OnePlus One, η πρώτη φωτογραφία της πίσω όψης του;

Χθες είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες τραβηγμένες από την 13ΜΡ κάμερα του OnePlus One και όσο πλησιάζουν οι μέρες για την επίσημη παρουσίασή του στις 23 Απριλίου βλέπουμε και άλλες πληροφορίες. Σήμερα έχουμε μια φωτογραφία που λέγεται ότι είναι από την πίσω όψη της συσκευής. Μάλλον πρόκειται για το πρωτότυπο της συσκευής και αυτό που μπορούμε να διακρίνουμε είναι το σχήμα της.

Πέρα από την πρώτη φωτογραφία του OnePlus One που μας δίνει μια γεύση για την εξωτερική του εμφάνιση, υπάρχουν δυο ακόμη φωτογραφίες που δείχνουν την motherboard η οποία φαίνεται να ανήκει σίγουρα στο OnePlus One αφού η εταιρεία έχει τυπώσει το logo επάνω.
, OnePlus One, η πρώτη φωτογραφία της πίσω όψης του;
, OnePlus One, η πρώτη φωτογραφία της πίσω όψης του;
, OnePlus One, η πρώτη φωτογραφία της πίσω όψης του;
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
True

αντε να δουμε!!μια εβδομαδα εχει απομεινει για να δουμε τι θα μας αποκαλυψει!

Dimitris547

Ανυπομονώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

billeiro

Γουσταρω πολυ το hype πριν την κυκλοφορια καθε σπουδαιου κινητου καθως και τις υποτιθεμενες φωτογραφιες του που δηθεν διερευσαν και τα πιθανολογουμενα χαρακτηριστικα του.ξερουν τι κανουν οι εταιριες

Μιχάλης

Πως φαίνεται ότι δουλεβαν στην oppo . Το πίσω είναι ίδιο με το oppo find 5

True

Εγω πιστευω θα ειναι ιδιο σχεδον με το Find 7 με μικροτερα bezels πανω και κατω και χωρις φυσικα capacitive buttons οπως εχει δηλωσει η εταιρια..Τουμπανο!

Stratos

Καλά μιλάμε ολόιδιο με το Oppo find 5 από πίσω….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus OnePlus one

OnePlus One: Το πραγματικό Flagship Killer [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το πρώτο πραγματικό flagship killer που κυκλοφόρησε ποτέ, το μοναδικό OnePlus One αλλά και τι το έκανε τόσο ξεχωριστό.

Smartphones Android Android 10 featured

OnePlus One: Παρά τα 6 του χρόνια, λαμβάνει Android 10 μέσω LineageOS

OnePlus One, Samsung Galaxy S5 Plus και OPPO Find 7 λαμβάνουν Android 10 έπειτα από πολλά χρόνια χάρις στο LineageOS 17.1.

Smartphones OnePlus OnePlus one OnePlus smartphones

OnePlus One: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Μια μόλις ημέρα μετά κυκλοφορία της είδησης ότι το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note 7 εξερράγη ενώ βρισκόταν στη φόρτιση, έχουμε ένα ακόμη περιστατικό που αφορά σε παλαιότερο μοντέλο της OnePlus. Πρόκειται για το “flagship killer” του 2014 ή πιο απλά το OnePlus One.

Smartphones OnePlus one

OnePlus One: Το Cyanogen 13.1 φέρνει τεχνολογίες της Microsoft

Οι κάτοχοι συσκευών OnePlus One έχουν διαθέσιμο πλέον ένα νέο update για τη συσκευή τους, το Cyanogen 13.1 μια έκδοση η οποία είναι MOD ready.