Nokia X7, Έμεινε πίσω λόγω Symbian

Το αναμενόμενο smartphone της Nokia έκανε και πάλι την εμφάνιση του. Πάνω που το είχαμε ξεχάσει, τρεις φωτογραφίες ήρθαν να μας το θυμίσουν και μαζί του μας θύμισαν και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του. To κινητό αναμενόταν να έχει ανακοινωθεί, αλλά η αβεβαιότητα με το Symbian έχει καθυστερήσει ή και ματαιώσει την κυκλοφορία του.

, Nokia X7, Έμεινε πίσω λόγω Symbian

Το Nokia X7 σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε μέχρι σήμερα ενσωματώνει οθόνη 4 ιντσών τεχνολογίας AMOLED, δηλαδή ίδια με αυτή του Nokia E7. Ο επεξεργαστής του θα ήταν χρονισμένος στα 720 ΜHz, όμως οι μήνες που έχουν περάσει από τη στιγμή που αυτή η ύπαρξή του έγινε γνωστή είναι αρκετοί και συνεπώς περιμένουμε να έχει υπάρξει κάποια σημαντική βελτίωση. Πάντως αν ο επεξεργαστής είναι σε αυτά τα επίπεδα δύσκολα θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τα διπύρηνα θηρία των άλλων εταιριών, LG Optimus 2X, Samsung Galaxy S II, Motorola Atrix.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι εντυπωσιακά, αφού περιλαμβάνουν, πέρα από την κάμερα των 8 Megapixel, τέσσερα ηχεία για μουσική, μια δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel για βιντεοκλήσεις, δέκτη/ πομπό NFC (Near Field Communications), HDMI out, Wi-Fi n, USB Port (για USB Host service) και μνήμη επεκτάσιμη μέχρι και 32 GB μέσω κάρτας microSD.

Πάντως αν και η επανεμφάνιση του μοντέλου είναι σημάδι ότι το project είναι ακόμα ζωντανό, δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε την περίπτωση να ήταν ένα πρωτότυπο κομμάτι που βρέθηκε κατά λάθος(;) στα φώτα της δημοσιότητας.

, Nokia X7, Έμεινε πίσω λόγω Symbian

, Nokia X7, Έμεινε πίσω λόγω Symbian

, Nokia X7, Έμεινε πίσω λόγω Symbian

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosVolos

Αν και 4’αρα οθονη φαινεται θηριο σε σχεση με το χερι της photo.To καλο ειναι οτι η Nokia δεν χανει ποτε το προσωπικο της στυλ και συνεχιζει να μας εκπλησει!

orestis

Είναι απίστευτο το κινητάκι! Κάθε μέρα μπαίνω και ψάχνω νέα! Μακάρι να βγει! Κώστα ό,τι νέο έχεις σχετικά με αυτό ρίξε μας τα φώτα σου όσο πιο γρήγορα γίνεται!:)) Ευχαριστώω!

Κώστας Βλαχάκης

Δεν ξέρω αν θα βγει αυτό ή άλλα μοντέλα, πάντως το Symbian 3 δεν το παρατάει η Nokia και μέχρι να παρουσιάσει Windows Phone 7 κινητά (προς το τέλος του έτους), θα δούμε διάφορα ενδιαφέροντα μοντέλα αλλά και αναβαθμίσεις στο λειτουργικό με νέα P.R. (Product Release)

zan

ωραιο σχημα!

manolis44

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΑΙΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΗΧΕΙΑ.

SYMBIAN 3 + 8 MEGAPIXEL + 4″ INCH SCREEN + ΤΕΣΣΕΡΑ ΗΧΕΙΑ = ULTIMATE MOBILE

ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΘΑ ΑΚΟΎΓΕΤΕ ΔΥΝΑΤΆ.

orestis

Κώστα, διάβασα σε ένα άρθρο ότι η nokia θα κάνει ανακοίνωση μίας νέας symbian συσκευής μια μέρα πριν το CTIA! Υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή εδώ η ομορφιά?:D

Κώστας Βλαχάκης

Πολύ πιθανό! κάποια έξτρα πληροφορία δεν έχω αυτή τη στιγμή.

orestis

Ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.