One Plus One mini, διέρρευσε με 5 ιντσών οθόνη και τιμή 245 δολάρια

Όπως έχουμε ξαναπεί, τον τελευταίο καιρό η έννοια mini στα smartphones έχει αποκτήσει άλλη διάσταση, επομένως μπορούμε να αποκαλούμε mini τις συσκευές με 5 ιντσών οθόνες. Μια από αυτές είναι το OnePlus One mini του οποίου διέρρευσαν φωτογραφίες μαζί με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Μιλάμε για οικονομική mid-range συσκευή που έρχεται με την υπογραφή της πολυσυζητημένης OnePlus.

Σύμφωνα με το AnTuTu, το OnePlus One mini θα έρθει με 5 ιντσών οθόνη, Snapdragon 615 επεξεργαστή, 8 Megapixel κάμερες στην πίσω και μπροστά πλευρά και Android 4.4.4 KitKat. Από θέμα design δεν είναι πολύ διαφορετικό από το κανονικό OnePlus One, αλλά το πλαστικό ε΄χει πιο σκληρή υφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί το 2015 και θα διατίθεται στα 245 δολάρια (δεν ξέρουμε αν θέλει προσκλήσεις ή κάτι άλλο που θα επινοήσει η OnePlus). Ακόμα, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από την ίδια.

oneplus one mini, One Plus One mini, διέρρευσε με 5 ιντσών οθόνη και τιμή 245 δολάρια

oneplus one mini, One Plus One mini, διέρρευσε με 5 ιντσών οθόνη και τιμή 245 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

mini ……5 ιντσών ?????

Λαζαρος

Με τα bezels είναι 7 ιντσών?????

kostas52

“mini”

Νίκος

Ρε σεις καταλάβετε το επιτέλους… Mini έκδοση του κανονικού εννοούν..
Να είναι μικρότερα από τη βασική συσκευή, όχι γενικά “μικρά”.

Τομ

Τεραστιο για 5

LeDittoV

θα σας στεναχωρησω αλλα γιατι εμενετε να παραπονιεστε για συσκευες που δεν σας ¨κανουν¨με το που δειτε τις ιντσες; 5 ιντσες ειναι το κινητο, δεν ειναι 6 για να αγχωνεστε! αν δεν σας κανουν ουτε οι 5, μην μπενετε στο κοπο να σχολιασετε κατι που απλα σας ενοχλει και γεμιζετε τα αρθρο με ειρωνικα σχολια τυπου ¨μινι¨ κλπ. πατε δειτε z3 compact και αλλες τεοιες συσκευες! Οπως οι περισσοτεροι θελετε μικρες συσκευες, υπαρχουν αλλοι τοσοι που θελουν μια μεγαλη συσκευη οπως note 3-4 κλπ

lneam

@ nikos

mini= size
light = specs

Dimitris

Λίγο μικρό δεν είναι;

leo06

μίκρυναν την οθόνη και άφησαν το σασί ίδιο με το κανονικό oneplus

inblx

Λάθος κίνηση από την OnePlus. Εφόσον είναι και παλι τεράστιο, ακόμα και για τις 5″, θα μπορούσαν άνετα να φτιάξουν ενα OnePlus One με κατώτερα specs. Μια light έκδοση όπως πολύ σωστα λέει ο φίλος @lneam.

Ας καταργήσουν το ηλίθιο invite system και ας αφήσουν τα αλλά κινητά. Αν είναι δυνατόν, μετά από τόσο καιρό της κυκλοφορίας του One, και ακόμα έχουν invites. Μια πολύ σωστή κίνηση για εμένα είναι η κατασκευή ενός Tablet. Ναι, ένα OnePlus One Tab θα έλεγε πολύ. Ειδικά με καλά specs και μια πολύ καλη τιμή θα θέριζε όλα τα υπόλοιπα. Μέχρι στιγμής, οι ταμπλέτες με καλά specs και καλές τιμές είναι τα:
Nokia N1
Asus Memo pad 7 (με 2GB RAM)
Xperia Z3 tablet compact
IPad mini 2 (λογο τιμής, αν και είναι το ίδιο με το 3)
Και το Shield tablet.
Αυτά.

wrangler10

Αντε και καλα ¨ διερρευσε ¨ η συσκευή ..¨ διέρρευσε ¨ και η τιμη του?χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.