OnePlus 2: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων πιο γρήγορο από της Apple

Όπως έκανε πέρσι, όπου μέσω των teasers μας έδινε συνεχώς πληροφορίες για το OnePlus One, η εταιρεία συνεχίζει να το κάνει και φέτος. Σήμερα μαθαίνουμε ότι το OnePlus 2 θα έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ένα trend που ακολουθούν σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες η μια μετά την άλλη.

Η OnePlus υπόσχεται ότι η ναυαρχίδα της θα έχει έναν από τους “τελευταίους και πιο εξελιγμένους αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην αγορά”. Χαρακτηριστικά επισημαίνει ότι θα λειτουργεί πιο γρήγορα από το Touch ID της Apple.

Η ίδια εξηγεί ότι πέρσι αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει αισθητήρα αποτυπωμάτων στο OnePlus One, διότι η τεχνολογία δεν ήταν αρκετά καλή τότε, οι αισθητήρες δεν ήταν ακριβείς και κάποιες φορές ήταν πιο γρήγορο να εισάγεις έναν κωδικό παρά να χρησιμοποιήσεις το δαχτυλικό σου αποτύπωμα.

Ο αισθητήρας του OnePlus 2 θα είναι πολύ γρήγορος και θα επιτρέπει την αποθήκευση έως και 5 αποτυπωμάτων.

Τέλος να πούμε ότι το OnePlus 2 θα ανακοινωθεί επίσημα 27 Ιουλίου σε virtual reality, έχει αποκαλυφθεί ότι θα φοράει 810 v2.1 που δεν θα υπερθερμαίνεται και θύρα USB Type-C.

OnePlus 2: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων πιο γρήγορο από της Apple, OnePlus 2: Με αισθητήρα αποτυπωμάτων πιο γρήγορο από της Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Το event τελικά θα είναι μόνο για διευκρινήσεις αφού μέχρι τότε θα τα έχουμε μάθει όλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.