Τρία νέα Nokia και HTC με dual core

Εδώ και μερικές ώρες βρίσκομαι στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στην Επιχειρηματική Ζώνη Canary Wharf για να παρακολουθήσω το διήμερο συνέδρειο Nokia World 2010 και το HTC London Launch event. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άυριο το πρωί η Nokia θα παρουσιάσει δύο νέα smartphones ενώ την Τετάρτη η HTC ακούγεται ότι θα παρουσιάσει το πρώτο dual core smartphone.

update: Ανακοινώθηκαν τα Nokia E7 (βίντεο), Nokia C7 και Nokia C6.

Περισσότερες λεπτομέριες δεν γνωρίζω αλλά αύριο θα έχουμε να δούμε και να συζητήσουμε πολλά για τα νέα της Nokia.

, Τρία νέα Nokia και HTC με dual core

Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube www.youtube.com/techblogGR και δείτε πρώτοι όλα τα βίντεο που θα ανεβάσουμε αύριο και την Τετάρτη, πριν ακόμα τα δημοσιεύσουμε εδώ στο Techblog.

Επίσης παρακολουθήστε τα updates από το Facebook Page του Techblog και δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα κινητά τη στιγμή που θα ανακοινωθούν https://www.facebook.com/techblogGreece

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

αντε με το καλο να μας φερεις ενδιαφεροντα νεα και στο επομενο ταξιδι να μας παρεις μαζι σαν εκδρομη του παιδικου σταθμου,χαχαχα…

Marios Basileiou

Αντε με το καλο,περιμενουμε με τρελλη ανυπομονησια,ειδικα για το event της Τεταρτης.Θα συμφωνησω με τον γιαννη,την αλλη φορα να μας παρεις μαζι σου 😛 lol

Ερωτοκριτος

το mytouch HD θα ειναι το 2πυρινο (το magic HD δηλαδη 🙂 )

nethall.gr

Θα το θυμάμαι που δεν με πήρες μαζί σου 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.