Nokia, Βρίσκεται στο 88.4% των smartphones με Windows Phone 8

Σύμφωνα με την διαφημιστική εταρεία AdDuplex που ασχολείται με διαφημίσεις σε κινητά, η Nokia “ελέγχει” το 88.4% των smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8. Για παράδειγμα στην Κίνα, στην πρώτη δεκάδα smartphones με το εν λόγο OS και τα 10 είναι Nokia. Σύμφωνα με την AdDuplex το 30% των Windows Phone 8 smartphones ανεξαρτήτως κατασκευαστή έχουν αναβαθμιστεί στο GDR2 update.

Nokia Windows Phone 8 smartphones 88.4%, Nokia, Βρίσκεται στο 88.4% των smartphones με Windows Phone 8

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tasost

Λογικό είναι, αφού πλέον έχει και την υποστήριξη απο τη Microsoft καθώς επίσης έχει και καταπληκτικές αποκλειστικές εφαρμογές by Nokia.

Darth

ένα λέω αν η microsoft δεν θα ειχε ψαρώσει την nokia(και την εξαγόρασε τώρα) τα wp χαλαρά θα ταν κάτι σαν σπάνιο ζώο σε ενα και δύο κινητά θα τα έβλεπες………
ένα στο htc ένα στο samsung ένα στο huawei και κάνα ακομι κάπου ξέμπαρκο

gian

αφού τους υπόλοιπους τους έθαψε ms/nokia μαζί!
εδώ έβγαινε το ativS με οθονάρα 4.8, 1υ ραμ, αποσπόμενη μπαταρία 2.3κ και ένα σωρό και έβγαινε η MS και έλεγε δεν έχετε δει τίποτα ακόμα. τσακ και πετάει το 920/820 etc.

ΑΝ ήταν δίκαιοι και άφηναν την samsung να κάνει παιχνίδι στα ίσια … και έδιναν ΟΛΕΣ τις εφαρμογές σε ΟΤΙ φοράει WP8, τότε με ένα ατιβ κτλ στα 180 ευρό θα είχε η νόκια πάνω 20/25% ??? όχι!

nikolas

GO Nokia!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.