OnePlus One: Διαθέσιμη η OxygenOS ROM

Μετά από απανωτές αναβολές και εβδομάδες αναμονής, η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα την OxygenOS ROM για τους χρήστες OnePlus One. H OxygenOS ROM είναι πλέον διαθέσιμη για να την κατεβάσουν όσοι κάτοχοι του flagship killer OnePlus One θέλουν.

Η OxygenOS ROM είναι η προσπάθεια της OnePlus να μην εξαρτάται από την Cyanogen, αναφέρει ότι είναι πολύ ελαφρύ και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν συνηθίσει μέχρι τώρα οι χρήστες του OnePlus One, συμπεριλαμβανομένων χειρονομιών, quick settings, File Manager και άλλα πολλά.

Από το παρακάτω video φαίνεται ότι είναι πολύ γρήγορο και smooth. Ωστόσο οι χρήστες μπορούν να μην κατεβάσουν OxygenOS και να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν Cyanogen ROMs.

oneplus one oxygen os, OnePlus One: Διαθέσιμη η OxygenOS ROM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Μόνο για το OnePlus One ε;

Superuser

“flagship killer OnePlus”

Θα το πιστέψουμε στο τέλος…

Panos7GR

OxygenOS Top Features; Really;;
Αυτά είναι τα κορυφαία; Μας κοροϊδεύουν οι Κινέζοι… Εντάξει η πρώτη απόπειρα για software είναι, αλλά βάλε κανένα χαρακτηριστικό που να αξίζει.

Μάγκες με OnePlus One, μείνετε σε Cyanogen μέχρι νεοτέρας. Δεν υπάρχει λόγος απο την κορυφαία ROM να πάτε σε μια πειραματική (τουλάχιστον για τώρα) ROM.

Gio

Εγώ πάντως δέν την περνάω. Θα μείνω με CyanogenMod, τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να υποστηρίζει το oneplus one με OTA.Αν στο μέλλον καταλάβω ότι είναι η oxygenOS καλύτερη, τότε ίσως την περάσω. Πρός το παρόν….
Το oneplus one, είναι μοναδικό όχι μόνο για το Κορυφαίο hardware του, αλλά και γιά το καταπληκτικά παραμετροποιησιμο software. Αν βάλουμε την oxygen, αυτό εν πολλοίς θα αλλάξει….

Γιάννης

@Gio : OTA; Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης; Τι φάση;
@Superuser : Γιατί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.