Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το OnePlus 2

To OnePlus 2 είναι επίσημα εδώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις πρώτες χώρες από τις 11 Αυγούστου με τιμή 339 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB και τιμή 399 για την μεγάλη έκδοση με τα 64GB.

Όπως έγινε και πέρισυ με το πρώτο OnePlus One, έτσι και φέτος θα υιοθετηθεί το σύστημα προσκλήσεων, αλλά η εταιρεία υπόσχεται ότι θα είναι πιο αποτελεσματικό και εύκολο να αποκτήσεις μια πρόσκληση λόγω των μεγαλύτερων αποθεμάτων.

Στις 31 Ιουλίου η εταιρεία θα πραγματοποιήσει events σε Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Λονδίνο, Παρίσι, Βερολίνο, Μιλάνο, Νέο Δελχί, Μπανγκαλόρ και Τζακάρτα. Εκεί θα διαθέσει προσκλήσεις για την αγορά του OnePlus 2 ενώ θα κληρώσει και το ίδιο το κινητό. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να ακολουθήσουμε και πάλι τον παραδιοσιακό δρόμο τον invites εδώ.

Το OnePlus 2 έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB (16GB) και 4GB (64GB), οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, laser focus και 4K video, η μπροστινή κάμερα είναι 5 Megapixel. Ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3300mAh, θύρα USB Type-C, έχει υποδοχή για dual-nanoSIM και 4G LTE. Απουσιάζει η υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και το NFC.

Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το OnePlus 2, Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το OnePlus 2

Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το OnePlus 2, Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το OnePlus 2

Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το OnePlus 2, Μάθε πως μπορείς να αποκτήσεις το OnePlus 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Είμαι περίεργος να δω πόσο θα πουλάνε οι απατεώνες τώρα τις προσκλήσεις

sdaoulas

Με το θεμα εγγυηση ξερετε τι γινεται; ειμαι απο θεσσαλονικη. Αν το κινητο παθει το οτιδηποτε με την εγγυηση τι κανω;

Ευάγγελος

Αυτό με την εγγύηση ,απορία μου!

Giannis Charp

@sdaoulas @Ευάγγελος στέλνεις μήνυμα από τον OP λογαριασμό σου ότι το τηλ έχει το Χ πρόβλημα.Σου ανοίγουν ticket και σου λένε πότε και πως θα στείλεις το τηλ με δικά τους έξοδα. Συνήθως έχεις το τηλ πίσω σε μιάμιση ή δύο εβδομάδες.Τις περισσότερες φορές έχω δει να γίνετε άμεση αντικατάσταση της συσκευής και όχι επιδιόρθωση.
Επίσης σε ρωτάνε συνήθως αν έχεις κάνει κάποια λάθος κίνηση με το κάποιο software (πχ να έχεις κάνει χαζομάρα με το twrp η custom rom) όπου σου στέλνουν διάφορα tools και σε βοηθάνε να επαναφέρεις το τηλέφωνο.
Γενικότερα είναι ευγενικοί και εξυπηρετικοί κι αν δεν το παίξεις “μάγκας Ελληνάρας” όλα πάνε μια χαρά.
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα στερηθείς το τηλ σου για 10 με 15 μέρες.
Η χειρότερη χρονικά περίπτωση που έχω δει είναι ένα παλικάρι να έχει σπάσει την οθόνη από λάθος του (που δεν καλύπτει η εγγύηση) και σε ένα μήνα με 150€ του στείλανε πίσω νέο ολοκαίνουργιο τήλ.
Η χειρότερη περίπτωση γενικότερα που έχω δει είναι να μην ξέρει ο άλλος πως να σκαλίζει το τηλ του,να τους μιλάει με στυλ και ύφος ελληνάρα οπότε είχε και την ανάλογη αντιμετώπιση.

alex M

@Giannis Charp σε ευχαριστούμε πολύ για την χρήσιμη βοήθεια σου. Η δική μου ερώτηση έχει να κάνει με την ακτινοβολία του κινητου. Είμαι κάτοχος ενός Xiaomi M2A εδώ και 2 χρόνια και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Απλά τώρα θέλω να το αλλάξω γιατί έχω δει ότι τα περισσότερα κινέζικα έχουν αυξημένη ακτινοβολία σε σχέση με τα Samsung ή LG. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει αν ξέρει τις μετρήσεις για αυτό το smartphone??

Giannis Charp

@ alex M https://oneplus.net/2/specs στο basic parameters.

KostasB

Μία διόρθωση στο άρθρο. Η έκδοση των 4gb ram έχει 64gb εσωτερικής μνήμης και όχι 32. Επίσης να πω ότι στα λεφτά που ζητάει νομίζω πως είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Μόνο από skroutz μπορείς να βρεις κάτι παρόμοιο σε χαρακτηριστικά και επώνυμο και εκεί πάλι με την παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα έχουν πάρει όλες οι συσκευές τον ανήφορο. Πάντως προβλήματα με σερβις και άλλα τέτοια υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες. Εγώ έχω galaxy s4 για κάτι λιγότερο από 2 χρόνια τώρα και έχω επισκευτεί το σερβις 4 φορές. Οπότε για μένα δεν έχει να λέει κάτι το “επώνυμο”. Εάν μπορέσω οικονομικά θα το πάρω το op2 εκτός και αν παρουσιασθεί κανένα nexus μέχρι τότε με αντίστοιχα χαρακτηριστικά-τιμή.

giorgio

@Giannis Charp μιας και ανεφερες πιο πανω το twrp εχεις καμια ιδεα πως το αφαιρω??

Giannis Charp

@giorgio δυστυχώς δεν έχω OPO για να σου πω.Με LG G2 είμαι.Ρίξε μια ματιά στο ελληνικό φόρουμ της OP η στην ελληνική κοινότητα και μάλλον θα βρεις απαντήσεις.Link δεν βάζω για ευνόητους λόγους.

nikos7

γιατι με ευρω ειναι ακριβοτερο απο οτι με δολαρια ενω θα επρεπε να ειναι φθηνοτερο βαση ισοτιμιας? εχει τους δασμους μεσα? και αν ναι θα μπορω να το αγορασς με δολαρια και να το φερουν ελλαδα με την τιμη των δολαριων που αναγραφει?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.