OnePlus Mini: Renders με dual-camera και αισθητήρα αποτυπωμάτων

Την ώρα που ο συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei παραδέχεται ότι τα έκαναν θάλασσα με την κυκλοφορία του OnePlus 2, διότι και φέτος δεν κατάφεραν να είναι συνεπείς με τις αποστολές των συσκευών, ετοιμάζεται και το OnePlus Mini. Σήμερα διέρρευσαν δυο εικόνες που λέγεται ότι είναι press renders του μη ανακοινωμένου OnePlus Mini.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι στην μπροστινή πλευρά ακολουθείται η γνωστή σχεδιαστική γραμμή που μας έχει συνηθίσει η OnePlus, αλλά η έκπληξη έρχεται στην πίσω πλευρά. Εκεί βλέπουμε στρογγυλό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων τύπου Apple Touch ID και dual camera με διπλό LED flash. Στην κάτω πλευρά υπάρχουν τα ηχεία, φαίνεται ότι έχει πιο στρογγυλεμένες γωνίες απ΄ότι μας έχε συνηθίσει η OnePlus και ίσως είναι πιο λεπτό.

Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά να υπενθυμίσουμε ότι ο Carl Pei σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγες εβδομάδες, είχε πει ότι θα δούμε νέα συσκευή η γύρω στα Χριστούγεννα, είπε ότι μπορεί να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το OnePlus 2 ή και όχι.

Μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα και ελπίζουμε η OnePlus πριν βγει στην αγορά με περισσότερα smartphones, να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την διαθεσιμότητά τους.

OnePlus Mini: Renders με dual-camera και αισθητήρα αποτυπωμάτων, OnePlus Mini: Renders με dual-camera και αισθητήρα αποτυπωμάτων

OnePlus Mini: Renders με dual-camera και αισθητήρα αποτυπωμάτων, OnePlus Mini: Renders με dual-camera και αισθητήρα αποτυπωμάτων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Γιατί έχω την εντύπωση ότι θα είναι πιο ακριβό μοντέλο και όχι πιο φτηνό?

Kalex1999

@dark_master και γω το ίδιο πιστεύω! Παρόλα αυτά όμως η συσκευή στην φωτογραφία είναι υπεροχή .. Μένει να δουμε αν όντως θα είναι έτσι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.