OnePlus 3: Εμφανίστηκε σε κόκκινο χρώμα

Το OnePlus 3 ανακοινώθηκε πρόσφατα και είναι διαθέσιμο (χωρίς προσκλήσεις) σε ασημί ή αλλιώς “graphite”. Αργότερα, μέσα στον Ιούλιο θα διατεθεί και το χρυσό, όμως ο Κινέζος φαίνεται πως έχει στα σκαριά και ένα τρίτο χρώμα, το οποίο δεν αναφέρθηκε στην επίσημη ανακοίνωση.

Πρόκειται για το κόκκινο OnePlus 3, όπως στην παρακάτω εικόνα, η οποία εμφανίστηκε στην επίσημη σελίδα της OnePlus και αργότερα αφαιρέθηκε.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν ανέβηκε κατά λάθος ή αν πράγματι θα δούμε την νέα ναυαρχίδα να κυκλοφορεί σε κόκκινο χρώμα, αλλά μοιάζει αρκετά εντυπωσιακό. Από την άλλη, ίσως πρόκειται για ένα χρώμα που προορίζεται για συγκεκριμένες αγορές, όπως η Κίνα.

Το OnePlus 3 φορά οθόνη 5.5 ιντσών Optic AMOLED με ανάλυση 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο Snapdragon 820, μνήμη RAM 6GB, κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 64GB και μπαταρία 3000mAh.

oneplus 3 red, OnePlus 3: Εμφανίστηκε σε κόκκινο χρώμα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Πεταμενα λεφτα …
99% για καθε συκευη αυτης της κατηγοριας που δεν εχει USB3
1% για καθε συκευη αυτης της κατηγοριας που δεν εχει επεκτ. μνημης

KostasB

Για G5 ή HTC 10 σε κόβω γιατί ούτως ή άλλως δεν υπάρχουν άλλες επιλογές…

Όσο για τα πεταμένα λεφτά δεν θα συμφωνήσω. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν χρειάζονται κάποια πράγματα. Ούτε το USB 3 χρειάζομαι ούτε την επέκταση μνήμης. Καλοδεχούμενα βέβαια, αλλά όχι απαραίτητα. Μου αρκούν και μου περισσεύουν τα 64 γίγα. Για περισσότερα έχω και άλλα 64 σε otg.
Θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερη μπαταρία παρά τα προηγούμενα.

Γιώργος

Κινητό με οθόνη FullHD στις μέρες μας είναι midrange όποιον επεξεργαστή και αν έχει.

Nio

Ineam usb 2 αλλά φορτίζει οχτώ φορές πιο γρήγορα…… Βρες μου άλλο κινητό με φορτιστή 5 volt 4A και θα σε κεράσω γλυκάκι.
Ούτε επέκταση μνήμης έχει.
Αλλά……. Έχει στάνταρ 64 gb μνήμη στην τιμή των 8 gb….. Και dual sim…..

Ps. Η κάρτα μνήμης χρειάζεται στα 16 gb προστορικα τηλέφωνα που είχαν οι δεινοσαυροι (εγώ έχω 32 και αυτό λίγο είναι). Αν ξεπερνας τα 64gb και θες να την αφαιρεις συνέχεια μάλλον θες λαπτοπ. Ή usb on the go και υπερκαλυφτηκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.