OnePlus One, τέλος οι προσκλήσεις από Οκτώβριο

Το OnePlus One όσο θετικά εντυπωσίασε με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και την τιμή του, άλλο τόσο “εντυπωσίασε” αρνητικά με το πρωτότυπο κατά τα άλλα, σύστημα προσκλήσεων που θέσπισε. Παρόλο που η συσκευή έχει να επιδείξει εντυπωσιακές κριτικές, το σύστημα προσκλήσεων απέτυχε να ικανοποιήσει την ζήτηση και έδιωξε επίδοξους αγοραστές.

Σε μια προσπάθεια να ξεχάσουμε το κακό τελικά marketing η εταιρεία ανακοίνωσε τον Αύγουστο ότι σκοπεύει να ξεφορτωθεί τις προσκλήσεις και τελικά το έκανε θεσπίζοντας σύστημα προ-παραγγελιών.

Τώρα εξηγεί ότι θα υπάρχει ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορείς να παραγγείλεις το OnePlus One χωρίς πρόσκληση. Το σύστημα αυτό αναμένεται να λειτουργήσει στα τέλη Οκτωβρίου. Φυσικά θα υπάρχουν κάποιες συσκευές διαθέσιμες για άμεση αποστολή, και όταν αυτές τελειώσουν οι παραγγελίες θα γίνουν pre-orders. Αν συμβεί αυτό ο πελάτης θα έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του εφόσον το επιθυμεί.

oneplus σταματά προσκλήσεις, OnePlus One, τέλος οι προσκλήσεις από Οκτώβριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Τώρα είναι αργά…Κακά τα ψέματα! Το θέμα ήταν να μπορούσε να το πάρει ο κόσμος την περίοδο που πρωτοβγήκε στα λεφτά που ανακοίνωσαν! Πλέο βρίσκεις ισάξια κινητά με (το πολύ) ένα 100σταρικο πάνω,τα οποία θα έχουν την εγγύηση τους και το service τους στην Ελλάδα και όπως και να το κανεις θα είναι brand! I’m sorry OnePlus but it’s too late…

kostas

nikos@ ποσο δικαιο εχεις,οταν πρωτο βγεικε ηθελα να το παρω αλλα δυστηχος δεν ειχα προσκληση,πλεον μετα τα meizu,huawei,και xiaomi,ουτε καν το σκεφτομαι το oneplus

Petros

Το εχει παρει ενας φίλος από Κίνα 268 ευρω πριν λιγο καιρό , απο την ακτινοβολία ομως εχει πάθει ζημιά …εχει βγάλει ουρά και φώσφοριζουν τα ουρα του !!!

Xristos

Samsung galaxy s5 439 euro πλέον για ποιο

Panos

Ειναι στα 299 ευρω η εκδοση με 64 gb.Βρειτε μου παραπλησια προταση σε αυτα τα χρηματα.και για μερικους μια αποκλιση 100-150 ευρω ειναι τεραστια.Δεν ειναι αργα για το oneplus.Τωρα ξεκιναει ουσιαστικα.Ως τωρα ηταν απλα μια νεα εταιρεια που δεν μπορουσε να καλυψει την ζητηση.

Χάρης

Αργα είναι φίλε, υπάρχουν τα honor 6, xiaomi mi4, meizu mx4 που είναι καλύτερα απο το oneplus.

alxgiann

… Για του χρόνου θα είναι μια πολύ καλή αγορά, όσο είναι και το G2 σήμερα δηλαδή. Για να δούμε όμως πως θα διαμορφωθεί και η τιμή του μετά το σταμάτημα των προσκλήσεων.

Tom

Πολυ ωραια. Παρα πολυ ωραια. Τετοιον καιρο θα ειναι και πολυ φτηνα τα galaxy s5 sony xperia z2 και βεβαια υπαρχουν και τα φοβερα xiaomi. Οκτωβρη Νοεμβρη θα ειναι η ιδανιλη περιοδος να παρεις κινητο android κοψοχρονια.

nick2010

@Petros

Φίλε έχεις μεγάλη φάση.. από τα πιο ωραία trolls εδώ μέσα…

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ λες για υψηλή ακτινοβολία (SAR) της συγκεκριμένης συσκευής ????

Το χεις ψάξει πουθενά ????

Τεσπα… για όσους ενδιαφέρονται (και καλό είναι να ενδιαφέρονται όλοι)

US:

0.353W/kg head
0.798W/kg body

EU:

0.288W/kg ear
0.437W/kg body

nick2010

Δες και εδώ..

https://forums.oneplus.net/threads/sar-values-oneplus-one-vs-other-flagships.30899/

Sorry, για το διπλό post.

costas80

@χαρης
Το μόνο ανώτερο που έχουν οι συσκευές που αναφέρεις είναι η τιμή τους. Τίποτα άλλο. Μην είσαι θύμα του τύπου έχει βγει πιο μετά άρα είναι πιο καλό.

nick2010

@costas80, σωστός φίλε.

Ψάξιμο, σύγκριση, ξανά σύγκριση, reviews, hands-on, τυχόν προβλήματα, αναβαθμίσεις, service και, για όλα τ’ άλλα τα μαρκετινίστικα, δε μασάμε…

Για την συγκεκριμένη συσκευή, το μόνο (κυριολεκτικά) που βαραίνει αντίθετα είναι η απόσταση από το service.

Πληροφοριακά, παρά το ανοικτό παράθυρο των pre-orders, θα λειτουργούν παραλληλα και οι προσκλήσεις που θα σε βγάζουν απ’ την ουρά αναμονής και θα τσιμπάς άμεσα. Τσεκαρισμένο από το forum.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.