OnePlus 3: Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

Το αναμενόμενο OnePlus 3 εμφανίστηκε σε νέες φωτογραφίες, περίπου μια εβδομάδα πριν γίνει επίσημο. Η ναυαρχίδα του Κινέζου θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 και Adreno 530.

Η μνήμη RAM θα είναι στα 4 ή 6GB και η ενσωματωμένη μνήμη 32GB/64GB/128GB. Η κάμερα του OnePlus 3 αναμένεται στα 16 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, στο κεντρικό κουμπί υπάρχει ενσωματωμένος αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, θα δούμε θύρα Type-C, μπαταρία 3450mAh και προ-εγκαταστημένο Android 6.0.1.

Για την τιμή του, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η έκδοση με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 32GB θα κοστίζει 305 δολάρια και οι υπόλοιπες θα ανεβαίνουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 3 θα γίνει στις 15 Ιουνίου με 30.000 τυχερούς να λαμβάνουν δωρεάν Loop VR Headsets για να παρακολουθήσουν το event. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει μετά από 3 ώρες χωρίς να είναι απαραίτητες οι προσκλήσεις φέτος.

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί

oneplus 3 photos, OnePlus 3: Διέρρευσαν φωτογραφίες πριν ανακοινωθεί
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτριος

Κι έρχεται το τρομερό τετραλιμμα για φέτος:
1) Oneplus 3
2) Moto Z
3) Asus Zenfone 3 Deluxe
4) Huawei P9 Plus

Nikos

iPhone 6+ htc= Αυτο το πράγμα

John

Samsung Note 5 και HTC M8 θα έλεγα.

Πέτρος Π

Αν βγει σε μία καλή τιμή όπως αναμένεται θα τους πάρει τα σώβρακα!! 🙂
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων ναυαρχίδων, με περίπου τα μισά χρήματα… Από θέμα design είναι πολύ όμορφο, ενώ θα τρέχει το oxygen , που είναι περίπου σαν stock android! Αφού λένε οτι καταργήθηκαν και οι προσκλήσεις θα είναι super!

Υ.Γ. Πάντως η συγκεκριμένη συσκευή νομίζω θα είναι για ψαγμένους, όχι όπως τα Galaxy που τα έχει και η κουτσή Μαρία!

TechGeek

Ωραίο το HTC. Περίμενε δεν είναι HTC?

Ανδρέας

Υποκειμενικα, θα συμφωνησω οτι το design του μοιαζει με αλλα κινητα που ειπαν και οι υπολοιποι. Αντικειμενικα ομως οπως φαινεται ειναι μια αρκετα ομορφη συσκευη και απο θεμα χαρακτηριστικων τα εχει ολα και δεν εχει να ζηλεψει κατι απο καποιον, αν κυκλοφορησει και με μια καλη τιμη τοτε νομιζω θα το χτυπησουν αρκετοι. Και εγω αν μπορουσα θα το επαιρνα ανετα αλλα τωρα ειμαι μια χαρα με το Lenovo K3 Note μου.Αυτα.

Panos

Επιτέλους μεταλο ,μεγάλη μπαταρία, χαρακτηριστικά flagship, και λογική τιμή! Οποιαδήποτε ομοιότητα με άλλα κινητά με αφήνει αδιάφορο αρκεί η ποιότητα κατασκευής να μην είναι τύπου xiaomi mi5..

JohnWave

Όμορφο, δυνατό στα χαρτιά αλλά δυστυχώς μεγάλο. Μακάρι ο κόσμος να αρχίσει να γυρνά την πλάτη του σε συσκευές αυτών των ιντσών τόσο ώστε όλες οι εταιρίες να αναγκαστούν να βγάζουν μια smartphone έκδοση στις 5 ίντσες και μία phablet έκδοση στις 5.5 όπως κάνουν τόσα χρόνια η Samsung ( σειρά S , σειρά Note ) και η Huawei ( σειρά P, σειρά Mate). Έτσι δεν θα μένει κανείς δυσαρεστημένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus Nord 3 5G: Επίσημα στην Ελλάδα από τον Κωτσόβολο με 549 ευρώ

Το OnePlus Nord 3 5G, θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 549 ευρώ, από σήμερα Τρίτη 25/07, σε δύο χρώματα Misty Green και Tempest Gray, αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων του Κωτσόβολου.

Smartphones featured OnePlus OnePlus smartphones

OnePlus Fold: Με εσωτερική οθόνη 7,8″, εξωτερική 6,3″ και μπαταρία 4.800 mAh

Μετά τα 3D renders που δημιουργήθηκαν από τον @OnLeaks, ο leakster επιστρέφει με λεπτομέρειες για το hardware.

Smartphones OnePlus OnePlus smartphones

OnePlus 12: Φήμες για βελτιωμένο σύστημα κάμερας

Το OnePlus 12 αναμένεται να φτάσει στα τέλη του τρέχοντος έτους και οι φήμες έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται από leakster της Κίνας.

Smartphones OnePlus OnePlus Android smartphones

OnePlus V Fold: Κυκλοφόρησαν νέα renders

To πολυαναμενόμενο OnePlus V Fold αναμένεται να κυκλοφορήσει από την εταιρεία τον Αύγουστο αλλά τώρα μπορούμε να του ρίξουμε μια ματιά.