OnePlus 2: Ξεβιδώνεται και παίρνει 7/10 από το iFixit [video]

To OnePlus 2 είναι το “2016 Flagship Killer” (σύμφωνα με την εταιρεία) που ανακοινώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες και έχει φτάσει μέχρι στιγμής 3.697.620 κρατήσεις. Έρχεται με οκταπύρηνο Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB/16GB και 4GB/64GB, οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, laser focus, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3300mAh και θύρα USB Type-C.

Το iFixit πήρε στα χέρια του το OnePlus 2, όπως κάνει με όλες τις ναυαρχίδες, το ξεβίδωσε, μας δείχνει πως είναι από μέσα αλλά και πόσο εύκολα μπορεί να επισκευαστεί. Κάποια από τα κομμάτια που χρησιμοποίησε η OnePlus είναι πιο ακριβά να αντικατασταθούν από τον προκάτοχο OnePlus One, αλλά η νέα ναυαρχίδα είναι πιο εύκολο να επισκευαστεί.

Πολλά από τα εσωτερικά κομμάτια όπως η θύρα USB-C είναι αρθρωτά και επομένως εύκολα να αλλαχθούν. Συνολικά το OnePlus 2 βαθμολογείται με 7/10 για το πόσο εύκολα μπορεί να επισκευαστεί.

Αυτό που μάλλον είναι πιο δύσκολο είναι να το αγοράσετε καθώς και φέτος η OnePlus συνεχίζει να διατηρεί το σύστημα προσκλήσεων. Όσοι ενδιαφέρονται για την νέα ναυαρχίδα της OnePlus μπορούν να μπουν εδώ.

Δείτε το video:

OnePlus 2: Ξεβιδώνεται και παίρνει 7/10 από το iFixit [video], OnePlus 2: Ξεβιδώνεται και παίρνει 7/10 από το iFixit [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Θα παραγγελθεί αρχές Σεπτεμβρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων απο Κίνα. Ναι μεν θα είναι η κινεζική έκδοση με το Hydrogen OS και με λιγότερες μπάντες στο 4G αλλά είναι προβλήματα που δεν επηρεάζουν καθόλου εν τέλει στην Ελλάδα.

Γιάννης

Απο flagship killer που ήταν το περυσινό το φετινό έγινε midrange killer , με Snapdragon 810 που ανεβάζει θερμοκρασίες , πανάσχημο σαν design (χοντρό και βαρύ) και FullHd οθόνη είναι midrange συσκευή.

Χριστος

@Γιαννης
O σnapdragon 810 μια χαρα ειναι στο 1+2,
Δεν θερμενεται.
Οσο για το design, το οτι ειναι βαρυ μας δινει την εντυπωση του κατι πολυτιμου στο χερι.
Για το παχυ οφειλεται η μπαταρια, δηλ αν ειχε 2900 mah για πιο λεπτο design ολοι θα εκραζαν.
Και τελος η FHD οθόνη ειναι υπεραρκετη, το οτι καποιες εταιρειες πηγαν σε 1440π για λιγα πιξελς περισσοτερα αυτο δεν σημαινει πως οι FHD ειναι αχρηστες.
Και εξξαλου η διαφορα ειναι μηδαμινη και το μονο που κανουν οι QHD ειναι να επιβαρυνουν τον επεηεργαστη!

Φιλικα!
Δεν υπαρχει λογος να προσπαθεις να βρεις αρνητικα που την στιγμη που δεν υπαρχουν!
Η συσκευη μια χαρα ειναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.