OmniVision, Νέος αισθητήρας 13 MP PureCel για high-end smartphones

Η εταιρεία OmniVision που έχει έδρα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, και προμηθεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones με αισθητήρες κάμερας, ανακοίνωσε τον 13 Megapixel PureCel OV13850, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για high-end smartphones και Η OmniVision ισχυρίζεται, ότι η απόδοση του νέου αισθητήρα της σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, είναι η καλύτερη στην κατηγορία του.

Η PureCel τεχνολογία που βρίσκουμε στον OV13850 προσφέρει υψηλή ευαισθησία στο φως και χαμηλή κατανάλωση. Ο αισθητήρας διαθέτει 4224 x 3136 ενεργά εικονοστοιχεία, που ισοδυναμούν με 13,2 Megapixels. Το μέγεθος του αισθητήρα είναι 1/3.06-inch.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του OV13850 είναι η δυνατότητα του να καταγράφει video 4K Ultra HD με 30 καρέ το δευτερόλεπτο. Επίσης η μετάβαση από το mode της εγγραφής video στο mode της λήψης φωτογραφίας γίνεται χωρίς καθυστέρηση.

Ο OV13850 επίσης προσφέρει δυνατότητα εγγραφής video στα 1080p με 60fps ενώ με ενεργοποιημένη την λειτουργία HDR μπορεί να καταγράψει video στα 30 fps. Το μέγεθος του αρθρώματος για την εγκατάσταση του σε ένα κινητό είναι μόλις 8.5 x 8.5 x 5 χιλιοστά.

OmniVision, OmniVision, Νέος αισθητήρας 13 MP PureCel για high-end smartphones

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.