OnePlus 2: Ξεπούλησε 30.000 κομμάτια σε 64 δευτερόλεπτα

Μέσα στις πρώτες μέρες που ανακοινώθηκε το OnePlus 2 οι κρατήσεις των υποψήφιων αγοραστών του ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο και τώρα φτάνει τα 2 εκατ. Ωστόσο, στην Κίνα όπου δεν χρειάζεται να έχεις πρόκληση, διατέθηκε στο τοπικό online κατάστημα μια παρτίδα 30.000 κομματιών η οποία εξαντλήθηκε σε μόλις ένα λεπτό και 4 δευτερόλεπτα.

Η διαθεσιμότητα του OnePlus 2 σε περιοχές που απαιτείται πρόκληση, θα ξεκινήσει από 11 Αυγούστου και όσοι ενδιαφέρονται για την νέα ναυαρχίδα της OnePlus μπορούν να μπουν εδώ.

Το OnePlus 2 έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB (16GB) και 4GB (64GB), οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1920×1080 pixels, κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, laser focus και 4K video, η μπροστινή κάμερα είναι 5 Megapixel. Ενσωματώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3300mAh, θύρα USB Type-C, έχει υποδοχή για dual-nanoSIM και 4G LTE.

OnePlus 2: Ξεπούλησε 30.000 κομμάτια σε 64 δευτερόλεπτα, OnePlus 2: Ξεπούλησε 30.000 κομμάτια σε 64 δευτερόλεπτα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Απόστολος

Μακάρι να είχαμε και εμείς τη δυνατότητα να το παραγγείλουμε έτσι , χωρίς πρόσκληση…

One

Εντάξει το φθηνό πραγμα πουλάει αλλα χωρίς αντιπροσωπεία εγω δεν θα παράγγελνα.

Nick V.

Περιμένω πως και πως να το πάρω … χωρίς αντιπροσωπεία διότι και οι εταιρείες με τις αντιπροσωπείες δεν μου εμπνέουν σιγουριά !

vasilist

αυτό ήταν ξεπούλησαν, του χρόνου τώρα χάχα.
καλή τύχη σε οποίον έχει θέμα με το τηλέφωνο γιατί με το one plus one ήθελε 3 μήνες και για να το έχει στα χέρια του.

lefteris t.

@vasilist όταν δεν ξέρεις γιατί μιλάς? Πετάγονται όλοι χωρίς να έχουν ιδέα!
Φίλο;ςμ είχε θέμα με την οθόνη του τις γνωστές κίτρινιλες επικοινώνησε με την one+ συννενοηθηκαν κ την επόμενη το έστειλε πίσω και σε 2 βδομάδες το είχε πίσω ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κινητό 2 μηνών του το αντικατάστασαν κατευθείαν ποια εταιρία το κάνει αυτό? Εγώ με nexus 6 το έστειλα Αθήνα από Θεσσαλονίκη και έκανε 18 μέρες να μ γυρίσει πίσω κ ο άλλος στο εξωτερικό έκανε λιγότερο

vtag

Τούμπανο!!! Μακάρι να καταφέρουμε να το αποκτήσουμε κι εμείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.