OnePlus Mini: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά, τιμή και διαθεσιμότητα

Μπορεί ακόμη να μην έχει βρει τον καλύτερο τρόπο να διαθέσει τα κινητά της στην αγορά και να παραδέχεται ότι τα έκανε θάλασσα, όμως η OnePlus φέτος θα κυκλοφορήσει και δεύτερο μοντέλο εκτός από το OnePlus 2. Πρόκειται για το OnePlus Mini το οποίο αναμένεται να είναι ακόμη πιο οικονομικό.

Σήμερα διέρρευσαν πληροφορίες με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά του μη ανακοινωμένου OnePlus Mini. Αναφέρεται ότι έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p και 2.5D Gorilla Glass (δεν πάει καιρός από τότε που οι 5 ίντσες θεωρούνταν τεράστια οθόνη για smartphone, και φτάσαμε να τα αποκαλούμε “mini”). Φορά MediaTek Helio X10 (MT6795T) με 2.2 GHz οκταπύρηνη Cortex-A53 CPU.

Το OnePlus Mini έχει μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB επεκτάσιμη, όμως δεν θα έχει dual-camera όπως είχε διαρρεύσει κάποτε, αλλά κυρίως κάμερα 13 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX258, διάφραγμα φακού f/2.0 dual-tone LED flash και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel με wide-angle φακό για ομαδικές selfies. Ενσωματώνει μπαταρία 3000 με 3100mAh, USB Type-C, κάποιου είδους τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, NFC και IR blaster, τα οποία όμως λείπουν από το πιο premium OnePlus 2.

Έχει ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά, 1.2W μπροστινό ηχείο, FM, πιστοποίηση IP67 για αντοχή σε νερό και σκόνη και πλαστική κατασκευή.

Η τιμή του θα είναι στα 250 δολάρια, αναμένεται στην αγορά Νοέμβριο με Δεκέμβριο, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ακολουθηθεί και πάλι το σύστημα προσκλήσεων. Εμείς να πούμε ότι μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει.

OnePlus Mini: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά, τιμή και διαθεσιμότητα, OnePlus Mini: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά, τιμή και διαθεσιμότητα

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
man

Τέλεια πρόταση. Για εμένα πολύ καλύτερη από τον πιο premium μεγάλο αδερφό του!

andreas

Μακράν απο τα πληρέστερα πακέτα που έχουν βγει εαν παραβλεψεις το 2gb ραμ.ΑΜΑ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vtag

Τουμπανακι πραγματικα!!!! Μονο 3GB RAM να εχει και θα ειναι κομπλε! Ειμαι υπερευχαριστημεννος κατοχος του υπερτουμπανου Two και πραγματικα εαν βγει με αυτα τα specs θα το χτυπησω αμεσα!

vasilist

Πολύ καλά spec για την τιμή του αλλά θα προτιμούσα το Meizu mx5 pου έχει και 3gb ram με 280 ευρώ.

MichalisNaf

Δεν μπορεί όλο αυτό το πακέτο να είναι τόσο φτηνό… Μακάρι βέβαια,αλλά χλωμό…

gp

Γνωρίζουμε τις διαστάσεις της συσκευής?

patsakos

Αν έχει premium κατασκευή αξίζει.Αν είναι πλαστικό τότε xiaomi mi4c!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.