Nokia X7, Ξεκίνησαν οι παραδόσεις και Ελλάδα τέλη Ιουνίου

To Nokia X7, το πρώτο smartphone με την αναμενόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Symbian Anna αναμένεται να φτάσει στις πρώτες Ευρωπαϊκές χώρες τις επόμενες ημέρες. Όπως σας έχουμε ενημερώσει αποκλειστικά εδώ από το Techblog, στη χώρα μας θα αρχίσει να διατίθεται τέλος Ιουνίου με αρχές Ιουλίου από τη Vodafone.

Μέσα στον Ιούλιο και αφού περάσει ένα 20ημερο που το Nokia X7 θα έχει αποκλειστικά η Vodafone, μετά θα αρχίσει να διατίθεται και από τις υπόλοιπες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά και από μεγάλα καταστήματα ηλεκτρονικών. Η τιμή του Nokia X7 αναμένεται στα 499 ευρώ.

Nokia N8, Nokia E7 και Nokia C7 θα αναβαθμιστούν στην έκδοση Symbian Anna εκεί τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου μαζί με την κυκλοφορία του Nokia X7.

, Nokia X7, Ξεκίνησαν οι παραδόσεις και Ελλάδα τέλη Ιουνίου

Nokia X7
Λειτουργικό σύστημα: Symbian Anna
3G/ HSPA
Επεξεργαστής: 680 MHz
Μνήμη RAM: 256MB
Οθόνη: 4 ιντσών, AMOLED, 640×360 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, 720p HD video, dual led flash
Εσωτερική μνήμη: 1GB
Kάρτα μνήμης: microSD (έως 32GB)
Bluetooth 3.0, USB on-the-go, WiFi, GPS, FM Radio
Μπαταρία: 1300 mAh
Διαστάσεις: 119.7×62.8×11.9 χλστ.
Βάρος: 146 γρ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Αν και αγαπώ το symbian με τα χαρακτηριστικα που εχει και την τιμη που θα το φερουν στην Ελλαδα κανα 500 ευρω, δε βλεπω να πουλαει. Ποιος ο λογος να παρεις αυτο τη στιγμη που μπορεις να βρεις πολυ φθηνοτερα το Ν8, το οποιο θα παρει και αυτο την αναβαθμιση σε Αννα. Ασε που μεχρι να βγει θα βρισκεις σε πολυ καλες τιμες κινητα οπως το lg optimus black.

Nikos

Ρε παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές ποιος θα δόση σήμερα τόσα λεφτά για Sympian? εγώ πάντως με τίποτα όχι γιατί έχω πρόβλημα με το Sympian αλλα και σαν σύνολο για τα χρήματα που κάνει και για τον ανταγωνισμό δεν αξίζει τον κόπο!!

Ceron

Για Sympian λογικο να μην αξιζει τον κοπο γιατι δεν υπαρχει Sympian

Timotheos

Το κινητό αυτό όταν έρθει με το καλό, αν έχει πάνω από 350 ευρώ θα πάει άπατο.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Προκατειλημμένους σας βλέπω ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε

και μια ερώτηση πόσοι από εσάς έχουν συσκευή symbian ^3 και λίαν σύντομος symbian anna
η έστω το είχανε υπό την κατοχή τούς για αρκετό χρονικό διάστημα ώστε να έχουν ολοκληρωμένη άποψη

Nikos

Εγώ είχα Nokia N8 το είχα κάνει ανταλλαγή για ένα μηνα με έναν φίλο του έδωσα το Desire και έχω να πω ότι για 499 δεν αξίζει. αν όμως θες φωτογραφική μηχανή ναι αξίζει.

ΙΩΑΝΝΗΣ

εγώ έχω nokia N8 από Δεκέμβριο και δεν το αλλάζω με τίποτα το μοναδικό το οποίο μου αρέσει είναι τα wp7 άλλα μέχρι να αποκτήσουν τις δυνατότητες του symbian επιμένω στο Ν8 αν και περιμένω και την meego συσκευή Ν9

όσο για ποιότητα κατασκευής ούτε λόγος

stelios7

αθλιο,

τωρα βγαινουν κινητα με 1ghz και με διπηρυνους και η νοκια με 680mhz???

Darth vader

Αν το συμπιαν ειχε καμια 200αρια χιλιαδες εφαρμογες(θα ητανε αντροιντ) θα ηταν το καλυτερο λειτουργικο

johnaroc

πάλι αναφέρεστε τα ghz.Αν ένα λειτουργικό πάει νερό με λίγη ισχύ αυτό σημαίνει καλό και όχι κακό

πετρος

επειδη ειναι καλογραμμενο και θελει λιγους πορους ειναι χαλια ρε johnare… 10πυρηνο στα 3 ghz για να τρεξει παρα μικρος επεξεργαστης που παει νερακι και κρατα η μπαταρια πανω απο 5-6 ωρες που μου λεει ενας φιλος για το 2Χ…

ΕΛΕΟΣ με την cpu-mania !

Timotheos

Φίλε Ιωάννη, πιο πάνω γράφεις πώς είμαστε προκατειλημμενοι και ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Δηλαδή τι ακριβώς έχει μείνει για να δούμε ακόμα. Είμαι κάτοχος Nokia N8 το οποίο ούτε εγώ αλλάζω προς το παρόν. Το θέμα μάς όμως, είναι πως η Nokia βγάζει στην αγορά ενα ακόμα κινητό της το οποίο ναι μεν έχει το καινούριο Symbian anna αλλά κατά τα αλλά έιναι μια απο τα ίδια οσο αναφορά την επεξεργαστικη του δύναμη. Σύν οτι ζητά τουλάχιστον εδώ 499 ευρώ. Αυτή την στιγμή ο ανταγωνισμός είναι θέλουμε δε θέλουμε πολύ σκληρός. Εγώ δεν σου λέω για άλλη εταιρία. Γιατί να πάρει κάποιος το Χ7 και να μην πάει στο Ν8 που τώρα είναι και πιο φθηνό. Τώρα όσο αναφορά τα Ghz, θα προτιμούσα το Ν8 μου να ήταν στο 1 Ghz γιατί ξέρω οτι θα πηγενε σφαίρα.

ΙΩΑΝΝΗΣ

φίλε τιμοθεε λέω προκατειλημμένοι γιατί χωρίς κανένας από εμάς να έχει δοκιμάσει την νέα εκδοσή του symbian λένε ορισμένοι ότι είναι πεθαμένο λειτουργικό (δεν είναι το λειτουργικό με τις περισσότερες δυνατότητες – επιλογές και παραμετροποιησεις;). Μιλάμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ότι είναι υποδεέστερα. Σε τι υστερεί το δικό σου κινητό που έχει υποδεέστερα υστερεί σε σχέση με ενα iphone η ενα htc desire τουλάχιστον στην δικιά μου παρέα υπάρχουν και τα δυο παραπάνω τηλεφωνά είμαι ο μοναδικός που δεν έχει χαμένες κλήσεις ούτε χρειάζεται σχεδόν κάθε μέρα φόρτιση και μάλιστα με χρήση bluetooth ακουστικού και μάλιστα χωρίς να βλέπω τα άλλα δυο να υπερτερούν σε ταχύτητα. όποτε ποιος ο λόγος για περισσότερα Mhz η Ghz

Silender

Guys χαλαρώστε…

Κι εγώ καμένος Androidας είμαι αλλά μια χαρά αγοραστικό κοινό έχει η συσκευή.
Δεν είναι όλοι gagetάκηδες και Android/iOs Freaks.
Αμέσως αμέσως γνωρίζω περισσότερα άτομα που θα έδιναν το “πεντακοσάρικο” για το Nokia παρά για το SGS 2.
Νομίζετε οτι οι περισσότεροι που έχουν android/iOs κινητά τα αξιοποιούν στο έπακρο?
Οι περισότεροι τα έχουν είτε επειδή είναι φτηνά android κινητά είτε “επειδή είναι iphone” για “μούρη”.

(όλα τα παραπάνω χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν)

kNee

Όσο “καλογραμμένο” να είναι ένα λειτουργικό και το βάζω μέσα σε εισαγωγικά γιατί δεν έχω δει τον πηγαίο κώδικα του symbian, υπάρχει πάντα ανάγκη για γρηγορότερους και αποδοτικότερους επεξεργαστές. Όσοι λένε πως είναι αρκετός ένας επεξεργαστής στα 680mhz, πότε πιστεύουν πως η ΝΟΚΙΑ πρέπει να αναβαθμίσει τους επεξεργαστες που βάζει στα κινητά της;

Είναι ευνόητο πως τα κορυφαία κινητά πλέον πρέπει να κάνουν εργασίες που απαιτούν σημαντική επεξεργαστική ισχύ ανεξαρτήτως λειτουργικού – λέγεμε browsing, παιχνίδια, βίντεο και όχι μόνο – εφόσον θέλουν να διεκδικήσουν κομμάτι της πίτας των geek αγοραστών. Γνώμη μου…

Γιώργος Τσ.

Ένα είναι σίγουρο, η μπαταρία του θα κρατάει 3 μέρες σίγουρα..! αλλά δεν θα πάρω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.