OnePlus: Επιβεβαιώνει νέα συσκευή τα Χριστούγεννα και όχι μόνο

Το OnePlus 2 έχει ήδη ανακοινωθεί επίσημα, αλλά σε αντίθεση με πέρσι που η εταιρεία βγήκε με μια συσκευή στην αγορά, φέτος περιμένουμε ένα ακόμη smartphone με την υπογραφή της OnePlus. Ο συνιδρυτής Carl Pei, σε συνέντευξη του επιβεβαίωσε ότι το κινητό θα λανσαριστεί γύρω στην περίοδο των Χριστουγέννων.

Στην ίδια συνέντευξη που έδωσε στην USA Today είπε ότι μπορεί να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το OnePlus 2 ή και όχι. Εμείς αυτό που έχουμε ακούσει είναι ότι μπορεί να δούμε ένα OnePlus mini με κατώτερα χαρακτηριστικά, αλλά και ένα OnePlus X με οθόνη 1440×2560 pixels και καλύτερα χαρακτηριστικά από το OnePlus 2.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για ένα δεύτερο OnePlus smartphone καθώς πριν από μερικούς μήνες ο ίδιος ο Carl Pei είχε πει στο Bloomberg ότι θα δούμε ένα κινητό που απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό το οποίο δίνει μεγαλύτερη βάση στο design παρά στα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Για το συγκεκριμένο κινητό ο Pei είπε ότι όταν είδε το prototype ήθελε αυτό να γίνει το επόμενο κινητό του, αλλά μετά είδε το OnePlus 2 και άλλαξε γνώμη. Ωστόσο, επισημαίνει ότι και τα δυο είναι πολύ καλά και είναι δύσκολο να αποφασίσει κάποιος ποιο να διαλέξει.

Apple, Samsung και OnePlus οι εταιρείες που θα επιβιώσουν”
Κατά την διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο συνιδρυτής της OnePlus έκανε κι άλλες ενδιαφέρουσες δηλώσεις. Είπε ότι μέσα στα επόμενα 5 χρόνια στην αγορά των smartphones θα υπάρχει χώρος μόνο για τρεις εταιρείες μεταξύ των οποίων βλέπει Apple, Samsung και OnePlus. Οι υπόλοιπες εταιρείες θα εξαφανιστούν λόγω της ανικανότητάς τους να παράγουν αρκετά μεγάλα κέρδη για να διατηρήσουν τις δραστηριότητές τους.

Βεβαίως μην ξεχνάμε ότι η OnePlus πουλά σχεδόν σε τιμές κόστους, και γι αυτό ο ίδιος συμπλήρωσε ότι αν οι χρήστες συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα προϊόντα της OnePlus, τότε η ίδια θα επεκταθεί και θα βγάλει κέρδη.

Η απουσία NFC στο OnePlus 2
Τέλος, ο Pei απάντησε στην κριτική για την έλλειψη υποστήριξης NFC στο OnePlus 2. Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο “πολύ λίγοι άνθρωποι χρησιμοποιούν NFC, γι αυτό δεν βάλαμε. Είναι τόσο απλό”.

OnePlus: Επιβεβαιώνει νέα συσκευή τα Χριστούγεννα και όχι μόνο, OnePlus: Επιβεβαιώνει νέα συσκευή τα Χριστούγεννα και όχι μόνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vagelis

Εγω θέλω απο one plus ενα οικονομικό κινητο στα 150-200€ αλλα όχι με έμφαση στο design αλλα στην ίδια νοοτροπία με το original

Panos7GR

Προκλητικές δηλώσεις μήπως και τραβήξει κι άλλο την προσοχή για την εταιρεία που εκπροσωπεί.
Πως θα υπάρχει η OnePlus ρε φίλε Pei αν δεν υπάρχει η μαμά Oppo;

Anima mundi

Φαντάσου πόσο άσχημο είναι αυτό που θα βγεί αν προτίμησε το one plus2.Από πίσω είναι αίσχος κατ εμέ!!
Οσο για το ποιός θα εξαφανιστεί δε σχολιάζω κάν,οι δηλώσεις του είναι αστείες.
Κάναν ένα ντόρο στην αρχή με το one plus one και τώρα τέλος,τι παραπάνω έχει από ένα g4 δλδ?
Και γενικά πλέον κινητά με τα χαρακτηριστικά του one plus2 είναι πολλά,μέχρι και το περσινό g3 καλύτερο είναι.
Μεγάλη μπουκιά φάε κινέζε μεγάλη κουβέντα όμως μην πείς.

Vagelis

@Anima Ε όχι και το G3…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.