OnePlus One: Ανεβαίνει η τιμή στην Ευρώπη από 25 Μαρτίου

Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε ευχάριστα νέα από την OnePlus η οποία έκανε το OnePlus One διαθέσιμο και στην Ελλάδα σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίσημη κυκλοφορία του. Όμως σήμερα ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει την τιμή του στην Ευρώπη διότι πουλά σε τιμές που δεν βγάζει κέρδος.

Ο λόγος είναι η “τρέχουσα αξία του ευρώ” που την κάνει να πουλά το OnePlus One σε τιμές που δεν της αποφέρουν κέρδη, αλλά απώλειες.

Οι τωρινές τιμές στην Ευρώπη είναι 269 ευρώ τα 16 GB ενσωματωμένη μνήμη και 299 ευρώ η έκδοση με τα 64 GB. Από 25 Μαρτίου οι νέες τιμές θα είναι 299 ευρώ και 349 ευρώ αντίστοιχα. Αν και όπως εξηγεί η αύξηση στην τιμή είναι αναπόφευκτη, σίγουρα θα δυσαρεστήσει αρκετούς.

oneplus one πιο ακριβό, OnePlus One: Ανεβαίνει η τιμή στην Ευρώπη από 25 Μαρτίου

oneplus one πιο ακριβό, OnePlus One: Ανεβαίνει η τιμή στην Ευρώπη από 25 Μαρτίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

Χαχαχα έξυπνη, σου λέει τρέχα πάρτο γιατί θα ανέβει η τιμή, αυτή την τρίτη προβλέπεται να ξεπουλάει. Πάντως πολύ καλό κινητό και σε πολύ καλή τιμή, έστω και αν ανέβει.

Costas

Άσε δίνω 3 κατοστάρικα και παίρνω το lg g3, που κατά την γνώμη μου είναι πολύ ανώτερο από αυτήν την άγνωστη και αναξιόπιστη νεοσύστατη κινέζικη εταιρεία, που έβγαλε ένα κινητό και το παίζει ντίβα.

StratisKas

παιδια αν το παραγγειλω απο το καταστημα της oneplus την τριτη ξερετε ποσες μερες κανει να ερθει ελλαδα?

vtag

Και πάλι είναι λίγα για αυτά που προσφέρει!

Αντώνης

@Costas, άνθρωπε μου μάλλον δεν ξερεις για να μιλάς έτσι. Επίσης με 3+ κατοστάρικα παίρνεις το 16αρι G3 με τα 2GB Ram. Αν σου φτάνουν είσαι οκ, αλλά δεν συγκρίνεις όμοια πράματα. Επίσης, τι Κίνα τι Κορέα;; Γιατί είναι καλύτερη η δεύτερη; Έτσι και αλλιώς και οι 2 στην Κίνα τα κατασκευαζουν. Το παίζει ντίβα; Έχεις δει πιο χαμηλό προφίλ εταιρίας από την OnePlus;; Με 0 marketing; Ψάξε το καλύτερα και μετά σχολίασε.

Jorge

Στο μονο που θα διαφωνήσω φίλε @Αντώνης είναι πως η LG σίγουρα εχει χρονια εμπειρίας αλλα και αλλη τεχνολογίας απο την OnePlus. Και σίγουρα ηταν καλη η πολιτική της αλλα για να δούμε στα επόμενα χρονια τι θα γίνει. Κατα τα αλλα ολα σωστά, τι Κίνα τι Ιαπωνία (Sony), τι Κορέα, τι Αμερική. Ο καθένας προσφέρει το δικο του και εχεις τόσες επιλογές, αν θες δώσε 300-850€ να παρεις κατι αλλο. Αν θες εμπιστέψου την νεοσύστατη OnePlus.

Miko

@Costas:
Ρε συ, που το πήρες το LG G3 το 32αρι με 300 να πάω και εγώ να το πάρω; Γιατί στα σκρουτζομάγαζα ξεκινα απο 425 ευρώ.
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Και όσο για την ανωτερότητα του, εξήγησε μας που είναι ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ανώτερο του 1+1; Μερικές φορές χωρίς να έχετε δοκιμάσει κινητά απο Κίνα εκφέρετε άποψη λες και μπήκε κανένας κινέζος στο σπίτι σας και σας έκλεψε το μπιφτέκι σας(ΑΜΑΝ)!
Τέσπα στο θέμα μας… Δεν είναι η πρώτη εταιρία που το κάνει αυτό… δυστυχώς το δολλάριο επηρεάζει όλες τις χώρες και τα τελωνεία τους. Έγινε το ίδιο ακριβώς και με την Meizu στην Ρωσία και τώρα οι τιμές είναι πλέον ακριβούτσικες.
Το μόνο που δεν μου άρεσε απο την 1+ ήταν οτι μας διαφήμιζαν το νέο powebank (15 δολλάρια για 10000 mah) και τελικά ήταν μόνο για τις ΗΠΑ και όσο για μας καλό τέλος Απρίλη/Αρχές Μάη.

nick2010

Η άνοδος τιμής, ΙΜΟ, έγινε για συμπαρασύρει (και να δικαιολογήσει) την τιμή του επερχόμενου Two σε ψηλότερα επίπεδα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Μακάρι να μην ξεπεράσει τα 4,5 κατοστάρικα το 64αρι….. γιατί αλλιώς…. τζάμπα η επιθετική πολιτική της εταιρείας που, παρά το σφιχτό πλαίσιο των προσκλήσεων και τον αποκλεισμό της μισής υδρογείου, πούλησε τρελά, ακριβώς λόγω της φανταστικής σχέσης τιμής κ ποιότητας προϊόντος.

Παρεμπιπτόντως, πλέον υπάρχει και επίσημη υποστήριξη της OnePlus στην Ελλάδα.

StratisKas

αν μπορει ας απαντησει καποιος μιας και πλεον υπαρχει επισημη υποστηριξη στην Ελλαδα

Μυρτώ

Καλά, είχα πείσει έναν φίλο να το πάρει. Τώρα ούτε καν. Κρίμα. Είναι και γ..ω τα κινητά.

sotos

@Μυρτω ας μην βγει 2 Σαββατα εξω και ας το παρει. Απο εκει που τον ειχε ψησεις τωρα “ουτε καν” επειδη αυξήθηκε 30 ολοκληρα ευρω; Δηλαδη στροφη 180 μοιρων για 30 ευρω;
Κινητο που θα εχει για τουλαχιστον 1,25-2 χρονια θα παρει, θα κολλησει στα 30 ευρω;

Μυρτώ

@sotos όταν μιλάμε για δέκα οχτώ χρόνων ανθρώπους που δεν βγάζουν ακόμα τα δικά τους χρήματα τότε ναι. Και τα τριάντα ευρώ πολλά είναι. Το κινητό οκ τα αξίζει αλλά νταξει. Μιλάμε για πολύ περισσότερο από δύο Σάββατα.

Aris

Παιδία η αυξηση στο κινιτο θα γινει απο τις 25 Μαρτιου. Οποιος θελει και μπορει να το παρει την Τριτη που μας ερχεται ο μηνας εχει 24 και μπορει να το αγορασει απο την OnePlus χωρις invite για την Ελλαδα και χωρις να επιβαρηνθει τα 30 ευρο!!! Οσο για το G3 εχει καλυτερη αναλυση οθονης αλλα στο antutu ειναι πολυ κατω απο το oneplus one και απο πολλα αλλα!!!

alexis touba

Καλο ακουγεται αλλα οχι και να τρελαθεις.Καμερα ψηλομαπα αποτι ακουσα σε συγκρηση με lg g3.Ειχα lg g3 32gb και galaxy5 iphone5 και τωρα εχω mate7 και βρηκα την υγεια μου.Οσο για την οθονη του g3 καλη ευκρυνια σε λεπτομερειες αλλα απο χρωματα μαπα χειροτερη απολα ταλα πουβανεφερα.Ξεθωριασμενα και πολυ μετρια για QHD .Απλα εγηνε ντορος επειδη ηταν το πρωτο που βγηκε και λιγο μετα το galaxy. Με QHD στη κορεα.αλλα κηνητα με QHD οθονες εχουν πολυ καλυτερα πανελ απο lg.Παντος πηστευω οτι το one plus2 θαναι πολυ καλυτερο .Εμενα παντος μου τη σπαει να φορανε σχεδον ολα τα κηνητα τον ιδιο επεξεργαστη.Και πηστευω οτι η σαμυ τοκανε με το s6 για να διαφερει και να ξεχωρηζει απτις υπολοιπες.Το mate7 τοχω καψουρευτει ειλικρηνα και θα ηθελα να δω ενα πανελακι QHD και λιγο καλυτερη καμερα οχι οτι αυτη που εχει δε μετραει απλα θα μπορουσε και καλυτερα.Παντος ολες οι μεγαλες εταιριες εχουν παθει νηλα με τους κηνεζους γιατι τους χαλανε τη πιατσα πουλωντας φθηνοτερα κηνητα στα ιδια σχεδον εντοσθια με τους κολοσους του χωρου apple samsung htc sony.HUAWEI MATE8περημενω πρωτα ο Θεος αν μπορω τοχω χτηπησει με ηχειαρα DTS SOUND

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.