Η OnePlus συνεργάζεται με την CyanogenMod

H OnePlus μαζί με την – εταιρία πλέον – CyaonogenMod ανακοίνωσαν την συνεργασία τους και το καρπό αυτής, που θα είναι το smartphone OnePlus One με στόχο να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2014. Το OnePlus One θα έχει εγκατεστημένη μία έκδοση της CyanogenMod που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και το καλύτερο hardware της αγοράς.

Ο Pete Lau, CEO της One Plus δήλωσε «Αυτό που έρχεται (ΣτΜ: το OnePlus One), είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λειτουργικό σύστημα κινητών που έχει αναπτυχθεί ειδικά, για το καλύτερο υλικό με μία μοναδική τροπή. Η βιομηχανία των smartphone είναι ώριμη για διάσπαση και το 2014 αναμένεται να αποδειχθεί δύσκολή χρονιά για το μέλλον της αγοράς».

Από τη μεριά του ο CTO της CyanogenMod, Steve Kondik δήλωσε «Ακούγοντας το όραμα του Pete για την OnePlus, ήταν ξεκάθαρο πως είχαμε βρει το καταλληλότερο συνεργάτη. Συνδυάζοντας την δική μας εμπειρία στο λογισμικό και την εμπειρία του Pete στο υλικό και το σχεδιασμό, θα δημιουργήσουμε ένα τηλέφωνο που θα ξεπερνάει τις δικές μας προσδοκίες.»

Για οποίον δεν θυμάται η OnePlus, δημιουργήθηκε από τον Pete Lau, πρώην –πλέον– στέλεχος της Oppo. Ενδιαφέρον προκαλεί, πως οι πληροφορίες έφτασαν στα email μας από την ίδια υπεύθυνη που διαχειρίζεται τα δελτία τύπου της Oppo, κάτι που φυσικά δημιουργεί κάποια ερωτήματα. Είναι η OnePlus μία αυτόνομη εταιρία ή μήπως είναι μία θυγατρική ή παρακλάδι της Oppo για τα CyanogenMod κινητά της;

OnePlus CES 2014, Η OnePlus συνεργάζεται με την CyanogenMod

OnePlus CES 2014, Η OnePlus συνεργάζεται με την CyanogenMod

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.