Περισσότεροι από 850.000 έχουν ενδιαφερθεί για το OnePlus 2

Από το OnePlus 2 μπορεί να απουσιάζει το NFC και η υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD αυτό όμως φαίνεται να μην ενδιαφέρει τους περισσότερους από 850.000 φίλους την τεχνολογίας που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για αγορά μέσα σε δύο μέρες.

Ο Κινέζος κατασκευαστής έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη με το πρώτο του μοντέλο το OnePlus One κάτι που έχει κερδίσει του απανταχού λάτρεις των smartphone χωρίς βέβαια το παραπάνω νούμερο (που αυξάνεται διαρκώς) να μεταφράζεται σε άμεση πώληση. Σίγουρα όμως αναμένεται να τα πάει πολύ καλά και αυτό το δεύτερο μοντέλο.

Αν σας ενδιαφέρει το OnePlus 2 μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ.

Το OnePlus 2 έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB (16GB) και 4GB (64GB), οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, laser focus και 4K video, η μπροστινή κάμερα είναι 5 Megapixel. Ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3300mAh, θύρα USB Type-C, έχει υποδοχή για dual-nanoSIM και 4G LTE. Απουσιάζει η υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και το NFC.

Περισσότεροι από 850.000 έχουν ενδιαφερθεί για το OnePlus 2, Περισσότεροι από 850.000 έχουν ενδιαφερθεί για το OnePlus 2

Περισσότεροι από 850.000 έχουν ενδιαφερθεί για το OnePlus 2, Περισσότεροι από 850.000 έχουν ενδιαφερθεί για το OnePlus 2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

849999… εγω τελικα θα παρω το nexus 2015 ή αμα δν θα εχω λεφτα το moto x… σιγα μην δωσω τοσα λεφτα για τον 810… (v2 ..χαχα)

Rizo

Φωτη κοίτα τι κάρτα γραφικών έχει ο 808 και τι ο 810.
Ακόμα και τις ίδιες επιδόσεις να έχει σαν cpu κοίτα την καρτα γραφικών,
Και μετά πες χαχαχα 😉 Δηλαδή τα ίδια λεφτά για τον 810 δεν τα δίνεις, αλλά για τον 808.. μετα χαράς??

Ιωάννης jb

H παραπληροφόρηση πάει σύννεφο άκου τι λέει ο άλλος σιγά μη δώσω για τον sd 810 4 κατοστάρικα!!!
Οπως ανέφερε και ο Rizo παραπάνω, πληρώνεις το πακέτο και σαν πακέτο ο 810 είναι το καλύτερο στην αγορά…

Ekimolaos

Ως τώρα στα early reviews λένε πως και να το λιώσεις στο gaming θερμαίνεται σε λογικά πλαίσια και δεν επηρεάζει αυτή η θερμότητα την ταχύτητα του κινητού ούτε στο ελάχιστο. Συγκεκριμένα ο MKBHD το συνέκρινε με το s6, αφού τα έλιωσε και τα δύο, και το OP2 είχε λίγους βαθμούς (σε F το έδειχνε) παραπάνω απ’το s6, αλλά τόνισε πως δεν επηρεάζει καθόλου το κινητό και πως είναι στα φυσιολογικά πλαίσια.

Άρα Φώτη αν είναι να μην θες να το πάρεις λόγο 810, τότε σε βρίσκω λάθος. Γιατί στο v2 φαίνεται πως όντως έκανε την δουλειά της σωστά η Qualcomm.

@Rizo
Την διαφορά της GPU ανάμεσα σε 810 και 808 μπορείς να την δεις μόνο σε βαριά παιχνίδια. ΠΟΛΥ βαριά, pay to play παιχνίδια. Εγώ με το xperia s που είναι του 2012 παίζω τα πάντα από free games. Όσο για βαριά παιχνίδια, τα παίζει αλλά με ελάχιστο lag που και που. Άρα δεν νομίζω το GPU του 808 να ζοριστεί και πολύ! Έτσι κι αλλιώς ο λόγος για να παίξεις κάποιο mobile game είναι για να σκοτώσεις τον χρόνο σου, δεν παίρνεις το κινητό για παιχνιδομηχανή -άποψή μου φυσικά.

Παναγιώτης

Για εμ’ενα φέτος (μέχρι στιγμής) μονο το moto x play έχει αυτά που θέλω και σε κανονική (για ελλάδα – 2015) τιμή. + μπαταριάρα + pure android (90%) … (δεν με νοιάζουν τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς)
Το one+two καλό μ’εν αλλά κάτι με χαλάει… (μολις καταλάβω τι είναι θα σας το πώ)
ισως ο 810, ίσως η αναμονή με τις προσκλήσεις κτλ. γιατι αν δεν δεις live ενα κινητο πως να το παραγγείλεις;

Ιωάννης jb

Ekimolaos.. Σε δυο χρόνια δε θα μπορείς να παίξεις κανένα παιχνίδι του playstore ο 808 θα παίζει το 80%… ενώ ο 810 θα τα παίζει όλα…. απλά μπορεί σε μερικά καινούργια να κολλάει….
Εκεί είναι το θέμα και όχι το τη κάνουν σήμερα!!!!
Κινητό παίρνεις…. και όπως εσυ πήρες xperia s πριν 2 χρόνια…. έτσι και αυτός που θα πάρει σήμερα, θα θέλει να το έχει για τουλάχιστον άλλα τόσα….
Επίσης δε ξέρεις στα επόμενα χρόνια πόσο θα βελτιωθούν τα παιχνίδια στα smartphones οπότε πάλι λάθος είσαι…. δε κοιτάς στο μέλλον…. κοιτάς μόνο το τώρα-σήμερα, αυτό είναι λάθος…

Ekimolaos

@Ιωάννης jb 1ον Το xperia s το πήρα το 2012, άρα πριν 3 χρόνια, και παίζει σχεδόν τα πάντα. Κινητό 3 χρόνων παίζει σχεδόν τα πάντα μετά από 3 χρόνια, και δεν θα μπορεί η gpu του 808 μετά από 2; Θα με τρελάνεις;;;; Ακόμα και emulators παίζει μπάλα το θηρίο!! Αν και για άλλους λόγους, εγώ προσωπικά sony ποτέ ξανά. 2ον Όπως είπα και πριν, η δική μου άποψη, είναι πως το κινητό δεν το παίρνω για παιχνιδομηχανή. Έχω PC σπίτι μου αρκετά καλό γι’αυτόν τον σκοπό. Τώρα να μου λες πως επειδή ο 808 ίσως μετά από 2 χρόνια να μην παίζει κάποια παιχνίδια (που αυτά τα παιχνίδια έτσι κι αλλιώς ζητάνε λεφτά για να τα παίξεις, και 820 να είχα δεν θα πλήρωνα ποτέ για παιχνίδι στο android, έλεος. Υπάρχουν και τα torrent βέβαια… 😡 Αλλά τα περισσότερα είναι με microtransactions) σημαίνει πως για την αγορά που θα κάνω δεν κοιτάω το μέλλον αλλά μόνο το τώρα είναι τραγικό. Φυσικά και κοιτάω το μέλλον, γιατί τα κινητά μου τα κρατάω χρόνια. Αλλά να κρίνω ένα κινητό σαν παιχνιδομηχανή; Όχι βέβαια, δεν παίρνω psp ή gameboy, smartphone παίρνω. Η οθόνη είναι dealbreaker, το μέγεθος είναι dealbreaker, ο ήχος,… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Αν δε κάνω λαθος έχει adreno 220 το οποίο είναι κατώτερο και απο το 305!!!!
Με το adreno 305 που έχω αρκετή πείρα… σχεδόν σε όλα τα καινούργια παιχνίδια που έχουν απαιτήσεις τρώει σκαλώματα χοντρά!!!!! Αρα εσύ με το 220 θα έχεις χειρότερα!!!! This is facts….
Ο 330 είναι 150% καλύτερος του 305 εκεί δεν υπάρχουν θέματα, τουλάχιστον ακόμη….
Τα παιχνίδια στα κινητα χρόνο με το χρόνο γίνονται όλο και πιο βαριά… μόνο το τελευταίο χρόνο ανέβηκαν οι απαιτήσεις των games κατα 80%…
Αρα καταλαβαίνεις ότι σε 2-3 χρόνια θα παίζουμε παιχνιδάρες στα smartphones και θα είναι πέρα απο την φαντασία σου… Μην είσαι τόσο απόλυτος ότι δε θα παίζεις, αλλάζουν τα πράγματα…

Nik L.

920.000 περιπου αναμεσα σε αυτους κι εγω!!

panayiotis

Εξαιρετικο κινητο για την αξια του μακαρι να εχει αρκετη παραγωγη γιατι δυσκολα θα περιμενω 2 μηνες για να το παραγγειλω

Ekimolaos

@Ιωάννης jb Το xperia s έχει τον adreno 220 όπου, ως τώρα, τρώει μερικά σκαλώματα σε πολύ βαριά παιχνίδια. Αλλά εγώ προσωπικά, όπως είπα και πριν, δεν παίζω συχνά βαριά παιχνίδια στο android. Αλλά ακόμα και στα βαριά mmo είναι τουλάχιστον playable και σε μερικά δεν μου είχε σκαλώσει καθόλου, ενώ περίμενα να μημ τα φορτώνει καν! Τώρα για τον 808 και 810… Έχουν adreno 418 και 430 αντίστοιχα, πράγμα που σημαίνει ότι και τα δύο θα παίζουν για τουλάχιστον 2 χρόνια. Τώρα αν βγει παιχνίδι με δυνατότητες The Elder Scrolls για android και ο 418 σκαλώνει ενώ ο 430 όχι και τόσο, το ίδιο μου κάνει. Τέτοια παιχνίδια δεν είναι ούτε για 5.5″, ούτε για 5.7″. Είναι για τουλάχιστον 15″. Και συγκεκριμένα για mouse-physical keyboard. Δηλαδή pc. Εδώ δεν είναι για κονσόλα καλά καλά, τι να κάνει στο android; Ναι το gaming στο android και γενικά στο mobile έχει ανέβει πολύ και ανεβαίνει πολύ γρήγορα τον τελευταίο καιρό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις. Εγώ προσωπικά έχω κάποιες απαιτήσεις απ’το android gaming, αλλά αυτές εκπληρώνονται ακόμα και απ’τον 801, άνετα. Και από πιο παλιούς μην σου πω. Γι’αυτό δίνω έμφαση σε μια πολύ καλή οθόνη,… Συνέχεια »

kris

σιγά ρε βάζω άλλα 400 και παίρνω το Ιphοne 6..

ΓιώργοςMclaren

@kris
ναι πηγαινε να δωσεις αλλα 400 για να εχεις 1 gb ram και 2πυρηνο αντι για 4 gb ram και 8πυρηνο! για να μην αναφερω την μικροτερη οθονη.(εκτος αν το είπες ειρωνικα..)

Λευτερης

@Kris Νομιζω ειρωνικά το λέει φιλέ. Ελπίζω δηλαδή…! Όσο για το αν ο SD 810 είναι το καλυτερο πακέτο στην αγορά, νομίζω αστειευεστε. Εκτός του οτι ο Exynos στα 14nm διαλύει σε επιδόσεις τον 810, είναι απαράδεκτο ο flagship επεξεργαστης της Qualcomm να έχει προβλήματα επιδόσεων λόγω υπερθέρμανσης και throttling. Δηλαδη η LG είναι χαζή που επέλεξε τον 808 για τη ναυαρχίδα της φέτος. Ηταν και η πρωτη εταιρεια όπου είχε εμπειρία με τον 810 στο Lg G flex 2, το οποίο με πανομοιότυπο λογισμικό με το G4 lagαρει σαν τρελό. Παρόλα αυτά πιστεύω οτι ο SD 810 του Oneplus 2 δε θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί είναι χρονισμενος σε χαμηλες συχνότητες. Πράγμα που σημαίνει οτι δε θα έχει μεγάλη διάφορα απο τον 808 τλχ όσο ν αφορα τη CPU. Όσο για την GPU η Adreno 418 είναι υπεραρκετή για όλα τα παιχνίδια αυτή τη στιγμη και για αρκετό καιρό ακόμη. Ας μην ξεχναμε οτι η Adreno 330 του SD800 παιζει σε full frame rate σχεδον όλα τα παιχνίδια του playstore και έχει κλείσει τα δυο χρόνια εδώ και μηνες.

Ραφαήλ

Μήπως ξέρουμε μέχρι πόσα invites θα δώσουν?Είμαι στη 20.000 κάπου εκεί.Και έχω αγοράσει 2 OPO.λέτε να έχω καμία ευκαιρία

Ekimolaos

@Λευτέρης
Ακριβώς! Όταν δεν τρολάρεις είσαι ωραίος! 😛

Εδώ με τον adreno 220 παίζω σχεδόν τα πάντα… Ο 418 θα κρατήσει 2 χρόνια στην χειρότερη.

geo s5

Μου αρεσει που ειμαστε αισιοδοξοι και λεμε οτι παιρνουμε κινητα για 2-3 χρόνια. Με ενσωματωμενη μπαταρια κ unibody μεταλλικο κ επεξεργαστες που θερμαίνονται ο ενας χρονος ειναι πολυ (μιλάω για ολους εμας που τα λιωνουμε εδω μεσα).Η δουλεια των εταιριων ειναι να πουλανε καθε χρονο κ νωριτερα,γι αυτο δε θα ξαναδειτε ευκολα χαρακτηρηστικα που πσρατεινουν τη ζωη των κινητων (αδιάβροχο,αποσπωμενη μπαταρια,πλαστικο περιβλημα (γυαλι τωρα) η θα εχουν τετοια που θα σου τα παιρνουν απο το service οπως αλλαγη μπαταριας.

Λευτερης

@Ekimolaos φιλέ μάλλον με μπερδευεις με τον άλλο Λευτέρη του techblog 🙂 Δεν τρολαρω συχνα…

thanoik

Πάντως το NFC δε το χρησιμοποιεί σχεδόν κανένας χρήστης τι το θέλουν για τζάμπα χώρο;καλά έκανε και το έβγαλε

Κώστας Ζ

@Ekimolaos γιατι ποτε ξανα Sony φιλε; Με παραξενευει αυτο που λες γιατι εχεις το Xperia S (το ειχα και γω, οχι φοβερο, απλα δεν κολλαγε ποτε και ειναι ο,τι πιο γρηγορο για 2πυρηνο κινητο και 1GB RAM..).Τωρα εχω το Z και παλι λεω μονο Sony!

Ιωάννης jb

thanoik… Το nfc είναι το μέλλον, είναι απαραίτητο σε κορυφαίες συσκευές και όχι μόνο….

Ekimolaos

@Λευτέρης Έλα ξεκόλλα, σε έχω καταλάβει! Όταν άρχισες το trolling του δήθεν apple fan boy έβαζες το ίδιο name (“Λευτερης”, χωρίς τόνο) απλά στην πορεία το άλλαξες για όταν τρολλάρεις! Am I wrong?? Πόσο διαβολική σύμπτωση πια;!; Πάντως, είσαι δεν είσαι, ο “Λευτερης” είναι το καλύτερο τρολλ που είχε ποτέ το techblog, με είχε ψαρώσει άσχημα μια φορά!! @Κώστας Ζ Α δεν έχει να κάνει με το xperia s, δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σκυλί είναι το κινητό, ok κολλάει πολύ τελευταία, αλλά με τον χτύπο που έχει φάει δεν θα έπρεπε να δουλεύει καν κανονικά! Το xperia s είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει, 300€ και έχει ήδη κλείσει τα 3 χρόνια! Απλά δεν μπορώ άλλο sony. Πολύ bloat και κακάσχημο skin, άρρωστα βαρύ κιόλας. Και η σειρά Ζ, για τα δικά μου γούστα, είναι άσχημη. Το xperia s με τρέλανε εμφανισιακά, γι’αυτό το πήρα. Αυτό το illumination bar είναι πανέμορφο (αν είχε και RGB όπως το u θα ήταν ακόμα καλύτερα βέβαια). Αλλά τα bezels… Άρρωστα… Η σειρά Ζ Από την άλλη έχει λόγο για τα bezels (stereo sound, totally worth it 😉 ), αλλά παραείναι minimal! Είναι ένα ορθογώνιο μέταλλο με γυαλί στα μάτια μου,… Συνέχεια »

Λευτερης

@Ekmolaos
Φιλε χρησιμοποιώ το ίδιο όνομα στο techblog απο το 2008 και σε καμια περιπτωση δεν έχω υποστηρίξει ΠΟΤΕ την Αpple. Ουτε καν για τρολινγκ. Αν ψαξεις λίγο θα βρεις πολλα άρθρα που ψεγω την Apple και διαφωνω με φίλους (πολλές φορες έντονα) που την υποστηρίζουν τυφλά. Υπάρχει άλλο ενα παιδι με το ίδιο όνομα αλλά δεν ξέρω αν τρολαρρι η όχι. Τώρα αν δε με πιστευεις δε μ ενδιαφέρει ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια. Καλό βραδυ

Κώστας Ζ

@Ekimolaos , οπως σου ειπα, πηγα δτο Ζ, δεν κολλαει ακομη ουτε στο ελαχιστο, μετα την αναβαθμιση σε Lollipop εγινε πολυ πιο γρηγορο(δεν ξερω γιατι και πως) και παρ’ολ’αυτα τις 5 τις βαρεθηκα! Θελω να ξαναγυρισω στις 4.3 στο Ζ1c…οποτε ξανασκεψου πριν αγορασεις

Ekimolaos

@Λευτέρης
Δεν το είπα για να σε προσβάλω ή κάτι, απλά έκανα μια παρατήρηση που νόμιζα ήταν σωστή. Λάθος μου τότε και συγνώμη αν σε έθιξα ή κάτι τέτοιο. Απλά έτυχε να χρησιμοποιούσε ίδιο όνομα με σένα, χωρίς τον τόνο και ψάρωσα…

Πάντως ο άλλος Λευτέρης που υποστηρίζει apple με κλειστά μάτια και καλά είναι σίγουρα troll. Δεν θέλω να πιστέψω πως αυτά που λέει τα πιστεύει, είναι too much!

@Κώστας Ζ
Φίλε καταλαβαίνω τι λες και ίσως μα έχεις δίκιο. Αλλά με το να πάνε όλες οι ναυαρχίδες σιγά σιγά στις 5.5″+, πρέπει κι εγώ να το δοκιμάσω μπας και το συνηθίσω… Αν δεν μπορέσω, προφανώς μετά θα απευθυνθώ σε compact συσκευές (που ως τώρα όντως μόνο η Sony έχει high-end compact). Αλλά αν δεν το δοκιμάσω δεν μπορώ να ξέρω. Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα το moto x style στις 5.2, αλλά so be it. Πρέπει να προσαρμοστώ (ή εστω να προσπαθήσω) στιςμεγάλες οθόνες, αφού στις ~5″ δεν έχω επιλογές σε φυσιολογικές τιμές. :/

Λευτερης

@Ekimolaos
Κανένα πρόβλημα φιλέ 🙂

Κώστας Ζ.

@Ekimolaos ξανασκεψου Ζ3 κομπακτ σε ασπρο χρωμα!

Τέλης

Αν και είμαι κάτοχος του 1+1 το 2 είναι μεγάλη αποτυχία , καταρχήν μοιάζει σαν Samsung Galaxy που τράκαρε με περίπτερο , κατα δευτερον ο SD 810 κάνει μόνο για χρήση σε τοστιέρα με τις θερμοκρασίες που ανεβάζει , κατα τρίτον οθόνη FullHD πλέον έχουν και κινητά των 200 ευρώ , έπρεπε να έχει QHD. Οπότε αντε γεια Oneplus απο εμένα και πάω για LG G4 ή Moto X style.
ΥΓ. Δεν μπορώ να διαβάζω για “καρτα γραφικών” σε κινητό , είναι αστείο… GPU λέγεται.

LeoG4

To καλυτερο compact κινητό (και το πιο όμορφο) είναι το Galaxy Alpha. To Z3 ειναι κακοσχεδιασμένο και μοιάζει με τουβλο σαν όλα τα Sony.

Ekimolaos

@Κώστας Ζ Κάτσε να δοκιμάσω ένα μεγάλο πρώτα και μετά, αν δεν με βολέψει, θα δω για compact (πωωωω πόσο γελοία ακούγεται αυτό αν δεν ξέρεις πως μιλάμε για κινητά xD). Αρκεί να είναι ωραίο compact, γιατί το minimal style της sony παραείναι minimal για τα γούστα μου! @Τέλης Διαφορές μεταξύ FHD και QHD δεν θα δεις στις 5.5″. Είμαι σίγουρος πως η τηλεόρασή σου είναι το πολύ FHD και δεν έχεις κανένα θέμα. Ίσα ίσα, μια χαρά είναι (και εδώ μιλάμε για 30″+, όχι για 5.5″). Μην σε ψαρώνει το marketing. Επίσης, ο 810 v2 που φοράει το 1+2 δεν έχει προβλήματα με την θερμοκρασία. Μην ξαναγίνεσαι θύμα του marketing. Τσέκαρε reviews από σοβαρούς reviewers και ΠΟΤΕ μην βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ξέρεις στα σίγουρα. Και “GPU” είναι Αγγλικά. “Κάρτα γραφικών” είναι Ελληνικά. Ok, μια πιο σωστή μετάφραση πλέον θα ήταν “Μονάδα γραφικών”, αλλά το “Κάρτα γραφικών” έχει μείνει από παλιά που δεν είχαν processor onboard (δηλαδή ήταν όντως απλά Graphics Cards) και δύσκολα θα αλλάξει. Βασικά δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει, brings back memories! 🙂 @LeoG4 Ποτέ Samsung. Ούτε Alpha, ούτε Beta, ούτε Gamma, ούτε Delta! Το χειρότερο support στον κόσμο έχει, γιατί να τους εμπιστευτώ; Να μου… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.