OnePlus One, Καλύτερο από το Galaxy S5 γιατι δεν έχει heartrate monitor

Σήμερα κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy S5 και όλοι τα έχουν βάλει μαζί του. Μετά τη HTC και τους 5 λόγους που το One M8 είναι καλύτερο από το S5 έρχεται και η νεοσύστατη εταρεία OnePlus με το αναμενόμενο πρώτο της μοντέλο One να “αποδείξει” ότι το δικό της είναι καλύτερο αλλά και πιο φτηνό. Δείτε το comparison και πείτε μας γνώμη.

To OnePlus One αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Απρίλιο.

OnePlus One, OnePlus One, Καλύτερο από το Galaxy S5 γιατι δεν έχει heartrate monitor

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

Το s5 παίρνει και Micro sd τι λεει μόνο τα 16gb? Όσον αφορά τη μπαταρία άλλη χρειάζεται μια 5.1 ιντσών οθόνη και αλλη μια 5.5! Και έχει και ultra power saving mode! Έλεος αποβάλλεται το κόμπλεξ με τη Samsung!

Λευτέρης

Βάλε και τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων!

Lazaros

300 fucking dollars διαφορά! Ψωνίζεις (σχεδόν) δύο στην τιμή του ενός!

Μιχάλης

Σκεφτητε λίγο ότι έχει 3 GB ram με cyanogenmod . Το multitasking θα πηγαίνει σφαίρα . Τώρα για το heart rate monitor και το fingerprint scanner μου είναι τελείως αδιάφορα . Και η διαφορα είναι και στα 300 δολάρια .

Sparky

….stos o mixalis!!!!

kwstascifi

Μέτρησε το “no heartrate sensor.”

Βασικά κοροίδευει τα παπατζηλίκια της Samsung, και καλά κάνει.

Nio

Θελω να δω τι λεει απο εμφανιση (oneplus) γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι μια χαρα….
Τωρα τι να το κανεις το δαχτυλικο αποτυπωμα οταν η υλοποιηση ειναι fail……
Καμια σχεση με της apple…. Αντι να κανει ανουσιες προσθηκες ας κοιταγε λιγο την εμφανιση κ τα bezels… Τοσα ωραια concept υπηρχαν……..
(Κατοχος G2)

Γιάννης

Μακάρι να το δούμε και στην Ελλάδα (σε παρόμοια τιμή βέβαια , και όχι σε τιμή για Αφρικάνους ιθαγενείς όπως μας περνάνε συνήθως).

Raziel666

Ψηφίζουμε 1+ δαγκωτό, γιατί έτσι μας αρέσει. Top specs χωρίς άχρηστα features, και από τη στιγμή που θα τρέχει CM φαντάζομαι ότι θα είναι το πιο developer friendly κινητό εκεί έξω (πέρα από τα Nexus).

Τώρα για το αν θα έρθει Ελλάδα… χλωμό. Αλλά από τη στιγμή που θα έρθει στην Ευρώπη, θα είναι πιο εύκολο να το αποκτήσει κανείς απ’ ό,τι αν το δίναν μόνο στην Αμερική.

Επίσης, έχουν πει ότι θα δώσουν το μοντέλο 64gb στην τιμή των 32gb. Δηλαδή να υπολογίζουμε 400€; Κάτι τέτοιο φαντάζομαι…

tech21man

One plus one. Δεν θα επαιρνα ποτε κινητο με τετοιο ονομα…

Εν τω μεταξυ στη λιστα, υποφερει σε ολα πανω κατω εκτος απο τη μνημη>!?? Αντε και λιγο στη μπαταρια.

Μια μεγαλη μουτζα στο cyanogenmod απο εμενα προσωπικα.

Ασε δε θα παρω …

Επιπροσθετα η τιμη του s5 δεν νομιζω να ειναι αυτη οποτε…

Manolis

βασικά στη μια πλευρά δείχνει ένα κινητό (S5) ενώ στην άλλη δείχνει ένα λογότυπο (1+), τίποτα άλλο.. Μέχρι να βγάλει λοιπόν κινητό ο Κινεζούλης για να το δούμε ας αφήσει τα παπατζηλίκια και τις συγκρίσεις επειδή κι εγώ με το ManolisPhone που ΘΑ κυκλοφορήσω μπορώ να το παρουσιάσω καλύτερο από το S5!!! :p

dimitris

Ρε παιδια το s5 ειναι καλυτερο διοτι εχει αναγνωστη δάχτυλου καρδιας εχει το τελειο touch wiz ειναι αδιάβροχο επισης η samsung ειναι μια μεγαλη και αξιοπιστη ετερια και μην φοβαστε για τιμη του χρονου το s5 θα κοστίζει περίπου 400$ οπως επεσε η τιμη του s4 στα 340$ και του s3 στα 200$

Μιχάλης

@dimitris το τέλειο touchwiz ? Τώρα ολοκληρώθηκε η ζωή μου . Βρηκα κάποιον που να του αρεσει το touchwiz . Ούτε του CEO δεν αρεσει . Έιχε πει ότι έχει προβλήματα . Τόσο blotware δεν υπάρχει σε αλλο skin . Αναγνώστης δαχτυλικων αποτυπωμάτων είναι και άχρηστος καθώς δεν έχει καμια χρήσιμη εφαρμογή που να το αξιοποιεί και δεν δουλευει πολύ καλά . Τώρα για το αδιάβροχο καλό είναι αλλα αν είναι να έχει το κινητό μεγαλύτερα μπεζελ προτιμο να μην το βαλουν

Θοδωρής

Είναι δυνατόν να τσιμπάτε με τα heart rate, δαχτυλικά αποτυπώματά το one plus είναι καλύτερο τεχνικά θα δούμε και στην πραξη

tech21man

Αυτο λεμε, που ακριβως ειναι καλυτερο τεχνικα? Α ναι εχει 1 GB RAM παραπανω (που απο ο,τι θυμαμαι στο android ακομη δεν πολυχρησιμευει πανω απο τα 1900ΜΒ?). Λιγα παραπανω mah (που δεν σημαινει αυτοματα τπτ) και 0,4 ιντσες μεγαλυτερη οθονη (σουπερ! το αλλο εχει amoled ομως…).

Καμερα δυσκολο το βλεπω (μακαρι δλδ αλλα μαλλον οχι και δεν λεω για τον αριθμο των megapixels).

Η one plus one (και παλι: το ονομα ειναι για καταργηση …) νομιζει οτι παιζει υπερατου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.