Το OnePlus One δεν έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD

Οι πληροφορίες που ήθελαν το OnePlus One να έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD και βασίστηκαν στο εγχειρίδιο χρήσης της συσκευής είναι λανθασμένες. Η ομάδα των CyanogenMod που έχουν αναλάβει το λειτουργικό σύστημα του κινητού το επιβεβαιώνουν, ο κατασκευαστής OnePlus One ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί.

Το OnePlus One έχει οθόνη αφής 5.5 ιντσών Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 2.5GHz, μνήμη RAM 3GB και θα διατεθεί σε δύο εκδόσεις μια με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και μια με 64GB.

OnePlus One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

OnePlus One, Το OnePlus One δεν έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

“Never settle”. We’ll do this for ya.

plandream

Το 64άρι είναι τόσο φτηνό που δεν χρειάζεται (για τους περισσότερους από εμάς) και microSD υποδοχή. Έχει και μία OPPO από πίσω, οπότε από ποιότητα και εξυπηρέτηση θα είναι πολύ καλά. Άντε να το δούμε και να πωλείται όμως…

dark_master

@plandream σύμφωνα με τους διοικούντες και των 2 εταιρειών, δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους.Μόνο η συναρμολόγηση γίνεται στα εργοστάσια της Oppo.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται.

vasilis

Δεν υπάρχει περίπτωση να το βρείτε η παραγωγή είναι πολύ μικρή για να πέσει η τιμή απο τα υλικά, πολύ λίγα θα δοθούν. Προσπάθησα να εξασαφαλίσω και εγώ ένα αλλα πιστέψτε με δεν…
(πληροφορία απο μέσα, φίλος κινέζος προμηθευτής)

Vasilis

Και για πιο ακριβή στοιχεία η πληροφορία ήρθε απο άτομο που βρίσκετε στην συναρμολόγηση του one plus one και του oppo.

Γιαννης

Πφφφφ… κάτι μου λέει ότι και αυτό το τηλέφωνο θα κρύβει “περίεργα” μειονεκτήματα όταν κυκλοφορήσει. Δείτε λόγου χάρη το Ascend P7 της Huawei. Φανταστική εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής και κάμερα, αλλά κολλάει στην αναπαραγωγή κάποιων βίντεο στα 1080p. Αυτό ίσως φθείρετε εύκολα με βάση την ποιότητα των υλικών κατασκευής ή ίσως δεν έχει τόσο καλή κάμερα σε απόδοση και οθόνη. Τέτοια διαφορά τιμής σε σχέση με τα υπόλοιπα τηλέφωνα “τούμπανα”, ίσως ερμηνεύεται κάπως. Μένει να κυκλοφορήσει, να δοκιμαστεί και να βγουν στη φόρα τα πιθανά μειονεκτήματα που μπορεί να έχει.

manhs

θα συμφωνησω με το φιλο γιαννη είναι πολύ περιεργο ένα τετιο τηλεφωνο τοσο φθηνα. εκτος αν τα πρωτα 1000 παράδειγμα είναι ετσι λια διαφημηστικος λογους αλλιως δεν πιστευω ότι βγαινει..ποσο εχει η οθονη ο επεξεργαστησ και όλα τα επιμερουσ κομματια του τηλεφωνου που ξερουν καπιοι πιο ειδικοι από μενα και τελοσ η εταιρια ποσο βγαζει κερδος από αυτό?

minas

Τα είπα και όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, συμφωνώ με τις αμφιβολίες και τους προβληματισμούς όσων τις εκφράζουν. Μακάρι να είναι αυτό το κινητό σφήνα στο κατεστημένο των μεγάλων εταιρειών γιατί θα κερδίσει ο καταναλωτής. Δεν το βλέπω όμως…

Kostas K.

Πάντως σύμφωνα με τα πρωτα Hands on στα μεγαλυτερα τεχνολογικα sites παγκοσμίως το κινητο ειναι οτι καλύτερο εχει κυκλοφορήσει ποτέ σε αυτη την τιμή και απο άποψη ποιότητας αλλά και specs..Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πρόβλημα του κινητου ειναι οτι δεν υπάρχει διαθεσιμοτητα αλλα το θεωρω λογικο σαν νεα εταιρια που ειναι..Εδω ολοκληρη Sony παρουσιασε το Z2 και εμφανιστηκε το κινητο διαθεσιμο μετα απο 2 μηνες. Ετσι και λυθει και το προβλημα της διαθεσιμοτητας θα κλαψουν μανούλες!
@ manhs δεν την ενδιαφέρει να βγαλει κέρδος άμεσα..Σε τιμές κόστους πουλάει. Ας γίνει γνωστό το brand name και το κέρδος θα έρθει μαζεμένο σε λίγο καιρό Νομιζω με την επιθετικη πολιτικη της το εχει ηδη καταφέρει αυτο ετσι κι αλλιως

Nick77

@Κostas K, +1!

dmark

@Vasilis
Αυτό είναι σίγουρο, ή απλά έτσι πιστεύεις; Στο ρωτάω γιατί θέλω να αγοράσω κινητό εδώ και καιρό και περίμενα το Oneplus One.

vasilis

@dmark 100% έχω έναν κινέζο προμηθευτή και μίλησε με άτομο από την μονάδα συναρμολόγησης και δεν τους βγαίνουν τα λεφτά για να μπεί σε μαζική παραγωγή, δεν είναι συμφέρων σε τόσο χαμηλή τιμή, πέσανε έξω στον υπολογισμό της αγοράς εξαρτημάτων πίστευαν θα ήταν πιο χαμηλά οι τιμές μέχρι τώρα…
Εχουν ρίξει το βάρος στο oppo που είναι πιο λογική η τιμή, μου είπε και preorder να κάνω να μην το περιμένω αν δεν περάσουν 3 μήνες +.
Θα δώσουν όσα μπορούν τώρα για να βγούν βίντεο και hands on αλλα σε πολύ μικρή ποσότητα, και για να μην μπορεί να το προμηθευτεί και ο ίδιος μιλάμε για πολύ μικρή παραγωγή.
Και ο ίδιος διατηρεί μεγάλο site/store με αμέτρητα τηλέφωνα.

vasilis

@dmark 100%, και δεν το πιστεύω είναι λόγια από άτομο που βρίσκετε στην συναρμολόγηση του oppo find 7a και one plus one.

dmark

@vasilis
Κατάλαβα. Αυτό που λες σε συνδυασμό με τις προσκλήσεις, πιστεύω θα ρίξει την Oneplus σε χαντάκι. Κρίμα και θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία, αλλά… too good to be true. Αυτό λογικά θα ισχύει και για το oppo 7, από την άποψη της καθυστέρησης.
Thanks by the way

vasilis

Ναι και εγώ ο ίδιος είχα ψηθεί να το πάρω αλλα δεν παίζει… θα περιμένω λίγο για το mi3s και αν αργήσει θα πάω για το mi3 μιας και οι διαφορές με τον 801 είναι τρομερά μικρές.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

και γιατι να μη πας στο oppo find7?

plandream

Και τα δυο καλά είναι. Είμαι κάτοχος find5 και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αναμένω να πιάσω το 7 στα χέρια μου για να αποκτήσω γνώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.