OnePlus 2: Παίρνει πιστοποίηση και ποζάρει στην κάμερα

Πέρα από τα καθημερινά teaser που έχουμε από την ίδια την OnePlus, το OnePlus 2 πήρε πιστοποίηση από την κινέζικη ΤΕΝΑΑ όπου φωτογραφίζεται και επιβεβαιώνει τα χαρακτηριστικά. Οι φωτογραφίες είναι χαμηλής ανάλυσης αλλά μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά.

Βλέπουμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων σε οβάλ σχήμα στην κάτω μεριά της οθόνης του OnePlus 2, το laser autofocus στην κάμερα και mute button στο πλάι. Επιπλέον, εμφανίζεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 QHD, οκταπύρηνο Snapdragon 810, Adreno 430 GPU, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 13 Megapixel. δεύτερη κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 3300mAh.

Άλλα χαρακτηριστικά είναι Type-C USB θύρα και μεταλλική κατασκευή. Στις 28 Ιουλίου αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, οπότε θα μάθουμε τιμή και διαθεσιμότητα. Αν και ήδη γνωρίζουμε ότι θα κοστίζει κάτω από 450 δολάρια.

OnePlus 2: Παίρνει πιστοποίηση και ποζάρει στην κάμερα, OnePlus 2: Παίρνει πιστοποίηση και ποζάρει στην κάμερα

OnePlus 2: Παίρνει πιστοποίηση και ποζάρει στην κάμερα, OnePlus 2: Παίρνει πιστοποίηση και ποζάρει στην κάμερα

OnePlus 2: Παίρνει πιστοποίηση και ποζάρει στην κάμερα, OnePlus 2: Παίρνει πιστοποίηση και ποζάρει στην κάμερα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ραφαήλ

Ερωτεύτηκα!

Ekimolaos

Μα γιατί samsung-like κουμπί;; 🙁

dinitrisdim14

Γιατί να είναι τόσο άσχημο ; Πολύ χαμηλά η κάμερα … Και το κουμπί μπροστά με χάλασε λίγο …! Μου φαίνεται πιο όμορφο το one …

Ιωάννης jb

Τουμπανειρος!!!!!!
Να μπορουσα να το πάρω απο κανένα μεγάλο πολυκαταστημα στη χώρα μας…
ή τουλαχιστον σε κανένα σκρουτζομαγαζο…
Καλά θα ήταν!

thoufou

Φοβερο…πως το φέρνουμε Ελλαδα ομως?

Λευτέρης

Πιο άσχημο πεθαινεις

Κωνσταντίνος

Κακάσχημο 🙁

ubi

Ανούσια QHD, άσχημο πίσω μέρος, κουμπί μπροστά….μπορούσαν και καλύτερα πιστεύω!! Κρίμα και ήλπιζα σε κάτι πιο όμορφο/bezelless…

vladimiros

Σε αλλο αρθρο ειχαμε δει οτι θα εχει αρκετα μεγαλη εγκοπη απο πισω το OnePlus 2…και σε αυτο βλεπουμε οτι ειναι αλλιως στην πισω πλευρα..https://techblog.gr/mobile/oneplus-2-cases-leaked-5883/

Antonis

Δεν με ενθουσίασε αισθητικά, περίμενα πλήρη μεταλλική κατασκευή και ομορφότερο πίσω μέρος. Μάλλον πάω για Meizu MX5.

Cotik

Εσείς που λέτε κακάσχημο καταρχήν να προσθέσω πως η ποιότητα της εικόνας είναι πολύ άσχημη, οπότε περιορίστε λίγο τις γνώμες σας. Κατά δεύτερον όταν το πιάσατε στα χέρια (και αν) τότε μπορείτε ελεύθερα να πείτε – + .

Nick

Νόμιζα ότι είναι Galaxy με το κουμπί μπροστά 😜. Η κάμερα πίσω γιατί είναι τόσο χαμηλά άραγε; Εγώ πάντως προσωπικά προτιμώ την απουσία physical button μπροστά με αντάλλαγμα διπλά stereo ηχεία, με έχει βολέψει πολύ το double tap to wake.

Τέλης

@ubi
Αφού είναι flagship killer πρέπει να έχει ότι καλύτερο κυκλοφορεί δηλαδή QHD , αλλιώς θα λεγόταν mid range killer αν είχε 1080p.

ubi

@Τέλης ..Συμφωνώ ότι για τον λόγο που λες είναι λογικό να έχει QHD, απλά θα προτιμούσα αντί να έφτιαχναν το flagship killer 2016 …να έφτιαχναν το καλύτερο κινητό σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια 😜 Ελπίζω να έχουν προβλέψει καλή διαχείριση ενέργειας τουλάχιστον, γιατί σκέφτομαι να το χτυπήσω!

kleovis

Κακάσχημο το one πολύ πιο ωραίο .ήταν στης σκέψεις μου να το πάρω άλλα τώρα που το βλέπω μακριά

dimitrisdim14

@cotik. Δλδ πρέπει να το πιάσει κάποιος στα χέρια του για να καταλάβει αν ειναι ωραίο η όχι ; Προσωπικά δεν μ αρέσει καθόλου και ελπίζω να μην ειναι αυτή η συσκευη … Γιατί είναι εκεί η κάμερα ; πολύ ομορφότερο το one plus one …εντάξει το κουμπί μπροστά τρώγεται…αλλα η κάμερα εκεί που είναι με χαλάει πολύ ! Άλλο τώρα αν σε θέμα ταχύτητας θα είναι σφαίρα !

Giorgos

Εδώ η One Plus έβαλε μετά από γκρίνια πολλών χρηστών του πρώτου κινητού fingerprint scanner και οι κλασικοί ελληναράδες, που θα βρούν πάντα κάτι να κράξουν και να γκρινιάξουν, το λένε άσχημο για το κουμπί που έχει στο κέντρο..Και που θέλατε να το βάλει ρε έξυπνοι? Στο κουμπί αυξομείωσης έντασης? Γεμίσαμε επιστήμονες και επαγγελματίες designers στο techblog τελευταία..το Samsung S6 και το Note που έχουν το κουμπί είναι κουκλιά όμως έτσι?

Αααα ρε Jumbo που σας χρειάζεται..

Cotik

@dimitrisdim14 Εννοείται, πόσοι έχουν αλλάξει γνώμες όταν είχαν πιάσει κινητό στα χέρια τους ενώ για το ίδιο λέγανε τα -. Σίγουρα ξέρεις άτομα! Όσο για το OneP One συμφωνώ πως είναι πιο ωραίο.

Kostas K.

@ Λορένα Σιούτη αν δεν φύγουν τα capital controls πολύ δύσκολα το φέρνεις είτε από το επίσημο κατάστημα είτε από Κίνα μεριά.

Iraklis

Το πισω μερος απο πατωμα μπλε λεωφορειου του οασθ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.