OnePlus 3: Σταματούν οι πωλήσεις σε Ελλάδα και 23 χώρες για ένα μήνα

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι από 9 Αυγούστου έως και 12 Σεπτεμβρίου θα σταματήσει της πωλήσεις της ναυαρχίδας OnePlus 3 σε 23 ευρωπαϊκές χώρες και το Χονγκ Κόνγκ. Όποιος σκέφτεται να το αγοράσει πρέπει να το κάνει μέχρι τη δευτέρα ή από Σεπτέμβριο πάλι.

Οι ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα σταματήσουν οι πωλήσεις είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Γαλλία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λιθουανία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και Ισπανία.

Η κίνηση αυτή από την πλευρά της OnePlus σαφώς και προκαλεί αίσθηση, όμως η ίδια σε ανακοίνωσή της εξηγεί ότι το OnepPlus 3 στην Ευρώπη τα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο και σταματά προσωρινά τις πωλήσεις προκειμένου να προχωρήσει στην αναπλήρωση των αποθεμάτων. Η ίδια αναφέρει ότι στις προηγούμενες εβδομάδες οι χρόνοι παράδοσης του smartphone της στην Ευρώπη γίνονταν όλο και μεγαλύτεροι, επομένως έπρεπε να προχωρήσει στο συγκεκριμένο βήμα.

Να σημειωθεί ότι η OnePlus φέτος αποφάσισε να μην συνεχίσει το σύστημα προσκλήσεων για την αγορά του OnePlus 3 και όπως φαίνεται δεν ήταν έτοιμη να αντεπεξέλθει στη ζήτηση.

oneplus 3 sales halted, OnePlus 3: Σταματούν οι πωλήσεις σε Ελλάδα και 23 χώρες για ένα μήνα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Θα έρθουν και τα νέα Nexus μετά και άντε γεια…
Το μόνο που θα μπορεί να το κρατήσει θα είναι η τιμή..

forneverarrow

Καλά να τους κάνει. Να το δουν όσοι τη στηρίζουν μιας και βάλουν μυαλό. Δεν κατάλαβα δηλαδή, οι άλλες εταιρίες που πουλούν στα καταστήματα είναι λιγότερο έξυπνες; Προσωπικά δεν αγοράζω ποτέ κάτι που κοστίζει πάνω απο 100€ μέσω Internet. Το έχω σαν αρχή. Αν το έβρισκα σε κατάστημα μπορεί να το αγόραζα. Πρόσφατα είδα στην Κύπρο σε γνωστή αλυσίδα το One Plus X και αυτό μόνο 2-3 βδομάδας γιατι μετά καταργήθηκε. Το OP3 γιατι δεν το βγάζει;

Denis XD

Να πάνε να…

Πάνε καλά δαφτοι? Τα πάνε καλά και μετά σου λένε “εε δεν βαριέσαι? Κάτσε να τους βάλουμε τιμωρία ένα μίνα αφού μας στηριξαν”

Λογική κουκουτσι και μυαλά στα κάγκελα ΧD

Πέτρος Π

@forneverarrow : Κατάλαβες καθόλου τι λέει το άρθρο? Τι άκυρο είναι το σχόλιό σου?? Τι σχέση έχει αν το παίρνεις από το κατάστημα ή από το Internet? Το θέμα είναι οτι δεν έχουν επαρκές στοκ επειδή προέκυψε μεγαλύτερη ζήτηση από αυτή που ανέμεναν… Και στα καταστήματα να το είχαν και πάλι θα σου έλεγε οτι έχει εξαντληθεί και θα το έφερναν μετά από κάνα μήνα!
Να σου πω την αλήθεια καλύτερα αγορά από το επίσημο site, παρά από κάποιο κατάστημα…Ούτε καπέλα στις τιμές, ούτε παραεισαγωγές ούτε τίποτα!

Επίσης δεν καταλαβαίνω την κακία σου, τι ενοείς να βάλουν μυαλό όσοι τη στηρίζουν? Φέτος με το OP3 έβγαλε κινητό με όλα τα χαρακτηριστικά των υπόλοιπων ναυαρχίδων στη μισή όμως τιμή και τους ξεφτύλισε! Μάλλον οι οπαδοί της Sasmsung πρέπει να βάλουν μυαλό και να μην αγοράζουν κινητά στα 900 € !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.