OnePlus 2: Η πρώτη εικόνα με οθόνη από 5.5 μέχρι 5.7 ιντσών;

Το OnePlus 2 είναι από τις συσκευές που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και μέχρι να γίνει η επίσημη παρουσίαση στις 27 Ιουλίου θα μας απασχολεί σε leaks και teasers. Μέσα από το κινέζικο Weibo έρχεται μια εικόνα με sketch-effect φίλτρο και λέγεται ότι απεικονίζει την επερχόμενη ναυαρχίδα της Oneplus.

Η εικόνα του OnePlus 2 συνοδεύεται από πληροφορίες ότι θα έχει μεταλλικό frame με μαύρο ματ τελείωμα, οθόνη από 5.5 μέχρι 5.7 ιντσών ανάλυσης 1080p, μνήμη RAM 3GB και δυο εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και 64GB. Η φωτογραφία που διέρρευσε είναι επεξεργασμένη έντονα με την τοποθέτηση του φίλτρου, και δεν είναι πολλά αυτά που μπορούμε να καταλάβουμε, όμως αναφέρεται ότι θα μοιάζει πολύ με το OnePlus One.

Τέλος, γνωρίζουμε ήδη ότι το OnePlus 2 θα φορά Snapdragon 810 v2 αναβαθμισμένο έτσι ώστε να μην υπερθερμαίνεται, θύρα USB Type-C και η τιμή του θα είναι πάνω από 322 δολάρια.

OnePlus 2: Η πρώτη εικόνα με οθόνη από 5.5 μέχρι 5.7 ιντσών;, OnePlus 2: Η πρώτη εικόνα με οθόνη από 5.5 μέχρι 5.7 ιντσών;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Loni

Τουμπανο…το επομενο μου κινητο! Οπως και οτι αλλο διαρευσει σε κινητο αυτο το μηνα! Σε δραχμες ποσο θα εχει? Μετα την υποτιμηση εννοειτε!

badounask

το λιγότερο να έχει 1.000.000 δραχμές,πιστεύω θα είναι καλή αρχική τιμή!

Darth

κρίμα που δεν θα μπορούμε να το πάρουμε σε δραχμές θα είναι 4 5 μισθού (και λιγα λέω)

smp

5,7?? μα δεν ειχαν πει οτι επαιζε ναναι μικροτερο??
Αν και κατοχος του ONE , αν παει πανω απο τις διαστασεις του ONE ακυρο απο μενα…
Aν καταφερουν να βαλουν ιθονη 5,7 στο frame του προηγουμενου, το συζηταμε

nikos

5.7;;;;;; οτι πρεπει για ψηστιερα!!!μετον 810 2σε1!!!κινητο και ψηστερια!!!

Costas

@Darth και τα με 420€ μηνιαίο μισθό 4/5 κοστίζει. Καμιά αλλαγή δεν θα έχει με δραχμές.

ev

Με 1.000.000.000 δρχ το παίρνω!

Darth

@Costas οταν ο μισθός θα είναι όμως 100 ευρώ λογο έλλειψης δουλειάς (βλεπε οτι 95% εταιρειών δουλευουν με εισαγόμενα)…….. παίζει να μην πουλιέται να το πάρουμε

ο λόγος μετάβασης στην δραχμή ειναι η υποτίμηση τοπικού νομίσματος και εικονική και πραγματική….. δλδ για να γίνει ανταγωνιστική οικονομία πρέπει……. να είναι φτηνότερα ολα (όπως και τα εργατικά χέρια) κλπ κλπ με ευρώ δεν γινόταν…. με δραχμή γίνεται

Che ke faggot

Όπως σε κοροιδεψουν πριν χρόνια το ΠΑΣΟΚ έτσι σε ξαναγλενταει ο συριζα.. Δυστυχώς δε θα ξυπνήσεις ποτε

Darth

@Che ke faggot δεν ειναι θέμα pasok κλπ (δεν βλεπω καν tv) ειναι θεμα οτι αν μια χώρα δεν έχει (πλέον) απόλυτος τπτ εκτός από τουρισμό (μας κατάντησαν ετσι) αναγκαστικά θα γίνει αυτό που λέω…..

άλλο αν γυρίσει πχ γερμάνια σε μαρκες η γαλλια στα δικα της φρανκα…… είναι χώρες που έχουν τα πάντα κάθε είδους παραγωγή…….. είναι θεμα μηνών να ανακάμψει η χώρα……….. εμείς δεν έχουμε ουτε από που ουτε πως (ΠΛΕΟΝ)

το να γυρίσουμε νόμισμα στην δραχμή και απλά να βγούμε απο την Ευρώπη και να ασχοληθούμε με ότι έχουμε (δλδ τουρισμό και μόνο) δεν θα μας βοηθήσει σε τπτ…… θα είμαστε απλός μια φτηνή τουριστική χωρά που λόγο έλλειψης επιχειρήσεων η οποίες περισσότερες θα μετατραπούν σε τουριστικές κλπ……. απλός θα θεωρούμαστε χώρα τρίτου κόσμου………

πέρα από της αλλαγές που προαναφέρθηκαν χρειάζονται συμφωνίες και μαλιστα ισχυρές….. από της οποίες θα τραβήξουμε και κέρδος και θέσεις εργασίας (λόγω τόπου) και να ανέβει το νόμισμα (πχ καποιες πολύ τολμηρές κινήσεις το να αφήσουμε την Ρωσσια να χώσει μερικες βάσεις στα νησιά μας……)

η άλλη σωστή κίνηση είναι να τα παρατήσουμε όλα όπως είναι και να την κάνουμε για άλλη χώρα (θα την προτιμούσα αν και εχω σιχαθεί να αλλάζω χώρες)

Τέλης

Epic fail αν έχει οθόνη 1080p , θέλουμε κινητό Flagship και όχι με χαρακτηριστικά mid range όπως το Sony Z3+ και το HTC M9 που πάτωσαν στις πωλήσεις με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να παρουσιάσουν το Z4v και M9+.

Solon

@Darth
+1 από εμένα. Δυστυχώς όμως παίρνουμε αυτό που μας αξίζει. Το μορφωτικό επίπεδο του Έλληνα είναι πολύ χαμηλό και δεν μπορεί να αντιληφθεί το ότι να φύγουμε από την ευρωζώνη με διαλυμένη τελείως την παραγωγική ικανότητα της χώρας μόνο πείνα θα επιφέρει. Και μάλιστα άγρια πείνα. Ακούς και μιλάνε για την δραχμή λες και είναι η σωτηρία μας. Θα ήταν η σωτηρία μας εάν είχαμε ικανούς κυβερνήτες που θα ήταν σε θέση να ξαναστήσουν την οικονομία της χώρας από την αρχή γρήγορα, αλλά με αυτούς που έχουμε (και μιλώ για όλα τα κόμματα) θα ψοφήσει ο κόσμος της πείνας έτσι και σταματήσουν να πέφτουν τα φράγκα από Ευρώπη μεριά. Ο πληθωρισμός στα πρώτα 2 χρόνια πιθανότατα θα ξεπεράσει το 100%.
Και θα καταντήσουμε εδώ στο Techblong να ονειρευόμαστε…τα κινέζικα!

Παπαροκας tiamat

Darth χωρις καμια απολυτως πρόθεση να στη πω, εισαι ο ιδιος ο darth!?
Πλεον γραφεις πιο σωστα κ ορθογραφημενα κ απο πρυτανη !

Darth

@Solon αν βγούμε απο EU αυτη την στιγμή με διαλιμμενη πληρος την παραγωγική ικανότητα και χωρίς καποιο σχέδιο για καποια σοβαρή και συμφέρουσα συνεργασία, και μαλιστα δεν ειμαστε σε καμία περίπτωση σε θέση να την σηκώσουμε (έστω σε 5 χρόνια για λόγους που προανέφερα……) έχουμε τελειώσει σαν χώρα…… και κλασσικά όποια χώρα σε αυτή την κατάσταση θα είναι λουκουμάκι για τα κοράκια (μεγάλες εταιρείες με συμφέροντα και κέρδη ….. ακόμη και πετρελαιοβιομιχανιες) και ένα παράδειγμα για υποτίμηση νομίσματος (στην περίπτωση μας λογικά θα είναι 10 φορές) δλδ 1 προς 10 πχ έπαιρνες μισθό 1000 ευρώ θα πάρεις τώρα 1000 δραχμές (νέες δραχμές θα λέγονται λογικά) αλλα…….. η βενζίνη καθώς είναι εισαγωγής……….. παλιά κόστιζε πχ 1,5 ευρώ…….. τώρα θα συνεχίζει να είναι τόσο(κάνεις δεν δινει τπτ τσάμπα ουτε θα μας λυπηθεί επειδή αλλάξαμε νόμισμα )……. δλδ 15 δραχμές……. ουσιαστικά οτιδήποτε εισαγωγής θα είναι 10 φορές ποιο ακριβό…….. (και αυτό είναι μόνο η αρχή) πχ ειχα βρεθει για καποια στιγμή στην γεωργία τοτε που άλλαξε νόμισμα….. ακριβός ίδια κατάσταση ….. για χρόνια (10 14 χρόνια συγκεκριμένα) ολα πήγαιναν κακά διαόλου.. και μονό τώρα τελευταία….. το lari τους είχε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο δλδ 1 ευρω 2 lari……. θυμάμαι ο κοσμος που… Συνέχεια »

Darth

@Παπαροκας tiamat αμάν βρε με ματιαξες…….
Δες τώρα λογικά λόγο βιασύνης έγραψα μαύρα χάλια την προηγούμενη πρόταση……….

vladimiros

Αντι να μιλατε για το OnePlus 2 ανοιξατε κουβεντα για τα πολιτικα…Κ.βλαχακη διεγραψε τα σχολια,οχι πλακα κανω παιδια καλα κανετε και μιλατε και εγω λεω οχι σε δραχμες,ο λογος επειδη με αυτους τους πολιτικους που εχουμε θα τα κανουν μαντατα,γιαυτο παραμονη σε ευρω,χτες στην βουλη τσακωνοντουσαν και εβριζε ο ενας τον αλλον ειναι πραγματα αυτα..μακαρι να πανε ολα καλα τι να πω.

Ekimolaos

Το techblog πρώτα έγινε fanaticsblog και τώρα politicsblog;; Τεσπά… Μια και ανοίξατε τέτοια συζήτηση θά’θελα ν’ακούσω την άποψη του Στυλιανού πάνω στο θέμα…

“ΑΝ Η ΕΛΑΔΑ ΒΑΛΗ 8GY (giga years) DDR9 (drachma dragon repository) PUTINDRAGON 1020 20CORE ΚΑΙ 20000 mah (months at hell) ΤΟ ΤΖΙΜΠΑΟ ΚΟΣΤΑ ΠΕΡΟΙΜΑΙΝΟ ΧΑΝΣ ΩΝ”

Dapitium

Παρακαλούνται οι Πρυτάνεις της ΑΣΟΕ να κινδυνολογούν στου Θέμου!
Ευχαριστώ!

Solon

Ποια κινδυνολογία φίλε; Επιβλήθηκε Έλεγχος Κεφαλαίων ή δεν το έμαθες;! Δεν κινδυνολογούμε πλέον κυριολεκτούμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.