OnePlus: Ετοιμάζει OnePlus Two και πιο οικονομικό μοντέλο για το Q3

Σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphone της περσινής χρονιάς ήταν το OnePlus One το οποίο κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει γνωστό όχι μόνο ως το κινητό με τα εξαιρετικά δυνατά specs και την χαμηλή τιμή, αλλά και ως το κινητό που όλοι ήθελαν και λίγοι μπορούσαν να αγοράσουν.

Το OnePlus One ήρθε από το πουθενά, και κατάφερε να πουλήσει ένα εκατομμύριο κομμάτια παρά το σύστημα προσκλήσεων που είχε θεσπίσει η εταιρεία. Στο εξής η OnePlus έχει ακόμη πιο φιλόδοξα σχέδια καθώς μέχρι το τέλος του έτους θέλει να πουλήσει 3 με 5 εκατομμύρια συσκευές, ενώ το 2016 το 1 εκατομμύριο του 2014 θέλει να γίνει 10 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Κίνα, η OnePlus ετοιμάζεται να λανσάρει μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2015 το OnePlus Two αλλά και μια πιο οικονομική συσκευή.

Αν και δεν δίνονται περισσότερες πληροφορίες για την οικονομική συσκευή, παλαιότερα ο Carl Pei, είχε αναφερθεί σε μια νέα συσκευή που θα απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για το design και όχι τα χαρακτηριστικά.

Τέλος, το OnePlus Two αναμένεται να έχει οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και microSD, ενώ προβλέπεται ότι θα είναι πιο ακριβό από το OnePlus One. Όπως και να έχει θα περιμένουμε να δούμε αν το OnePlus Two θα είναι αντάξιο του προκατόχου του.

oneplus two q3, OnePlus: Ετοιμάζει OnePlus Two και πιο οικονομικό μοντέλο για το Q3

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Anima mundi

Αντε να δούμε!!

Solon

Cyanogen OS θα έχει; Γιατί το δικό της λειτουργικό δεν το πολυεμπιστεύομαι.

Apostolos

Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι το Q3 και να μου δώσει ένα link για να το “μελετήσω”; Το βάζω στο google και δεν μου βγάζει κάτι σχετικό παρά μόνο το Audi q3 😛

pakakos

@Apostolos Το κάθε Q συμβολίζει ένα τρίμηνο του έτους
Q1=Γενάρης-Φλεβάρης-Μάρτης
Q2=Απρίλιος-Μάϊος-Ιούνιος
Q3=Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος
Q4=Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος

Apostolos

@pakakos Ευχαριστώ πολύ φίλε!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.