OnePlus 2 με Snapdragon 810;

Ένα από τα πιο πολυζυσητημένα smartphone του 2014 ήταν αναμφίβολα το OnePlus One. Αφενός γιατί επρόκειτο για μια value for money επιλογή και αφετέρου γιατί με το κλειστό σύστημα προσκλήσεων που χρησιμοποίησε η κινέζικη εταιρία, ήταν πολύ δύσκολο να την αποκτήσει κανείς. Μια μεγάλη μερίδα του τεχνολογικού κόσμου περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το επόμενο μοντέλο της εταιρίας.

Σύμφωνα με πηγές, μαθαίνουμε ότι η κυκλοφορία της νέας συσκευής εκτιμάται ότι θα αργοπορήσει λίγο και θα ξεκινήσει στο Q3 του 2015. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται εν πολλοίς στο γεγονός ότι η OnePlus σκοπεύει να εξοπλίσει το νέο της smartphone με το τερατώδες – από πλευράς επιδόσεων – SoC Snapdragon 810 της Qualcomm.

OnePlus 2 Snapdragon 810, OnePlus 2 με Snapdragon 810;

Τροφοδοτούνται, λοιπόν, ξανά τα σενάρια για προβλήματα στην παραγωγή του συγκεκριμένου System on Chip και πιο συγκεκριμένα λόγω υπερθέρμανσης κατά τη λειτουργία του. Μη ξεχνάμε το ρευστό τοπίο γύρω από το επερχόμενο Galaxy S6 της Samsung και το κατά πόσο τελικά θα εξοπλιστεί με δικό της Exynos chip, ή θα υπάρξει ειδική έκδοση του Snapdragon 810.

Από την άλλη πλευρά, τόσο η LG όσο και η Xiaomi έχουν ήδη ή πρόκειται να ανακοινώσουν συσκευές (LG G Flex 2, LG G4 & Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro αντίστοιχα) που θα τροφοδοτούνται από το συγκεκριμένο SoC. Μάλιστα, η LG έσπευσε να καθησυχάσει το κοινό, λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα υπερθέρμανσης του 810.

Τέλος, σύμφωνα με μια ακόμα φημολογία, η νέα συσκευή της OnePlus θα χρησιμοποιεί αριθμό αντί για γράμματα στο όνομα της– και πιθανώς θα ονομάζεται «OnePlus 2» και όχι «OnePlus Two».

Πηγή

Πάνος Λέκκας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.