One Plus One, διέρρευσε με καπάκι από Kevlar

Πριν από λίγες μέρες είδαμε να ανακοινώνεται το Motorola Droid Turbo το οποίο έρχεται με δυο διαφορετικά υλικά κατασκευής τα οποία είναι Ballistic Nylon και Metalized Glass Fiber σε συνδυασμό με Kevlar για μεγάλη αντοχή. Απ ότι φαίνεται σειρά παίρνει το OnePus One το οποίο διέρρευσε με νέο πίσω καπάκι φτιαγμένο από Kevlar.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει το One Plus One σε Sandstone μαύρο, άσπρο, σε ξύλινο, ακόμη και σε Denim. Δύο νέες εικόνες έκαναν την εμφάνισή τους, δείχνοντας το One Plus One με ένα πολύ ενδιαφέρον κίτρινο χρώμα.

Με το StyleSwap που μας είχε δείξει παλαιότερα η OnePlus ήθελε να επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει καπάκια και ήταν μια ιδέα της εταιρείας που ακόμη δεν έχει προχωρήσει αλλά απ ότι φαίνεται θα εφαρμοστεί.

Το One Plus One θα είναι διαθέσιμο πάλι για pre-order στις 17 Νοεμβρίου, οπότε ίσως μπορέσουμε να δούμε κάποιο limited edition με Kevlar ή Bamboo cover.

oneplus one kevlar case, One Plus One, διέρρευσε με καπάκι από Kevlar

oneplus one kevlar case, One Plus One, διέρρευσε με καπάκι από Kevlar

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mike

Μόνο για μία ώρα όμως θα μπορείς να το έχεις.

nick2010

Pre-orders στις 17.11 ανοίγουν για μία ώρα, αλλά συνεχίζουν οι προσκλήσεις κανονικά.

Μεταξύ μας, όποιος πράγματι θέλει να το κάνει δικό του προσκλήσεις υπάρχουν σχεδόν παντού (μόνο Ελλάδα ξέρω τουλάχιστον δύο fora που μοιράζουν, υπάρχει και ελληνικό oneplus one club στο google+ όπου κι εκεί βρίσκουν τα μέλη προσκλήσεις για όποιον θέλει. Και σίγουρα υπάρχει και το forum της oneplus.net όπου κεί όχι μόνο υπάρχουν αλλά περισσεύουν κιόλας για κάθε ενδιαφερόμενο. Για Ελλάδα (που δεν στέλνει η επίσημη εταιρεία κατευθείαν), υπάρχει πάντα η λύση του mailboxde.com (εγώ έτσι το πήρα) που είναι η πλέον αξιόπιστη (με tracking, insurrance κλπ.).

To βασικό…. λεφτά να υπάρχουν, αν και ναυαρχίδα smartphone με τούμπανο χαρακτηριστικά και τιμή στα 300, είναι κλεψιά ακόμη και για την Ελλάδα της κρίσης.

Sot11

Ότι και καλά είδαμε τα αλλά χρώματα, όποτε βγάλανε και το κίτρινο! Οσο για το limited edition δεν είναι το καπάκι, όλο το κινητό είναι limited edition!

Androidakias

@nick2010: και ποια είναι τα 2 forum αυτά και η κοινότητα στο Google+; Φαντάζομαι δεν είναι κακό να δώσεις info εδώ πέρα…

louvros spiros

Μην ξεχναμε και απο τα πρωτα, αν οχι πρωτο, κινητο με κεβλαρ motorola droid xt910

Lefteris T.

Απλα πανεμορφο αλλα μονο στις φωτο θα το βλεπεις εδω το one plus δν μπορεις να βρεις φαντασου αυτο..

stelios90

Καλά τα λέει ο nick2010, οποίος το θέλει θα το βρει

nick2010

H google+ κοινότητα λέγεται “OnePlus Greece”, ψάξτε https://plus.google.com/u/0/communities?cfem=1 και γραφτείτε. Δείτε και στα “λοιπά κινητά τηλέφωνα” στο νήμα “OnePlus One : Παραγγελίες – Αγορά – Invitations – Αξεσουάρ” στο φόρουμ του myphone.gr

Άιντε ρε παιδιά, και μ ένα googl-αρισμα βγάζετε άκρη 😀

Stavros

Παιδιά το κινητό υπάρχει! Το πουλάνε όλα τα σάιτ στη Κίνα. Εγώ πήρα το δικό μου το 16άρι προχθές από pandawill, τούμπανο!

Τομ

Aliexpress παιδιά ψαχτείτε.

Dimitris

Stavro καλησπέρα… Πόσες μέρες περίπου έκανε να έρθει από pandawill?? Γιατί και εγώ από εκεί θα το χτυπήσω…Ολα καλα με την Παραγγελία;; είχες κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο site?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων… ΑΝ και σε τρελανα με τόσες ερωτήσεις

Dimitris

Stavro καλησπέρα… ΘΑ ήθελα να ρωτήσω πόσες μέρες περίπου έκανε να έρθει η συσκευή;;; είχες κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο site;;; ΘΑ το πάρω και εγώ από εκεί μάλλον γι αυτό όλες οι ερωτήσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.