OnePlus One, καθυστερεί η κυκλοφορία του λόγω OpenSSL bug

Το high-spec, low-cost (16GB €269) OnePus One μας εντυπωσίασε με την 5.5 ιντσών FullHD οθόνη, Snapdragon 801, UHD video και custom CyanogenMod 11S OS αλλά το κακό είναι ότι δεν είναι εύκολο να το αποκτήσεις μιας και η εταιρεία έχει ορίσει την πολιτικη των προσκλήσεων. Όμως ακόμη και αυτοί που έχουν προσκλήσεις θα αργήσουν να το πάρουν στα χέρια τους.

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να ξεκινήσει την αποστολή των συσκευών λόγω προβλήματος στο λογισμικό.

Το OnePlus One έπρεπε ήδη να είναι διαθέσιμο από τέλη Μαίου και τελικά τώρα η εταιρεία παραδέχεται επίσημα την καθυστέρηση η οποία σχετίζεται με το περιβόητο OpenSSL και το «Heartbleed» Bug. Στις 5 Ιουνίου έγινε αντιληπτό το θέμα και το CyanogenMod 11S θα χρειαστεί βελτιώσεις μέσω firmware update προτού αρχίσει να αποστέλλεται πάλι. Μέχρι να γίνει αυτό η συσκευή παύει να είναι διαθέσιμη.

Οι πληροφορίες έγιναν γνωστές στο Reddit μέσω του εκπροσώπου της CyanogenMod και ότι η ομάδα αποφάσισε να κάνει τις διορθώσεις σταματώντας παράλληλα την κυκλοφορία της συσκευής.

Βέβαια υπάρχει και η άποψη ότι η OnePlus και η ομάδα CM θα μπορούσαν να διαθέσουν τη διόρθωση μέσω αναβάθμισης του firmware χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει την κυκλοφορία της συσκευής. Όμως αυτή είναι η πολιτική της OnePlus άσχετα αν αυτό δεν ότι καλύτερο για την εικόνα της. Περιμένουμε να μάθουμε για πόσο θα διαρκέσει τελικά η καθυστέρηση.
, OnePlus One, καθυστερεί η κυκλοφορία του λόγω OpenSSL bug

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
κωνσταντινος

χαχαχα γελαει και το παρδαλο κατσικι μαζι τους. νεεεεεε3τ

Ιωάννης

Τώρα θέλω να δω τι θα πουν όσοι μπαίναν στο site πριν 2-3 μήνες και λέγαν τα καλύτερα για την συσκευή λες και αυτήν θα υπήρχε κανονικά στα ράφια των μαγαζιών για πώληση!!!
Ειχε post για το s5 έμπαινε ο κάθε άκυρος και σχολίαζε σαν το one plus δεν είναι με τέτοια τιμή που έχει θα το προτιμήσω
Ειχε post για το z2 έμπαινε ο κάθε άκυρος και σχολίαζε σαν το one plus δεν είναι με τέτοια τιμή που έχει θα το προτιμήσω
Ειχε παραγίνει

Δημήτρης

Τουλάχιστον τραγική αυτή η one plus.φουμαρα πουλάει εξαρχής και πλέον παίζει και με τα νεύρα των πελατών της. Εν το μεταξύ το παραεμποριο έχει γεμίσει με το one και σκας και χοντρό καπέλο για να πάρεις την κινεζική έκδοση.μεγάλη επιτυχία αυτό με τις προσκλήσεις μεσιας των κινητών αποδείχθηκε μια νορμάλ έως αδιάφορη ναυαρχίδα του 14,που θα το έπαιρνες κυρίως για την τιμή αλλά μπα….δεν ψήνονται να στο δώσουν όσο και αν θες. Εκτός και αν κερδίσεις στον διαγωνισμό, πάρεις πρόσκληση, διασχίσεις την κοιλάδα του θανάτου, σκοτώσεις το λιοντάρι της Νεμέας και περιμένεις ένα 4 μήνο στη στάση του λωτου

Ventura07

Απλα γελοιοι, τσαμπα ασχοληθηκαμε μαζι τους…

Chris

Σιγά ρε παιδιά έλεος δηλαδή τόσο πολύ σας πείραξε το Shipping Delay της εταιρίας και μάλιστα επειδή βρήκε πρόβλημα και το διορθώνει. Για την μέγιστη αποτυχία της SONY που σας έστειλε κινητό με κάμερα που κολλούσε και ζεσταινότανε και τα μισά πήγανε για επισκευή κανένας σας δεν θείχτηκε. Και μετά δεν σας αρέσει να σας λένε και Funboys καλά κάνουνε και σας κοροιδεύουνε.

Nio

Ας καθυστερήσει λίγο δεν πειράζει. Έτσι κι αλλιώς την τιμή του δεν θα την φτάσουν γρήγορα τα άλλα.
Αν κυκλοφορούσε κανονικά θα τους έκλεινε όλους.

Άγγελος

Wtf ??????

KAFROS

Εδώ το 1+1, εκεί το 1+1…μα που ειναι το 1+1;
Όσοι (μάταια κατα τη γνώμη μου) περιμένουν το κινητό-φάντασμα να εμφανιστεί καλύτερα νομίζω να ψωνίσουν απο skroutz μεριά κανένα note 3 ή g2 που κυκλοφορούν σε πολύ καλές τιμές εδώ και καιρό. Τούτο εδώ πυροτέχνημα ήταν. Όπως σοφά είπε κάποιος, “μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς για λίγο καιρό ή λίγους για πολύ καιρό, ποτέ όμως όλους και για πάντα”.

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης τι φταίει ο κόσμος αν η συγκεκριμένη εταιρία τους κορόιδεψε ή υπερέβαλε μέσω διαφημίσεων? Ο κόσμος σχολίαζε σύμφωνα με αυτά που διάβαζε. Αν θέλεις να το δούμε λογικά το ζήτημα, κοροϊδία είναι και η επίσημη τιμή του S5 στην Ελλάδα, όταν στο εξωτερικό πωλείται φθηνότερα. Οι πιο επιφυλακτικοί βέβαια από ένα σημείο και μετά είχαμε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συγκεκριμένη εταιρία, πολύ πριν από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, και το είχαμε επισημάνει μέσω σχολίων στο techblog. Είναι μια καλή ευκαιρία πάντως για τον κόσμο να είναι περισσότερο επιφυλακτικός με αυτά που διαβάζει πριν την κυκλοφορία κάποιου κινητού. Κοινώς άλλη φορά ας περιμένουν και να μη βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα.

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης τι φταίει ο κόσμος αν η συγκεκριμένη εταιρία τους κορόιδεψε ή υπερέβαλε μέσω διαφημίσεων? Ο κόσμος σχολίαζε σύμφωνα με αυτά που διάβαζε. Αν θέλεις να το δούμε λογικά το ζήτημα, κοροϊδία είναι και η επίσημη τιμή του S5 στην Ελλάδα, όταν στο εξωτερικό πωλείται φθηνότερα. Οι πιο επιφυλακτικοί βέβαια από ένα σημείο και μετά είχαμε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συγκεκριμένη εταιρία, πολύ πριν από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, και το είχαμε επισημάνει μέσω σχολίων στο techblog. Είναι μια καλή ευκαιρία πάντως για τον κόσμο να είναι περισσότερο επιφυλακτικός με αυτά που διαβάζει πριν την κυκλοφορία κάποιου κινητού. Κοινώς άλλη φορά ας περιμένουν και να μη βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα

Sot11

Ένα ένα μας τα ξεφουρνίζει η oneplus, βέβαια απ την αρχή βρωμαγε το πράγμα!

Jοhnny

Σιγά ρε παιδιά πώς κάνετε έτσι.Τι θέλατε να κάνουν δηλαδή? Να το βγάλουν με πρόβλημα στο λογισμικό? ΟΚ ήταν λάθος που δεν φρόντισαν πιο νωρίς να βρούν και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αλλά όταν μιλάμε για ένα κινητό με τέτοια specs και μισή τιμή από τον αναταγωνισμό πιστεύω αξίζει η αναμονή.

KAFROS

@johhny: ας ξεκινούσαν παραδόσεις και ας έστελναν σε λίγες ημέρες ΟΤΑ firmware που το διορθώνει. Μέχρι να έφταναν στα χέρια των πελατών θα ερχόταν η αναβάθμιση πριν καν το σεταρεις. Φτηνές δικαιολογίες στα ματιά μου. Κάτι που ξεκίνησε σαν πολλά υποσχόμενη κίνηση μεταμορφώνεται τώρα σε πρόχειρο project για το kickstarter…

Manos Vs

Guys, ο,τι πληρωνεις, παιρνεις! Ετσι ειναι!(κανονικη τιμη, οχι σκρουτζ! ελεος)
Chris, δεν εχεις καθολου αδικο!
KAFROS, 440ευρω για το Note 3 ειναι πολλα. 😉

Ιωάννης

Γιάννη σε λέω.. να σου πω δυο πραγματάκια να μαθαίνεις γιατί σε βλέπω δε το ‘χεις. Αυτό που γίνεται με το one plus είναι ο ορισμός τις κοροιδίας, αυτό που κάνουν αυτοί είναι κατα την άποψη μου τραγικό, μόνο και μόνο που δε το βγάζουν σε κανονικη κυκλοφορία σε όλο το κόσμο, εμένα μου λέει ότι αυτοί εκεί, την έχουν δει κάπως! ε με συγχωρείς αυτό ειναι κοροιδία πόσο μάλλον να σου λένε τώρα θα καθυστερήσει κιόλας!! ε άντε και…. εκει στην one plus. Για να μην παρεξηγηθώ αν αλλάξουν τακτική και η συσκευές που θα βγάλουν στο μέλλον είναι για όλλους και αξιόλογες δε θα έχω κανένα προβλημα, αλλα μέχρι στιγμής μάλλον μας κοροιδέουν ψιλό γαζί. Παραπάνω σου είπα το πρώτο πράγμα απο κάτω διάβασε και το δεύτερο Αυτά περι επίσημης τιμής s5 αλλά και άλλων ναυαρχίδων, θεωρώ πως είναι σχόλια που τα κάνουν άτομα που δε βλέπουν τα πράγματα όπως είναι και αυτό γιατί: Πρώτον η Γερμανία έχει μικρότερη φορολόγηση σε σχέση με μας. Δεύτερον η Γερμανία είναι 7-8 φορές μεγαλύτερη χώρα απο την Ελλάδα (αυτό ίσως να μην το καταλάβες! απλά βάλε τον εαυτό σου στη θέση του οικονομικού διευθυντή τις samsung, σε ποιά χώρα θα χτυπούσες… Συνέχεια »

Γιάννης σε λέω

@Ιωάννης πρώτον χαμήλωσε τους τόνους! Δεύτερον αυτά που λες τα χω σκεφτεί κι εγώ περί πολιτικής Samsung! Τρίτον δηλαδή θα πρέπει να πω και ευχαριστώ κιόλας που η Samsung και η κάθε Samsung πουλάει ακριβότερα στην Ελλάδα! Βρε άντε πάγαινε από δω, κι εσύ και όλοι όσοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τέτοιες τραγικές οικονομικές πολιτικές!

Kωνσταντινος

Ρε παιδια με εχετε μπερδεψει.Σε προηγουμενο αρθρο λετε ορι ειναι διαθεσιμο σε καποια sites,τα οποια τσεκαρα και οντως το λευκο ειναι διαθεσιμο.Τωρα λετε θα καθυστερησει.Τι γινεται κυκλοφορει το ελλατωματικο?

Manos Vs

Μεγαλο +1 στον Γιαννης.

Δημήτρης

Αυτό που μερικά άτομα προσπαθούν να δικαιολογήσω συγκεκριμένες πολιτικές εταιρειών που είναι καθαρά εις βάρος μας, είναι τουλάχιστον αδιανόητο.θέλει η one plus να δημιουργήσει ντόρο στην καμπούρα μας και επειδή έριξε το τυράκι της χαμηλής τιμής, πέφτουν πολλοί στην φάκα και την υποστηρίζουν κιόλας. Δεν μπορείς κυρία one plus να αντέξεις οικονομικά μια Από μαζική παραγωγή; δούλεψε το με παραγγελίες on-line και ξεκαθάρισε ότι θα το στείλεις ένα διάστημα μετά την καταβολή χρημάτων. Τι διαγωνισμοί, προσκλήσεις και κολοκυθια τούμπανα;αυτό με το bug είναι το λιγότερο αλλά και πάλι το χειρίζεται με τραγικό τρόπο. Απ την άλλη όμως βλέπετε πως ενώ ο κόσμος ζητιανευει για προσκλήσεις,το παραεμποριο μια χαρά το προμηθευουν με συσκευές.το ίδιο τραγικοί και όσοι θεωρούν φυσιολογικές τις οικονομικές πολιτικες των μεγάλων εταιριών και λένε νταξ υπάρχει και το σκρουτζ. Είναι σαν να λέμε έλα μωρέ που κακοπληρωνεσαι και πεινας.. Υπάρχουν και τα κοινωνικά παντοπωλεία….

Ιωάννης

Ο άλλος του δίνει και συν εντάξει! θα λεγα τίποτα αλλα άστο, τόσα ξέρουν τόσα λένε Τους τόνους που τους είδες ανεβασμένους? Καλά μιλάμε ότι να ναι!!!! Πες μου ποιός σε ανάγκασε να πάρεις κινητό σε τέτοιες τιμές? Πάρε με 50 ευρό, ξέρεις τη καλές συσκευές υπάρχουν που καλύπτουν άνετα τον μέσο χρήστη είναι ανάγκη να πάρεις με 500? Αντι να λες κι ευχαριστώ που υπάρχει αυτό το μάρκετινγκ και η τόσο μεγάλη πλυθώρα επιλογών εσένα σε χαλάει κιόλας!! Αυτό το μάρκετινγ είναι που μας έφτασε εδώ και να έχουμε συσκευές που μέχρι πριν 5 χρόνια τις βλέπαμε σαν επιστιμονική φαντασία!!!! Κάτι άτομα σαν κι εσένα μονο να μιλάνε ξέρουν και να λένε ότι θέλουν, αν θέλεις να μάθεις η συσκευες τύπου s5 και z2 φεύγουν απ το εργοστάσιο σε πολύ χαμηλές τιμές αν έστω και λίγο ήξερες τα πράγματα και πως δουλεύουν, την samsung και τις υπόλοιπες εταιρίες θα τις είχες σε μεγαλύτερη εκτίμηση γιατί αυτές σου προσφέρουν τεχνολογία φίλε μου Γιάννη, Φιλικά στα λέω μπας και καταλάβεις κανα 2 πράγματα. Και να πω και μια ιστοριούλα… πήρα σε έναν θείο μου πριν 3 μήνες το xperia m… Μιλάμε αυτός είχε καιρό να αγοράσει καινούργια συσκευή, ο άνθρωπος πραγματικά… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.