OnePlus 2: Θα έχει θύρα USB Type-C

Εν όψει της επίσημης παρουσίασης του OnePlus 2, η OnePlus ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα να δίνει διάφορες πληροφορίες για την νέα της ναυαρχίδα μέσω teasers. Μάθαμε ότι θα έχει μια διαφορετική έκδοση του Snapdragon 810, προκειμένου να μην υπερθερμαίνεται.

Σήμερα, μέσα από νέο teaser αποκαλύπτεται ότι το OnePlus 2 θα έχει θύρα USB Type-C και η OnePlus αναφέρει χαρακτηριστικά “We want to lead the way in power connectivity”. Το USB Type-C είναι η μόνη θύρα που χρησιμοποιείται στο νέο MacBook 12 ιντσών, χρησιμοποιήθηκε και από την Google στο φετινό Chromebook Pixel, ενώ αρχίζουν και άλλοι κατασκευαστές να την υιοθετούν.

OnePlus 2: Θα έχει θύρα USB Type-C, OnePlus 2: Θα έχει θύρα USB Type-C

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Πολύ σωστή κίνηση. Σε συνδυασμό με την υποστήριξη ταχυτήτων USB 3 από τον 810 αποτελεί σαφές πλεονέκτημα. Πάντως το OnePlus 2 το περιμένω με ανυπομονησία καθώς αυτή την στιγμή καμιά ναυαρχίδα δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις μου. Ελπίζω Ελπίζω το νέο μοντέλο να το αλλάξει αυτό.

Φωτης

Αν δεν δω τουλαχιστον 20 testers να λενε “Οντως ο 810 ver.2 ελυσε τα προβληματα” δεν προκεται να το ακουμπησω!!

Δημητριος

Θα περιμενω να δω τα τεστ απο έγκυρα ξενα sites για την υπερθερμανση… αν και δεν ψηνομαι (σαν τον 810 :Ρ ) για κινητο με το εν λογω τσιπ..!!
Το type C με καρα-εψησε βεβαια..!!
Οσον αφορα τις μοντες του λειτουργικου για να μην υπερθερμαινεται, δλδ να λειτουργουν οι πυρηνες εναλλαξ, καλυτερα να βαλουν τον 808 τοτε..!! Τεσπα, θα φανουν ολα στην τελικη εκδοση του…

Geo

Εγώ παιδιά και να μη δω προβλήματα υπερθέρμανσης, τα έχω γειώσει όλα τα κινητά με 810, παρόλο που θέλω εδώ και κανένα 3μηνο νέο κινητό.
Γιατί και να μην ανεβάζει θερμοκρασίες, έχει πέσει το κουτσούρεμα του κουτσουρέματος από δυνατότητες και υποβάθμιση της υποβάθμισης στα ρολόγια του επεξεργαστή. Είναι προφανές ότι έχει πρόβλημα και το να τον υποχρονίσω όσο δεν πάει για να μη ζεσταίνεται και απλά να ‘χω να λέω ότι φοράω τον 810, εμένα με αφήνει αδιάφορο.

LeoG4

LG G4 , άψογο κινητό και με τον 808 που δεν έχει κανένα πρόβλημα θέρμανσης και πάει σφαίρα.

man

@LeoG4, σε πληρώνει η LG?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.