OnePlus 2: Ο CEO επιβεβαιώνει μεταλλική κατασκευή

Στις 27 Ιουλίου περιμένουμε να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 2, το οποίο όπως και ο προκάτοχός του φαίνεται να εξελίσσεται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Γνωρίζουμε ήδη από την ίδια την OnePlus ότι η ναυαρχίδα θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων, επεξεργαστή Snapdragon 810 και θύρα USB Type-C.

Ο CEO της εταιρείας μέσα από post του στο Weibo επιβεβαιώνει ότι το OnePlus 2 θα έχει μεταλλικό σασί. Απευθυνόμενος σε όσους τον ακολουθούν, ο CEO Liu Zuohu τους ζητά να καθορίσουν το “full metal”, και από την φράση αυτή αντιλαμβανόμαστε ότι αναφέρεται στο μη ανακοινωμένο OnePlus 2.

Το προηγούμενο OnePlus One είχε πλαστική κατασκευή και φαίνεται ότι η εταιρεία δεν θέλει να υστερεί σε τίποτα από τις υπόλοιπες Android ναυαρχίδες, γι αυτό προσθέτει μέταλλο στην κατασκευή. Ήδη έχει ανακοινώσει ότι το OnePlus 2 θα κοστίζει πάνω από 322 δολάρια.

Τέλος, σύμφωνα με χθεσινή διαρροή, το OnePlus One θα έχει 3 εκδόσεις η οποίες όμως δεν γνωρίζουμε ως προς το τι θα διαφέρουν, μπορεί κάποια από αυτές να είναι “full metal”.

Φωτογραφία από προηγούμενο leak

OnePlus 2: Ο CEO επιβεβαιώνει μεταλλική κατασκευή, OnePlus 2: Ο CEO επιβεβαιώνει μεταλλική κατασκευή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolos

εγινε και η OnePlus μεγαλη εταιρεια και κανει και leak

Κωστας

Διακρινω πολύ μικρά bezels ή είναι απά η ιδέα μου;

Darth

sd800 + μέταλλο = ψησταριά

And

@Darth sd810 (προσεχε τι γραφεις) version 2.1 + μετταλο = οχι ψησταρια

Γκριλ

Για γκριλ καλο φαινεται… Τελικα μονο windos fone απο δω κ στο εξησ ξεχωρίζεις απο τη μάζα κ δε ντρεπεσαι να το βγαλεισ στην καφετερια

Κωνσταντίνος Δ.

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τη μανία σας με τα bezels…@Darth , με τον snapdragon την εχουν πατήσει αρκετές εταιρίες. Μάλλον η sony αποφάσισε να το αλλάξει αυτό, καθώς σύμφωνα με προηγούμενο άρθρο του Techblog, θα βάλει στο Xperia Z4 compact επεξεργαστή MediaTek https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-z4-compact-to-have-4-6-1080p-display-9032/

apostolos

μικρα bazels, μικρος ογκος κινητου, τι δεν εχεις καταλαβει?

akis82

Apostole εδω τους επεισαν οτι ενα κινητο δε χρειαζεται να εχει fm sd κ αποσπωμενη μπαταρια,δε θα τους πεισουν οτι δεν πειραζουν τα μεγαλα bezel? Aσε που δινουν και 800 για να …μην εχουν τα παραπανω….αλλα να νομιζουν οτι εχουν μια ναυαρχιδα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.