OnePlus 2: Δίνει σκορ 63.719 πόντων στο AnTuTu

Από τα teaser που μας δίνει πολύ συχνά η ομάδα της OnePlus, μεταξύ άλλων έχουμε μάθει ότι το OnePlus 2 θα φορά τον Snapdragon 810. Για την ναυαρχίδα της Qualcomm έχουν ακουστεί πάρα πολλά για το πρόβλημα υπερθέρμανσης και υπήρξαν διάφορα αρνητικά σχόλια για την επιλογή που έκανε η OnePlus.

Ωστόσο η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει ότι θα χρησιμοποιήσει την βελτιωμένη έκδοση 2.1 του Snapdragon 810, ο οποίος δεν θα αντιμετωπίζει πλέον τέτοιου είδους προβλήματα. Το OnePlus 2 πέρασε από το AnTuTu και τα αποτελέσματα δείχνουν πολύ καλά.

Το ακριβές σκορ είναι 63.719 πόντοι και φαίνεται ότι είναι από τα καλύτερα σκορ που έχει δώσει ο, ακόμη καλύτερα και από το Xiaomi Mi Note Pro. Βεβαίως το AnTuTu δεν δίνει σκορ μόνο από την CPU, αλλά το αποτέλεσμα εξαρτάται και από πολλούς άλλους παράγοντες από άποψη software και hardware.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό που πρέπει να αποφύγει η OnePlus είναι να μην παρουσιάσει πρόβλημα υπερθέρμανσης.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του το OnePlus 2 αναμένεται με οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels, 515 ppi, κάμερα 16 Megapixel με αισθητήρα Sony Exmor IMX 234, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, μνήμη RAM 4GB και υποστήριξη για δυο κάρτες SIM.

Περισσότερα θα μάθουμε στις 28 Ιουλίου, όταν θα γίνει η επίσημη παρουσίαση.

OnePlus 2: Δίνει σκορ 63.719 πόντων στο AnTuTu, OnePlus 2: Δίνει σκορ 63.719 πόντων στο AnTuTu

OnePlus 2: Δίνει σκορ 63.719 πόντων στο AnTuTu, OnePlus 2: Δίνει σκορ 63.719 πόντων στο AnTuTu

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanoik

το iPhone 6 ποσο βγαζει;

gk

48-50 βγαζει το 6αρι thanoik σε ενα φιλαρακι εβγαλε και 53 αλλα ολα αυτα ειναι ναχαμε να λεγαμε…

leo06

13 Megapixel θα είναι η κάμερα,όχι 16

theo

το θέμα δεν είναι πόσο βγάζει αν το τρέξεις μια φορά, το θέμα είναι πόσο βγάζει μετα απο 5-6 φορες συνεχόμενα.

m8f

Αν το τρεξεις 5 φορες συνεχομενα,θα τηγανιζεις αυγο,οχι μονο εξαιτιας του 810 που ισως ειναι βελτιωμενος αλλα κ της unibody κατασκευης.Εγω στο m8 αν δοκιμασω 2η σερι,ζεσταινεται πολυ το μεταλλο,αν κ δεν εινσι αυτη η χρηση ενος smartphone βεβαια.Κατα τα αλλα το one2 αξιζει τον κοπο μιας κ εχει σχεδον τα παντα (fm?) σε καλη τιμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.