Βόρεια Κορέα, Απέκτησε το πρώτο της 3G δίκτυο

Την 1η Μαρτίου ενεργοποιήθηκε το πρώτο 3G δικτύο κινητής τηλεφωνίας στη Βόρειο Κορέα παρέχοντας τη δυνατότητα στους λιγοστούς επισκέπτες αυτής της “κλειστής” χώρας να έχουν ασύρματη πρόσβαση προς τον έξω κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους smartphone αγοράζοντας μια κάρτα SIM από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Πιονγκγιάνγκ.

Η κάρτα SIM κοστίζει 70 δολάρια Αμερικής και το κόστος μιας τηλεφωνικής κλήσης διάρκειας 1 λεπτού προς την Αμερική κοστίζει 5 ευρώ. Τηλεφωνικές κλήσεις προς τη Νότιο Κορέα με αυτή την κάρτα SIM, δεν είναι εφικτές.

Παρακάτω ακολουθούν κάποιες φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο Instagram από ξένους επισκέπτες της Βόρειας Κορέας μέσω του νέου δικτύου 3G της χώρας.

Βόρεια Κορέα 3G, Βόρεια Κορέα, Απέκτησε το πρώτο της 3G δίκτυο

Βόρεια Κορέα 3G, Βόρεια Κορέα, Απέκτησε το πρώτο της 3G δίκτυο

Βόρεια Κορέα 3G, Βόρεια Κορέα, Απέκτησε το πρώτο της 3G δίκτυο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis_G

Αυτοί είναι πιο πίσω και απο εμάς σε αυτά τα θέματα φαντάσου….Να ένα αντεπιχείρημα σε όλους αυτούς τους αδαείς κατ’ εμέ όπου αβίαστα λένε εύκολες κουβέντες όπως το “μιά χούντα θα μας σώσει” και άλλα τέτοια γραφικά…Υπάρχει και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ στις χούντες μην το ξεχνάμε αυτό….

30filla

Συμπέρασμα πολιτικής οικονομίας: Ο κομμουνισμός είναι ενα G πίσω

spook

Λέτε και εμείς που “έχουμε” 4g το χρησιμοποιούμαι. Εδώ 3g δεν πιάνουμε καλά καλά θέλουμε και 4g.

JOHN

Ζήτω ο κουμμουνισμός και η αριστερά! Εκεί δεν έχουν να φαν και το 3G τους μάρανε. Αυτος με το προγούλι που κάνει κουμαντο είναι για πολλές φάπες. Μπράβο και πάλι στην προοδευτική αρστερά και στα ορφανά του Στάλιν…

Κυριάκος

αυτό που με τρελαίνει πιο πολύ από όλα είναι η στοίχιση και η εν γένει ομοιομορφία του κοινού στην τρίτη φωτογραφία.
όπως και όταν βλέπω τις παραλάσεις που γίνονται στην ίδια χώρα.

Nikos

Μπράβο στο δικτάτορα, Ζητώ η χούντα ;ρ
Μετά από αυτό τρέχω βόρειο Κορέα,
70 ευρώ η sim, 5 ευρώ το Λεπτό χαχαχα

Giorgos

Εγω θα πω κατι αλλο χωρις να θελω να προκαλεσω πολιτικη κουβεντα και ασχετως πεποιθησεων… Εαν δε μπορουμε να ξεχωρισουμε τον κομμουνισμο απο τη δικτατορια και την προοδευτικη αριστερα, ναι και “εμας μας μαρανε το 4g”…… Ελεος….

Σχετικα με το αρθρο παντως βλεπουμε τις προσπαθιες μιας ηγεσιας να κανει το κρατος της περιγελο διεθνως… Καθε ειδηση για τη Β.Κ. προκαλει γελιο και ειναι λες και ειναι βγαλμενη απο ταινια του Borat… Δυστυχως ο λαος δε φταει σε τπτ να υφισταται τις ονειρωξεις του καθε τρελου….

John και Giorgos και υπόλοιπη που ήσαστε εναντίον του Κομμουνισμού : στη Β.Κορέα έχουν δικτατορία λέτε, ωραία δεν μου λέτε μήπως μπερδεύεστε με τη Ν.Κορέα και της προβοκάτσιες της, επειδή βγάζουν αυτοκίνητα δεν σημαίνει ότι η εργατική τάξη περνά καλά παίζει ρόλο ποιος διαχειρίζεται την οικονομία 2) στη Β.Κορέα έχουν δικτατορία όπως λέτε στην Ελλάδα δηλαδή με τη ανεργία στα ύψη στα νοσοκομεία δεν σου κάνουν τίποτα σε έχουν γραμμένο αμα δεν έχεις λεφτά πεθαίνεις, στη Λάρισα που πεθάναν η φοιτητές από το μαγκάλι χαράτσια αυτά τη είναι δεν είναι συνθήκες δικτατορίας αλλά ξέχασα κατά τη γνώμη σας αμα δεν μπορείς να πλουτίσεις είναι δικτατορία ενώ αμα μπορείς πάνω σε άλλους και να εκμεταλλεύεσαι τους άλλους είναι κομπλέ. π.χ. στη Κυργιζια και στο Ουσμεκισταν δυο χωρες της ΣΟΒΙΕΤΙΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ σταχωνόντουσαν για το Στάλιν οτι δεν είναι εντάξει και ότι πρέπει να αλλάξει σταχωνόντουσαν μεταξύ τους η δυο χώρες στο τέλος των σκότωσαν η οπορτουνιστές το (5 Μαρτίου του 1953 σαν σήμερα) και φέραν το καπιταλισμό σε μια διάρκεια 40 χρόνον (Χρουστσόφ), δεν τους άρεσε ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΌΣ και ορίστε τα αποτελέσματα του καπιταλισμού τα έργα του https://www.youtube.com/watch?v=iy2gFYv5WrA δεν χρειάζεται να καταλάβετε τη λένε απλός δείτε τη γίνετε τη κάνουν η δυο… Συνέχεια »

Solon

@Giorgos
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι απλά εκεί οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Και δεν είναι καθόλου περίγελος.
Είναι μια κουκίδα στο χάρτη και έχουν γίνει πυρηνική δύναμη, έχουν θέσει σε τροχιά δορυφόρο και κάθε φορά που βήχουν τα κάνουν πάνω τους ΗΠΑ και Ιαπωνία. Με τέτοια επιτεύγματα μπορεί να μην έχουνε να φάνε αλλά σίγουρα μπορούν να αισθάνονται περήφανοι για την πατρίδα τους. Δεν είναι αυτοί ο περίγελος, εμείς είμαστε, που σήμερα έχουμε φτάσει na ντρέπεσαι να πεις στο εξωτερικό πως είσαι έλληνας.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μην είχα 3g και να είχα την περηφάνια μου σαν έλληνας.

Giorgos

@Σολων Ηταν προτεραιοτητα τους να κλενε ψευτικα για το θανατο ηγετη τους? Ειναι προτεραιοτητα οι απειλες με πυρηνικα? Οι απαγωγες, οι εκτελεσεις και οι πολιτικοι κρατουμενοι? Δεν ειναι περιγελος ο “ηγετης” που λεει στο λαο οτι ειναι καποιου ειδους θεοτητα? H λογοκρισια καθε τυπου ειναι επιτευγμα??? Τι δεν καταλαβαινεις??? Ποια εθνικη περηφανια ερχεται πανω απο την καθημερινη ζωη του λαου? Πεθαινουν απο την πεινα και κανεις δεν ειναι υπερηφανος… Οταν μπορουν το σκανε για τη Νοτιο Κορεα… Η περηφανια που εσυ βλεπεις ειναι αυτη που ειναι αναγκασμενοι να δειχνουν…. Και δεν ειπα το λαο περιγελο, ειπα οτι οι ειδησεις που αφορουν τον Κιμ-γιον-κατι η μια μετα την αλλη κανουν πιο εκδηλη την παρανοια του… @John Εδω παλι τι να απαντησω??? Αναρωτιεμαι εαν διαβασες το μηνυμα μου γιατι απο πουθενα δεν προκυπτει οτι ειμαι εναντιον αυτου που λες, ουτε καν υπερ… Επισης τι σχεση εχει σημερα η ΒΚ με τον κομμουνισμο?? Εισαι αυτο που εγραψα παραπανω μπερδευεις τις εννοιες και νομιζω οτι δεν ξερεις καν περι τινος προκειτε σχετικα με τη ΒΚ. Επισης δεν “ξεκοψε” επειδη ειναι “κομμουνιστικο κρατος”. “Ξεκοψε” πολυ απλα γιατι απειλει τη “διεθνη ειρηνη” με τα πυρηνικα της (καθως και για πολλες αλλες παραβιασεις) και της εχει επιβληθει… Συνέχεια »

Giorgos

Το δευτερο μου μηνυμα που ισως να μην εχει εμφανιστει ακομα πηγαινε στον “Παναγιώτης Μπαλτσαβιάς” και οχι στον John που πιθανως καταλαβε οτι ταυτιζα τον κομμουνισμο με τη δικτατορια, ενω εκανα ακριβως το αντιθετο…

Solon

@Giorgos
“…Ποια εθνικη περηφανια ερχεται πανω απο την καθημερινη ζωη του λαου?…”
Ευτυχώς που οι ήρωες του 21 δεν σκέφτωνταν όπως σκέφτεσε εσύ και μας απελευθέρωσαν. Κάτσε διάβασε λίγο να δεις που πήγε η καθημερινή ζωή του λαού στα χρόνια της επανάστασης και αρκετά χρόνια μετά και θα καταλάβεις. Το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού λαού θυσίασε ότι είχε και δεν είχε για να αποκτήσει την ελευθερία του. Γιατί αυτό είχε προτεραιότητα για αυτούς και τίποτα άλλο. Μεγάλος γίνεται ένας λαός μόνο όταν είναι ικανός για θυσίες. Επαναστάσεις και μεγάλα επιτεύγματα δεν γίνονται από τον καναπέ φίλε Giorgos.
Δεν ισχυρίζομαι ότι το καθεστός της Βόρειας Κορέας είναι ιδανικό, σε καμιά περίπτωση. Αλλά δεν μπορείς να ισσοπεδώνεις τα τεράστια επιτεύγματα αυτού του μικρού λαού επειδή είναι τρελός ο ηγέτης του. Το να πας κόντρα στο ρεύμα ακόμα κι αν είσαι λάθος θέλει @RX1d!@ και οι τύποι εκεί πέρα τρελοί-ξετρελοί τα έχουνε και με το παραπάνω.
Και βάλανε τελικά και 3g 😀 έστω και αν δεν μπορούν ακόμα να το χρησιμοποιήσουν οι πολίτες της χώρας.

JOHN

@Παναγιώτης Μπαλτσαβιάς o κουμμουνισμός δυστηχώς δεν πεθαίνει διότι είναι καρκίνος. Είδαμε τι πρόσφερε ο κουμμουνισμός στην ιστορία τα χρόνια που πέρασαν. Και μπορεί οι ιδέες να μην πεθαίνουν ποτέ, πεθαίνουν όμως αθώοι εξαιτίας του. Λυπάμαι που κάποιοι πέφτουν θύματα προπαγάνδας και ψεύτικων υποσχέσεων….

manolis

Το ‘κακο’ με την Βόρεια Κορέα είναι ότι έχουν ανεργία μηδέν.Το κακό είναι για να γίνει αυτό το μηνιάτικο είναι 2 δολάρια τον μήνα και τα παιδάκια πεθαίνουν από την με την κοιλίτσα τους τούμπανο από την πείνα.Αν θέλουν κάποιοι τέτοια πάταξη της ανεργίας δικαίωμα τους αλλά ευτυχώς έχουμε δημοκρατία και ο λαός μας δεν νομίζω πως θα επιλέξει αυτήν την μέθοδο.

Παναγιώτης Μπαλτσαβιάς

GIORGOS – JOHN; Αυτό που νομίζεις ότι απέτυχε είναι ο οπορτουνισμός όταν εφαρμόστηκε στην Σοβιετική Ένωση από το 1917 με το 1953 μια χώρα σαν τη Ρωσία που ήταν 150 χρόνια πίσω από της ανεπτυγμένες χώρες της δύσης έφερε τη τεχνολογία σε επίπεδο που έφτασε στο διάστημα πρώτη εξάλειψε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο που παράδειγμα του δεν υπάρχει στην ιστορία χιλιάδων χρόνον τα επιτεύγματα της φεουδαρχίας και καπιταλισμού τα έχει βιώση η αθρωποτιτα στο πετσί της εκατοντάδες χρόνια σήμερα η κατάσταση στην Ελλάδα με 1.500.000 ανέργους να παίρνουν σησητιο από εκκλησία και να ψάχνουν στα σκουπίδια για φαΐ τη στιγμή που μια κάστα γεμίζει τα θησαυροφυλάκια με δισεκατομμύρια διχνει το απάνθρωπη του καπιταλισμού
δείτε το βίντεο στο πρώτο σχόλιο που ανέβασα

manolis: Μάλλον ήρθε η ώρα να βγάλεις ένα δεδομένο από μέσα σου (ΧΡΉΜΑ)
Σε Κομουνιστική χώρα δεν υπάρχει εγχώρια χρήμα και συναλλαγή με αυτό μόνο με τους έξω πολύ σπάνια (άλλες χώρες)
Τίποτα όλα δωρεάν τα πάντα να μην υπάρχουν συναλλαγές δεν χρησιμοποίησης λεφτά πουθενά
Είναι ένα στερεότυπο που σου περνά η καπιταλιστική κοινωνία από μικρο
Να κάτσεις και να το σκεφτείς αυτό είναι συμαντικο δεν είναι δεδομένο ότι το για να πάρεις ένα μπουκάλι γάλα πρέπει να πληρώσεις δηλαδή άμα δεν έχεις λεφτά τη πρέπει να κάνεις να μην πάρεις νερό δηλαδή τη πρέπει να πληρώνεις για της φυσικές ανάγκες σου.

Τη λογική πουλάω αγοράζω (πλουτίζω) βγάλτε την από το μυαλό σας δεν είναι δεδομένο το θεωρείτε εσείς

JOHN: σε αυταπάτες και ψεύτικες υπόσχεσης δεν έχω πέσει απλός έχω άλλη ιδεολογία και σκεπτικό για καπια πράματα πρόσεχε φίλε μου μην έχεις πέσει εσύ σε αυταπάτες του (ΣΎΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ – η καπιον άλλον καπιταλιστικών κομμάτων)

Παναγιώτης Μπλατσαβιάς

Αμα πιστεύεται οτι γινεταί καλύτερος ο Καπιταλισμός πιο ανθρώπινος και οτι ο Κουμμουνισμός ειναι δικτατορία ενο Ελλαδα 1.500.000 ανεγους ειναι δημοκρατία τη να σας πω φρωντήστε να ξυπνύσεται πριν να ναι αργά.

tetra

Σταμάτησα στο σχόλιο του Γιώργου στις 13:57 οπότε απολογούμαι αν έχω χάσει κάτι καθώς το σχόλιο του Γιώργου με έφτασε στα ορια. Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα του 2013, νεα παιδιά να μην μπορούν να ξεχωρίσουν την διαφορά Κομμουνισμού απο δικτατορία. Δεν μιλάω για ιδεολογικές προτιμήσεις. Αλλοι είναι δεξιοί, αλλοι αριστεροί κτλ. Αυτό είναι δικαίωμα του καθενός. Αλλά να μην μπορείς να τα ξεχωρήσεις με κανει να θλίβομαι για το επίπεδο της χώρας και να σκέφτομαι πως δεν υπάρχει μέλλον. Κάποια στιγμή σε αυτή την χώρα πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε των άκρων. Στην θεωρεία ολα τα πολιτικά συστήματα έχουν καλά και κακά. Ακόμα και ο καπιταλισμός (που εμφανέστατα απέτυχε) έχει πολλά καλά στην θεωρεία. Πότε θα μάθουμε πως πρέπει να αφήσουμε τα άκρα και να κρατήσουμε ότι είναι καλό απο όλες τις ιδεολογίες/συστήματα; Παραδείγματα πολλά και θα φέρω ως παράδειγμα το κωλοχανείο που λέγεται Ελλάδα. Γιατί φίλτατοι, οχι δεν θα σκοτώσουμε ολους τους ξένους (γιατί όσο και αν δεν αρέσει σε μερικούς δεν έχουμε ανώτερο DNA) αλλά όμως ούτε θα αφήσουμε 15.000.000 μετανάστες στην χώρα. Οχι γιατί τους μισούμε αλλά για τον πολύ απλό λόγο πως η χώρα δεν μπορεί να τους θρέψει. Δεν θα στείλουμε ποτέ ελληνες στρατιώτες… Συνέχεια »

demon

Παναγιώτης Μπλατσαβιάς ξερουμε πολυ καλα τι ειναι κομουνισμος μαλλον εσυ δεν ξερεις, και αυτο που λες ολα δωρεαν και δεν υπαρχουν χρηματα ισχυει μονο που ξεχνας να πεις οτι δεν υπαρχουν και προιοντα για να παρεις, ρωτα ατομα που ταξιδεψαν το 70 και το 80 σε κομμουνιστικες χωρες πως περιμενανε στην ουρα με το δελτιο για να παρουν μια φρατζολα ψωμι,με ενα ταξιδακι στη βορεια κορεα ειμαι σιγουρος θα αναθεωρησεις πολλες αποψεις!

Giorgos

@John Εξακολουθεις να μη θες να καταλαβεις τι εννοω, και να μπερδευεις τα γεγονοτα μεσα στα πλαισια της σκληρης ιδεολογιας σου… Συνοπτικα λοιπον 1) Οι Βοριοκορεατες δεν ειναι υπερηφανος λαος αλλα καταπιεσμενος… Οποιος φυγει-φυγει ειναι η κατασταση… 2) Ο μονος περηφανος εκει ειναι ο τρελαρας ο ηγετης που το παιζει θεος, η μαλλον δε το παιζει θεος το διαμηνυει κιολας… 3) Οι Ελληνες της επαναστασης δεν πολεμησαν για την περηφανια τους αλλα επειδη δεν αντεχαν αλλο τον τουρκικο ζυγο- τουρκικη ολιγαρχια 4) Οι Ελληνες του 21′, ευτυχως που δε σκεφτονταν σαν και εμενα (και φυσικα εσενα) γιατι ηταν αλλη εποχη, αλλο καθεστως, αλλα μεσα και αλλες ιδεολογιες… Εαν αδυνατεις να καταλαβεις τις διαφορες μιας εκλεγμενης κυβερνησης που προφανως ειναι επιλογη πλειοψηφιας απο την τουρκοκρατια τοτε θα σου προτεινα να βρεις αλλα “παπαγαλακια” να σου τραγουδουν. Βαρας με ασφαιρα στα πραγματικα προβληματα, με το να συγχεεις το τι εγινε τοτε με το τι γινεται σημερα… 5) Ειναι δηλαδη προσβολη να μιλαμε για τους ηρωες του 21΄ετσι απλα και επι ματαιω… Η ιστορια δεν θα καπηλευθει απο αυτους που μπορουν να τη χρησιμοποιησουν με καθε φτηνιαρικο τροπο (προφανως δεν αναφερομαι σε εσενα)…. Οι ηρωες του 21′ ειχαν ιδανικα και οχι ψευτοπερηφανια….. Πολεμουσαν… Συνέχεια »

Silender

πάντως Παναγιώτη την ορθογραφία σου πρέπει να την κοιτάξεις φίλε, βγάζει μάτι αρκετά συχνά.

demon: Και τρόφιμα υπάρχουν και φάρμακα και όλα απλός δεν υπάρχει το σκεπτικό του χρήματος και του πλουτίζω σε μια Κομμουνιστική χώρα. Το δεδομένο που έχεις το πουλάω αγοράζω δεν είναι δεδομένο. 2:άτομα που ταξίδεψαν το 70 80 ξέρω αλλά δεν είναι οπορτουνιστές η καπιταλιστές αν καταλαβαίνεις τη λέω θέλοντας να κάνουν προβοκάτσια επειδή είναι ότι είναι… Άμα είσαι οπορτουνιστής η καπιταλιστής λογικό είναι να λες ψευτιές για το Κομμουνισμό (σχετικά με το 70 80 που είπες) GIORGOS: 1)Πάλη μπερδεύεσαι με τη Νοτιά Κομμουνιστές από εκεί θέλουν να πάνε πάνω και φεύγουν νύχτα..λόγο ότι δεν τους αφήνουν για να μην φανεί ότι φεύγει κόσμος από εκεί και ότι είναι καλύτερα πάνω για να την δυσφημήσουν .Αυτά που λες τα λέει η Ν.Κορέα για προβοκάτσια. 2)Συμφέρει τους οπορτουνιστές να λένε αυτό που λες και εσύ δικτάτορας παρόλο που έχει εκλεχθεί από το λαό συμφέρει για να σπέρνει προβοκάτσιες 3)Θα ήταν καλό να καταλάβεις τη είναι δημοκρατία: Δημοκρατία είναι: 1)να υπάρχει ένα εργατικό κόμμα και να ψηφίζουν η εργάτες (μόνο) και όχι η πρώην πλούσιοι για το ποιος (εργάτης) θα είναι στην ηγεσία όπως εργάτες είναι και όλη η υπόλοιπη στο κόμμα σε κομμουνιστικό κράτος πάντα γιατί στον καπιταλισμό δεν υπάρχει δημοκρατία… Συνέχεια »

ΝΙΚΟΣ

Πρός Παναγιώτη Μπαλτσαβιά και όσους (ακόμα) σκεπτόμενους τους απασχολεί…Παναγιώτη κομμουνισμός ή όπως αλλιώς τον ονομάζεις και Καπιταλισμός είναι το ίδιο Νόμισμα με διαφορετική όψη.Οι ίδιοι άνθρωποι δημιούργησαν και τα δύο…Είναι συγκοινωνούντα δοχεία και δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο!Οι ίδιοι άνθρωποι που σε μιά νύχτα διέλυσαν την κομμουνιστική Ρωσία και το κομμουνιστικό μπλοκ,οι ίδιοι άνθρωποι χρηματοδότησαν με τεράστιες επενδύσεις την κομμουνιστική Κίνα για τους σκοπούς τους….Στο μέν καπιταλιστικό τέρας ο άνθρωπος εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο στο δε κομμουνιστικό τέρας το υπερΚΡΑΤΟΣ εκμεταλλεύεται τα τα ρομποτάκια του!Στον καπιταλισμό επιδιώκεται εκμηδενισμός των πάντων και εκμετάλλευση δουλική από πολυεθνικές!Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα κομμουνιστικά εργοστάσια…Όποιος αντιδράσει;;;Στον καπιταλισμό σε πετάνε στον δρόμο όπου σε περιμένει η φτώχεια λόγω φορολογίας και οι ιδιωτικές φυλακές…Τα ίδια και απαράλαχτα στον κομμουνισμό!!Όποιος αντιδράσει πέταγμα στον δρόμο ξύλο και γκουλάγκ φυλακή η θάνατο.Φυσικά η έννοια της ελεύθερης ιδιοκτησίας δεν υπάρχει σε κανένα από τα δύο!!Στον καπιταλισμό υπερφορολογήσε για να είσαι δούλος τους,και στον κομμουνισμό απαγορεύεται εκτός απο εκείνους που είναι δίπλα στο κόμμα…Βλέπε τους εργοστασιάρχες στην Κινα που είναι με lamborgini kαι ferrari…Για τον απλό λαό;;;Αυτοκτονίες απο την δουλική τρέλα… Μίλησες για ταξικές διαφορές…Παράτα την καραμέλα και την πλύση εγκεφάλου και ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ!!!Σου μιλήσαν για ταξικές διαφορές… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.