ελεος σου φαινεται το lg g2 να εχει καλυτερη καμερα;δεν ειναι τα mega pixels που μετρανε αλλα ποσο καλη καμερα ειναι και το iphone βγαζει τις καλυτερες φωτογραφιες λεω να πας να το ψαξεις και θα καταλαβεις οτι εχω δικιο. Τωρα ειναι σαν να μου συγκρινεις το toyota prius(lg g2) με την ferrari laferrari(iphone 5s)το prius ειναι πολυ οικονομικο στην καταναλωση(στην περιπτωση του κινητου διαρκει παραπανω η μπαταρια)χωρανε περισσοτερα ατομα μεσα(μεγαλυτερο)κανει την δουλεια που θες χωρις να εχει περιορισμους αλλα η laferrari ειναι πιο γρηγορη εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης τελειο φινιρισμα πιο ακριβα υλικα ειναι πανεμορφη(το prius ειναι πολυ ασχημο)η αισθηση που σου δινει ειναι καλυτερη εχει σημα το αλογακι ενω το αλλο ειναι τογιοτα εχει τεχνολογια απο την φορμουλα 1 ειναι και πιο ποθητο. Για ολους αυτους τους λογους ειναι πιο ακριβη η ferrari οπως το αντιστοιχο πραγμα γινεται με το iphone με την μονη διαφορα οτι το iphone μπορεις να το αποκτησεις ειναι και value for money… Συνέχεια »

Nio

Dimitrinho εισαι μικρος…..
1ον Το παραδειγμα σου ειναι ακυρο.
2ον Οι τιμες καθοριζονται απο το νομο της ζητησης κ της προσφορας.
Δηλαδη τωρα βρισκω porsche cayenne turbo με 15.000 ευρω που αντικειμενικα εχει πολυ μεκγαλυτερη αξια αυτο το θηριο. Κ ενα smart καινουριο εχει 12.000 ευρω Τροφη για σκεψη.
3ον Η ferrari σου (iphone) σου πουλαει τα αλογα ακριβα (16gb μνημη 120 ευρουλακια.. ζεστα κ ομορφα) Ενω το GTR35 σου προσφερει ενα καλο συνολο μπορει οχι χειροποιητο η τοσο προσεγμενο, αλλα τρως ολη την σκονη κ την χωνευεις κιολας… 🙂 κ με λιγοτερα ευρουλακια για αυτους που θελουν ταχυτητα κ οχι απλα γερους να πουλησουν μουρη πηγαινοντας την ferrari με 30…….

Τακης

Η κουβέντα σας με οδηγει στο συμπέρασμα οτι είσαστε ο προσωπικός στρατός των εταιριών κάνετε σαν αυτους που κολάνε αυτοκόλλητο apple στο αμάξι τους ,πολύ απλά κανουν διαφήμιση χωρίς να πληρώνονται και πολύ απλα πιάνονται κοροϊδα αν σας αρέσει παρα πολύ μια εταιρεια τεχνολογίας φυσιολογικό να την προτείνετε αλλά όχι να κάνετε σαν τρελοί διότι οι εταιρείες κερδίζουν εις βαρος σας πολύ απλα

Τομ

Κατα τα αλλα εταιριες με πολυ καλα και μελετημενα προιοντα. Τωρα ενταξει τετοια πραγματα υπαρχουν στον ανταγωνισμο. Δεν θα μπω καν στο τριπακι να διαχωρησω ποιος εχει δικιο και ποιος οχι η ποια ειναι η καλυτερη εταιρια. Καλα κινητα εχει η nokia αλλα λογισμικο που ακομα δεν εχει αποδειξει την αξια του, ομως απο ποιοτητα κατασκευης και τεχνολογια ειναι τελεια. Η samsung εχει παρα πολυ καλα προιοντα σε ολη την γκαμα της τεχνολογιας, και μαλιστα σε πολλες κατηγοριες ειναι πρωτοπωρος αλλα καποιες φορες ειναι υπερβολικα tech και gimmicky σε αυτα που προσφερει. Και οι δυο εταιριες εχουν τα καλα και τα κακα τους. Ενα ειναι σιγουρο απο το samsung κινητο που εχω τωρα ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα θα παιρνα nokia πολυ ευκολα αν μου αρεσαν τα windows phone λιγο παραπανω. Εδω πλεον εγω βαρεθει και τα windows PC και κατεβαζω ubuntu και σε σκεφτομαι να παω σε mac στο μελλον τα windows phone θα με ενδιαφερουν;

τομ

DImitrinho σχετικα με το παραπανω ποστ σου, εχεις δικιο, αλλα απο την στιγμη που δεν πληρωνουμε παραπανω για τετραπυρηνους μεγαλη ram και μεγαλη μπαταρια τις μας πειραζει που θελει το android περισσοτερους πορους; Και ασε που η sony και η HTC εχουν πολυ καλη ποιοτητα στα υλικα με τους κορεατες να ειναι λιγο πιο κατω. Επομενως;

Η apple σεβαστοτατη σαν εταιρια αλλα πρεπει να βελτιωσει καποια πραγματα με το iphone 6, αν θελει να ειναι ανταγωνιστικη. Πρεπει καποιος να ειναι πολυ προκατηλημενος για να νομιζει ακομα οτι τα iphone ειναι καλυτερα. Δεν λεω καποτε (μεχρι σχετικα συντομα κιολας) ισχυε τωρα σιγουρα οχι.

Για την καμερα δεν λεω κατι iphone και lumia εχουν τις καλυτερες.

Τομ

μεχρι σχετικα προσφατα εννοω οχι συντομα. Σορρυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S24 Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24: Έφτασε η ενημέρωση που βελτιώνει την κάμερα

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας Απριλίου 2024 για τη σειρά Galaxy S24, που συνοδεύεται από βελτιώσεις της κάμερας.