Nokia X, Ελλάδα έρχεται τον Απρίλιο με τιμή 129 ευρώ

Το “απλό” Nokia X αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα στα μέσα απριλίου με τιμή 129 ευρώ και μπορείτε από σήμερα να το κάνετε προπαραγγελία στα καταστήμα Nokia Care ανά την Ελλάδα. Θα διατεθεί και στα πέντε διαφορετικά χρώματα, πράσινο, μαύρο, άσπρο, κίτρινο και κόκκινο και να θυμήσουμε ότι είναι δίκαρτο.

Η διαφορά του “απλού” Nokia X με το Nokia X+ είναι ότι το δεύτερο έχει 768MB μνήμη RAM και μια κάρτα μνήμης μέσα στη συσκευασία. Υπάρχει και το Nokia XL με οθόνη 5 ιντσών.

Nokia X
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.1.2
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon S4 Play 1.2GHz διπύρηνος
GPU: Adreno 203
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 4 ιντσών, LCD IPS, 800×480 pixels
Κάμερα: 3 Megapixel, Όχι LED flash, fixed-focus, VGA video
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1500mAh
Διαστάσεις: 15.5x63x10.4 χλστ.
Βάρος: 128.7 γρ.

, Nokia X, Ελλάδα έρχεται τον Απρίλιο με τιμή 129 ευρώ

, Nokia X, Ελλάδα έρχεται τον Απρίλιο με τιμή 129 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

Τίμια τιμή.

Kostas46

Τι τίμα τιμή??? Πλάκα κάνετε??? Με άλλα 50€ παίρνεις το moto g που είναι κλάσεις ανώτερο!!!!

Μαινόμενος

Ήταν αυτό που χωρίς φόρους έκανε 89! Δλδ το XL που χωρίς φόρους θα έκανε 119 θα κάνει 150-160; Καλα….

obi

Το κινητό είναι συλλεκτικό και θα αποκτήσει αξία λέμε!

arg

μπορείς να το πείς και μπασταρδεμένο 😛
όσο και να έχει εφόσον δέν έχει πρόσβαση στο google play είναι πεταμένα λευτά, στην ουσία απευθήνετε σε nokia funs ή σε άτομα που θέλουν απλά νόκια γιατί το 3210 που είχαν ήταν σκυλί και δέν αλλάζουν εταιρία.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Το μοναδικό που αξίζει είναι το Nοkia XL!

keysmith

η κάμερα 3mp (μαλλον free/fix focus) χωρίς led είναι αρκετή για να αποτρέψει έναν χρήστη να πάρει αυτό το κινητό. Σήμερα μια αξιοπρεπής κάμερα είναι αναγκαία για τους περισσότερους. Δεν είναι ότι είναι 3mp (όπως πχ του παλιού καλού Κ800 με το focus τον καλό φακό το xeon) αλλα ότι οι “καινούριες” 3mp είναι ευτελούς ποιότητας κάμερες που παράγουν 3.000.000 pixel σαβούρα.

Με την ίδια ή κοντινή τιμή υπάρχουν ασφαλώς android με 5mp και led και hd video απλά δεν γράφουν nokia.

Κρίμα γιατί η κατηγορία 4” (και μάλιστα ips) λείπει από τα ndroid και τη θέλει πολύ κόσμος και θα έκανε πάταγο αν πρόσεχε τις λεπτομέρειες (δλδ βασικά την κάμερα). Θα μου πεις μα θα ανταγωνίζονταν το 520.. Σωστά.. Θα ντρόπιαζε τα wp όπως το 808 στην εποχή του που ανάγκασε την MS/nokia να διατάξει το σταμάτημα της παραγωγής του ένα χρόνο μόλις μετά την κυκλοφορία του (όταν η Samy πουλάει ακόμα Galaxy SΙΙ advanced που λέει ο λόγος) γιατί απλά συναγωνίζονταν τα.. lumia (τα είχε εξαφανίσει)

Nickolas

Για αρχική τιμή δεν τη λες και οτι καλύτερο, αλλά εδώ που τα λέμε δεν υπάρχουν και πολλά διπύρηνα dual SIM κινητά της προκοπής στα μεγάλα καταστήματα ακόμη και σε αυτή την τιμή. Πάντως δεν είναι ανάγκη οτι βγαίνει να τρέχουμε να το αγοράζουμε καθώς σε δύο τρεις μήνες στα online καταστήματα αυτό και τα αδελφάκια του θα τα βρίσκουμε κάτω από 100 ευρώ.

Lefteris

H Nokia μέ έχασε καπου στο 5800 και μετα από κάποια χρονάκια από τότε και έχοντας δουλέψει κάι άλλα δυνατα μοντέλα πρίν το το Note 2 μου θα χρείαστεί κάτι πολύ πιό δελεαστικό για να επενδύσω ξανά σε αυτή και να με δελεάσει αρκετά ώστε εμποδίσει από το να πάρω σύντομα το Note 3 όπως έχω προγραμματίσει.

Manos

Για όσους παραπονιούνται για το Google Play,κατεβαζετε το apk του Google Services και είσαι κύριος(έκτος αν έχουν κανει κάτι απο την Nokia που απαγορεύει την εγγατασταση του, δεν ξέρω γιατί δεν ΠΑ ακολουθώ ειδήσεις σχετικα με το κινητό αυτό).

~Κατοχος LG Optimus G e975 με CM 10.2 -Android 4.3.1- stable~

kwstascifi

Vodafone Smart 3, και Smart Mini είναι πολύ αξιόλογες προτάσεις που κυκλοφορούν σε αυτή την τιμή εδώ και πολύ καιρό.

Τα 130 είναι πολλά για το Nokia X, ενώ στα 180 παίρνεις το διαμάντι (moto G)

tech21man

Για να ειμαι ειλικρινης, δαγκωτο το 525 η το αντιστοιχο 625 η ο,τι βγει με 1GB RAM clear black στο μεγαλυτερο μοντελο και ολα τα καλα της Nokia και καλυτερο chipset σε παρομοια τιμη. Το moto g γιατι το εκθειαζετε ολοι? (για την κατηγορια τιμης του ειναι αρκετα πιο πανω απο αυτα τα Nokia+50 ευρω ειναι πανω απο 30%?).

A7 πυρηνες, 4,5ρα οθονη LCD απλη 305 gpu, οχι ιδιαιτερα καλη αποκριση συχνοτητας απο το κυκλωμα ηχου, πολυ χαλια video recording (720p με χαμηλο bitrate) και μετρια καμερα…Μετριο προς βγαλε γυρω γυρω.

Εχει κατι το ιδιαιτερο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.