OnePlus, ετοιμάζει δυο smartphones για το 2015

Η μόλις ενός έτους startup OnePlus κατάφερε να ταράξει τα νερά πέρσι με τη συσκευή flagship killer που κυκλοφόρησε με high-end χαρακτηριστικά και πολύ οικονομική τιμή. Τον Δεκέμβριο, ο 25χρονος Carl Pei, Global Director και συνιδρυτής της OnePlus ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2015 θα δούμε τον διάδοχο του OnePlus One.

Η έλευση του OnePlus Two δεν είναι τα μόνα θετικά νέα που έρχονται από την κινέζικη startup, καθώς ο Carl Pei μιλώντας στο PC World ανακοίνωσε ότι ετοιμάζουν και μια δεύτερη διαφορετική συσκευή. Το νέο smartphone θα απευθύνεται σε μια διαφορετική μερίδα κοινού η οποία ενδιαφέρεται περισσότερο για το design και όχι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Προς το παρόν αυτές είναι οι μόνες πληροφορίες που έχουμε. Πολύ πιθανό η OnePlus να θέλει να φτιάξει ένα smartphone που θα συναγωνιστεί τους υπόλοιπους Κινέζους κατασκευαστές που δίνουν μεγάλη σημασία πλέον σε χαρακτηριστικά όπως είναι το πάχος.

Όσον αφορά στο OnePlus Two αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα του μεγάλου αδερφού σε specs και τιμή. Οι μέχρι τώρα φήμες μιλούν για 5.5 ιντσών οθόνη, Snapdragon 805 επεξεργαστή και επεκτάσιμη μνήμη.

Τέλος, ο Carl Pei παραδέχτηκε ότι πολλοί καταναλωτές απογοητεύτηκαν από την στρατηγική των πωλήσεων καθώς μέχρι και σήμερα δυσκολεύονται να βρουν και να αγοράσουν το OnePlus One, όμως επεσήμανε ότι είχαν προβλέψει να παράγουν 30.000-50.000 κομμάτια και η ζήτηση ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το OnePlus One έχει πουλήσει μέχρι στιγμής σχεδόν 1 εκατομμύριο κομμάτια.

Concept
oneplus smartphones, OnePlus, ετοιμάζει δυο smartphones για το 2015

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μητσάκος

Ναι ρε OnePlus… βγαλε γρηγορα το 2 μπας και κατεβει κι αλλο η τιμη του One! (αν ποτε βρω προσκληση)

johnnie_

H τιμή του one είναι ήδη πολύ καλή, αν το πάρεις από την ίδια την oneplus. Όσο αφορά τις προσκλήσεις δεν είναι και τόσο δύσκολο, εύκολα βρίσκεις μία!

kabamarou

τι είναι η πρόσκληση και γιατί χρειάζεσαι για να πάρεις το oneplus one

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.