OnePlus 2: Video από το AnTuTu με οθόνη 1080p και χαμηλό σκορ

Διέρρευσαν video τα οποία δείχνουν το OnePlus 2 να περνά από το AnTuTu με σκορ αρκετά χαμηλό στους 49.221 πόντους, ενώ να θυμίσουμε ότι θα φοράει τον Snapdragon 810. Το video δείχνει ότι το OnePlus 2 έχει οθόνη ανάλυσης 1080×1920 pixels, ενώ η πρόσφατη πιστοποίηση της TENAA είχε δείξει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560.

Επιπλέον, φαίνεται ότι το OnePlus 2 θα έχει ενσωματωμένη μνήμη 16GB, ενώ στην TENAA είχε εμφανιστεί με 32GB χωρητικότητα.

Είναι πιθανό να μιλάμε για παραπάνω από μια εκδόσεις του φετινού OnePlus 2. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει κωδικό μοντέλου A2001 ενώ στο GFX Bench είχε εμφανιστεί ως A2003 με μνήμη RAM 4GB, κάτι που έχει επιβεβαιώσει η OnePlus. Ίσως δούμε μια έκδοση με οθόνη FHD, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB, και μια δεύτερη πιο premium με 4GB RAM, QHD οθόνη και χωρητικότητα 32GB.

Περισσότερα θα μάθουμε στις 28 του μήνα που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε τα video:

OnePlus 2: Video από το AnTuTu με οθόνη 1080p και χαμηλό σκορ, OnePlus 2: Video από το AnTuTu με οθόνη 1080p και χαμηλό σκορ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilisA3

Δεν θα είναι φετος το OnePlusTwo Flagship Killer, ο Snapdragon είναι killer ολων των Flagships!

Draxmialeksiiphone6

Kala psisimata

Antonis

@vasilisA3, χαχα! Ωραία αντιμετάθεση νοήματος…Πραγματικά το είδα και εγώ στο gizchina και παραξενεύτηκα για το τόσο χαμηλό σκορ, αυτό μάλλον αποδεικνύει το throttling στο οποίο υπόκειται με τον υποχρονισμό του ο SD 810 στο πιο αδύναμο επεξεργαστικά μοντέλο Oneplus 2.

Stelios

Μαυρο χαλι κακασχημο ευχομαι να μην ειναι αυτο αλλιως θα. παει απατο

Costas

Απορώ γιατί διαλέγουν τον 810. Υπάρχουν άλλες αξιόλογες προτάσεις στην αγορά και αυτοί επιμένουν qualcomm. Μάλλον θα τον αγοράζουν φθηνά!

Απόστολος

Πρέπει να είναι η δεύτερη έκδοση, όπως αναφέρει και στο άρθρο…Αυτή με τα χαμηλά specs…
Αυτό που ίσως να ισχύει για όλες τις εκδόσεις είναι η σχεδίαση… Που νομίζω ότι είναι λίγο άσχημο… 😛 Μακάρι να κάνω λάθος γιατί το περιμένω τόσο καιρό για να κάνω update…

Τέλης

Απογοήτευση σε όλα. Χάλια σχεδιαστικά και πολύ χαμηλές επιδόσεις , παλιότερα που είχα μετρήσει το δικό μου 1+1 είχα πάρει 54.000 στο Antutu φανταστείτε. Με βλέπω για το LG G4.

Φώτης

Τελης@@@ κ γω ειμαι ανάμεσα σε lg g4 η note 4…Αλλα ακομα δεν ξερω πιο!!!!

ΓιώργοςMclaren

note 4 Μην το σκεφτεσαι!

Giorgos

Ο άλλος γράφει ότι είναι άσχημο και χάλια σχεδιαστικά και απο πού το διατύπωσε? Από μία θολή εικόνα από αναξιόπιστη και ανεπιβεβαίωτη πηγή με ανάλυση 3×3 πίξελ..κάτι τέτοια διαβάζω και θέλω να βγάλω τα μάτια μου…
Μαρέσει που εδώ στο techblog δεν είστε καθόλου προκατειλημμένοι, οι “ψαγμένοι”…

Nikos

Και εγώ είμαι ανάμεσα σε note 4 και lg g4 αλλά κλείνω προς το lg γιατί σε κριτικές όλοι λένε ότι είναι πιο smooth απτό note το οποίο κάποιες φορές χρειάζεται επανεκκίνηση όπως όλα τα Samsung λόγω του βαριού touchwiz για να μην κολλάει,εχει καλύτερη κάμερα και κάθεται καλύτερα στο χέρι λόγω μεγέθους! Θα μου λείψει το πενακι αλλά είναι το μόνο μείον και είναι και πιο καινούργιο το lg!@Giorgos αν δεις σε παλιότερο άρθρο του techblog έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες του oneplus one 2 και όντως είναι λίγο ασχημουλι αν και είναι λίγο υποκειμενικό αυτό!!

9gag

συμφωνω και εγω με τον Costas Πιο πανω.. και γενικα με τις εταιρειες που διαλεξαν τον 810…αφου βγηκε η φημη και εν μερη και στην πραξη το προβλημα με το Overheating.

λετε να τον αγοραζουν πιο φθηνα?

και στην τελικη γιατι δεν χρησιμοποιουν τον 805 που φοραει και το note4 αν δεν θελουν να ξεφυγουν απο τους SD. ο SD805 απ’οσο ειδα (η μαλλον…δεν ειδα) κανενα αρθρο για προβληματα…anyway..

Aris

Φίλε telis δεν υπάρχει 1+1 που να βγάζει σκορ 54000 στο antutu ούτε παλιότερα ούτε τώρα. Ακόμα και αν έχεις κάνει root. Με το ζόρι να αγγίξει τις 50000. Προσωπικά θεωρώ τις προτάσεις των meizu και huawei τις καλύτερες αυτή τη στιγμή. mx5 και honor 7.

Κωνσταντίνος

Άθλιο και δεν μιλάω για τον snapdragon,και το σκορ στα benchmarks τα οποία είναι δευτερεύοντα για εμένα καθώς όλες οι ναυαρχίδες έρχονται με πολύ καλά specs. Αυτό που μου την χαλάει πολύ είναι το UI, κακά τα ψέματα η διακοπή της σύμβασης με την CM ίσως κοστίσει πολύ περισσότερο από ότι πιστεύουν.

Ekimolaos

@Aris

Κάτσε να δούμε και τι μας επιφυλάσσει η Xiaomi, γιατί κάτι μου λέει πως θα κάνει μπαμ!

Τέλης

@Aris
Έχεις δίκιο είχα κρατήσει το screenshot και ήταν 50422. Δεν θυμόμουν καλά.

Chris D

Χάλια το σκορ τι είναι αυτά ρε?

Chris D

Χαλια το κινητο τι μουφα σκορ ειναι αυτο ρε? Απατη.

nikosar

Γιώργος@ εσυ με τι κριτήριο λες αυτα που λες .. βλέπεις κατι αλλο απο αυτο που βλέπουν όλοι και λενε την γνωμη τους ? Καλα μη βγαζεις τα ματια σου .. απλα 2η σκέψη να κανουμε ολοι πριν γραψουμε σχόλιο … φιλικα

Chris D

Το λέω αυτό γιατί έχω το Oneplus One και στο Antutu έχω σκορ 54897

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.