OnePlus 2: Τον Ιούλιο με Snapdragon 810 και κάμερα 13 Megapixel;

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έρχονται σήμερα από την Κίνα, το πολυαναμενόμενο OnePlus 2 θα αποκαλυφθεί σε press event που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα. Η OnePlus αναμένεται να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία που ξεκίνησε, δηλαδή top end χαρακτηριστικά σε άκρως ανταγωνιστική τιμή.

Το OnePlus 2 λέγεται ότι θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel και ανάλυση οθόνης 1080×1920 pixels. Όσο για το μέγεθος της οθόνης, δεν γνωρίζουμε ποιο θα είναι αλλά το OnePlus One είχε οθόνη 5.5 ιντσών και η εταιρεία έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι οι περισσότερες ίντσες δεν είναι κάτι που συγκινεί το κοινό.

Αν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θα είναι αντάξια αντίπαλων ναυαρχίδων, όπως HTC One M9 και Sony Xperia Z3+, λέγεται ότι η τιμή του στην Κίνα θα είναι στα 1999 Yuan, δηλαδή περίπου 322 δολάρια, αν και τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο. Πριν από λίγο καιρό ο CEO Carl Pei, είχε αφήσει υπονοούμενα για αύξηση τιμής.

Αν τελικά το OnePlus 2 ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσα κομμάτια θα διατεθούν για αρχή καθώς και φέτος η OnePlus θα ακολουθήσει την πολιτική των προσκλήσεων.

OnePlus 2: Τον Ιούλιο με Snapdragon 810 και κάμερα 13 Megapixel;, OnePlus 2: Τον Ιούλιο με Snapdragon 810 και κάμερα 13 Megapixel;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Lefteris

wow! 3gb ram; 5.5 ιντσες fhd οθονη;; 13mp καμερα;;; θα πρεπει να μπω σε λίστα αναμονης;;;; δε θα αντεξω το θέλω τώρα!!!!!!!11

dream21

Οι υποψήφιοι αγοραστες θα παρουν δωρο και ενα καλο ψυγειάκι για τον SnapDragon 😛

Δημήτριος

Και γιατι να μην επιλεξω το Elephone P7000 η το JiaYu S3…???

Τέλης

@Δημήτριος
Είναι σαν να λέμε “τι να την κάνω την BMW αφου υπάρχει και η Dacia” , καμία σχέση απολύτως σαν ποιότητα κατασκευής και λογισμικό (cyanogen) το ένα κινητό με το άλλο.
Το Oneplus 2 θα έχει Snapdragon 810 , QHD οθόνη , αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων με laser και 16 MP camera. Οι πληροφορίες προέρχονται ανεπίσημα από την ίδια την Oneplus και έχουν γραφτεί σε Κινέζικες ιστοσελίδες.

Γιώργος

@Δημητριος: Διότι έχω το oneplus one, και ποιοτικά δεν το περνά ΚΑΝΕΝΑ. Δοκίμασε το πρώτα, και μετά γραφε οτι θες….

theo

και να μην ξεχνάνε Unlocked bootloaders και community μαργαριτάρι!!!

Kostas

Την cyanogen πλεον την ξεχναμε σαν επιχειρημα…Οποιος θελει τη φορτωνει απο μονος του, αλλα θα ερχεται με το oxygen

Τέλης

Το έψαξα λίγο παραπάνω και δεν είναι αισθητήρας αποτυπωμάτων αλλά ίριδας (ματιού). Ίσως το laser να είναι από το autofocus. Αυτά είναι φήμες βέβαια.

Darth

sd810? i will pass

txds

ελατε ρε παιδια το εχετε κανει θεο … ναι , φουλ δυναμη μηδεν μπλοτ και το μαυρο που δεν θυμαμαι υλικο αλλα ηταν σαν ελαφροπετρα πισω ηταν πολυ ωραιο.αλλα ως εκει.
ηχειο που πανω απο τα 8/10 εκανε σαν ραδιοφωνο του 80 , κινεζικη οθονη και χαμηλων απαιτησεων καμερα.εν ολιγης καλο τηλεφωνο αλλα μην τα παραλετε.
απο την αλλη μεχρι να βγει το 2 το σ6 θα εχει πεσει τοσο ωστε δεν υπαρχει δευτερη σκεψη …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.