OnePlus One, ανοίγουν οι παραγγελίες 27 Οκτωβρίου αλλά για 1 ώρα μόνο

Μετά τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε το σύστημα των προσκλήσεων για το OnePlus One, η κινέζικη startup ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι καταργεί τις προσκλήσεις και θεσπίζει σύστημα προ-παραγγελιών για να μπορεί να λειτουργεί ανάλογα με τη ζήτηση. Σήμερα ανακοίνωσε την εφαρμογή του νέου συστήματος από 27 Οκτωβρίου στις 15:00 GMT (6 ώρα Ελλάδος).

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο “αλλά”, η OnePlus δεν αποφάσισε έτσι απλά να καταργήσει τις προσκλήσεις και θα έχει τις προ-παραγγελίες ανοιχτές μόνο για μια ώρα οπότε όποιος προλάβει.

Το OnePlus One είναι μια συσκευή με specs που έχουν high-end συσκευές αλλά με τιμή που δεν συγκρίνεται με τα μεγάλα ονόματα καθώς η έκδοση των 16GB είναι στα 269 ευρώ και των 64GB στα 299 ευρώ. Το OnePlus One έχει 5.5 ιντσών 1080p οθόνη, Snapdragon 801, 3GB RAM και μπαταρία 3100mAh.

Δείτε επίσης: OnePlus One πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

oneplus one παραγγελίες, OnePlus One, ανοίγουν οι παραγγελίες 27 Οκτωβρίου αλλά για 1 ώρα μόνο

oneplus one παραγγελίες, OnePlus One, ανοίγουν οι παραγγελίες 27 Οκτωβρίου αλλά για 1 ώρα μόνο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alxgiann

Ανοησίες, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ. Ασοβαρα πράγματα από ασοβαρη εταιρεία.

mitsakos

ενταξει ελεος…δεν λεω πολυ δυνατο κινητο σε χαμηλη τιμη αλλα απλα Ε Λ Ε Ο Σ πια…εχουν περασει ποσοι μηνες που εχει βγει και ακομα παιζουν με τις προσκλησεις και τις προπαραγγελιες και αυτο για μια ωρα μονο…στην αρχη σαν παιχνιδακι marketing ηταν καλο και πετυχημενο αλλα πλεον νομιζω κουρασε…

cghera

Εγώ μία απορία έχω. Αφού είναι τόσο καλό το κινητό και τόσο φτηνό, γιατί περιορίζουν τόσο πολύ τις πωλήσεις; Μήπως δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μαζικές παραγγελίες αλλά και πιθανές επιστροφές για οποιονδήποτε λόγο;
Είναι προφανές ότι η παραγωγή και διάθεση ενός κινητού δεν είναι τόσο απλή υπόθεση. Δεν ξέρω τι κέρδος βγάζουν από κάθε συσκευή (γιατί και αυτό έχει σημασία σε βάθος χρόνου) αλλά με τα logistics δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά.

Manos

Στην Ελλάδα έρχεται το συγκεκριμένο κινητό?
Μπορούμε να το παραγγείλουμε από το επίσημο site της oneplus?

Αλέξανδρος

Θα βάλω ξυπνητήρια, ειδοποιήσεις μέχρι και στο keep θα βάλω υπενθύμιση, 27 του μηνός δεν χάνεται η ευκαιρία, ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ….

vasilis

Ξεπερασμένο hardware και πολύ αργά πλέον για το one plus one ,και μην νομίζεται πως θα είναι μια ώρα μόλις πατήσετε buy θα πει άμεσος sold out.
Τώρα με Huawei honor 6, xiaomi m4, meizu mx4, lenovo z7 max/mini… να μην συνεχίσω και όλα άμεσα διαθέσιμα ρε ΑΝΤΕ ΓΕΙΆ.

vasilis

Και αν προλάβετε να πάρετε αριθμό… όπως στις τράπεζες που παίρνουμε αριθμό και φεύγουμε μέχρι να φτάσουμε στην σειρά μας έτσι και εδώ αγοράστε κάτι άλλο μέχρι να σας έρθει χάχα.

Mars

το θεμα ειναι πως επισημα η εταιρεια…δεν στελνει στην ελλαδα. χρειαζονται “κολπα” για να το παραγγειλεις και να ερθει μεσω γερμανιας…πραγματικα κριμα!

αν ειχε την ελλαδα μεσα στις παραγγελιες…εστω και τωρα..θα το εκανα. αλλιως…αστα να πανε!

Sot11

Επίσης μπορούν να κάνουν και το άλλο,να κάνουν κλήρωση και οποίο όνομα πετύχαινει να αγοράζει το κινητό!!! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Έλεος…

strike

Ρε παιδιά εγώ το έχω παραγγείλει απο το geekbuying.
Θα έχω κάποιο πρόβλημα;

nick2010

Το χω πάρει (με πρόσκληση) μέσω θυρίδας που άνοιξα στο mailboxde.com (Γερμανία). Ένα επιπλέον κόστος 20 ευρώ περίπου. Αξιόπιστος τρόπος αποστολής και με ακριβή ημερομηνία παραλαβής μόλις φύγει από Γερμανία για δω

Γενικά, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κινητό, τα σπάει από κάμερα, μπαταρία, gps, ταχύτητα. Και μπορεί κανείς να του αλλάξει τα φώτα σε παραμετροποίηση με ή χωρίς root (ελέω cyangenmod).

Kαλό θα ήταν, άν έχει κανείς τα 300 (για το 64αρι), όπως λέι κι ο φίλος πιο πάνω, να βάλει μία ενεργή υπενθύμιση στο organizer του…. 😀

nikos

Έλεος πια, παρόλο που έλεγαν ότι θα είναι πιο μικρό απο το xperia Z1 (5 inches), κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ακόμα και το Note 3 (5,7 inches) είναι πιο μικρό σε ύψος. Οοοοοταν κυκλοφορήσει στην ευρώπη, θα έχει την ίδια τιμή με τα άλλα κινέζικα κινητά αντίστοιχων χαρακτηριστικών.

Kωνσταντινος

Ως παλιο μελος του φορουμ της oneplus σας λεω πως το 16αρι δεν παραγεται πια,και ο κυριος ογκος της παραγωγης ειναι το 64αρι. Επισης το κινητο το εχω απο τον ιουλιο μεσω προσκλησης και λεω στους επικριτες πως αν δεν το δεις δεν μπορεις να διανοηθεις για τι πραγμα μιλαμε.

Alex

Προσκλήσεις μπορείτε να βρείτε εύκολα από γνωστό φόρουμ για κινητά τηλέφωνα καθώς και στην ελληνική κοινότητα στο φόρουμ της OnePlus! Τώρα τελευταία πέφτουν βροχή…! Προχθές πάλευα να βρω κάποιον να του δώσω πρόσκληση για να μην πάει χαμένη! Το τηλέφωνο είναι πολύ μπροστά σε όλα του. Είναι τρελή γκατζετιά και παρά το μέγεθος του είναι πολύ εντυπωσιακό. Όλα τα λεφτά οι αντιδράσεις όταν λες χαρακτηριστικά και στα καπάκια τιμή!

Jinis

@nick2010 Όταν κάνεις λογαριασμό στο mailboxde.com σου δίνουν Shipping Address δική τους και το στέλνουν εκεί..? Και μετά από Γερμανία στο στέλνουν Ελλάδα..?

@Alex Μπορείς να μου στείλεις το Site για να μπω κ εγώ να βρω πρόσκληση γιατί θέλω να το πάρω αλλά δεν ξέρω που να βρω.

Τομ

Λορενα επειδη αλλαζει η ωρα μηπως το 15.00 ειναι 5 στην Ελλαδα; Αν ειναι για μια ωρα μην το χασουμε για αυτο το λεω. Για να οργανωθουμε.. 🙂

alxgiann

Και αργά το απόγευμα της 27ης Οκτωβρίου, ανεβαίνει η είδηση: “… Sold out το one plus one σε μόλις 48 δευτερόλεπτα!Διατέθηκαν και οι Χίλιες συσκευές σε χρόνο ρεκόρ… ” (Το παρατραβαω λίγο, ε;)

Αντώνης Καραμάνης

Παιδιά ΝΟΜΙΖΩ πως δεν γίνεται shipping στην Ελλάδα αλλα μόνο στις ακόλουθες χώρες … Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, France, Germany, Hong Kong, Italy, Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Taiwan, United Kingdom, and United States …… και δυστηχώς αυτό το θεωρώ ένα απο τα μεγαλύτερα αρνητικά …

Κώστας

Σιγά μην μας κάνουν και να τους παρακαλάμε

kostas13

Θέλουν να κλέψουν λίγο από την δόξα της Apple. Όλα αυτά είναι παπαριες μετά συγχωρήσεως δεν παρακάλεσα ποτέ για να αγοράσω κάτι. Και στο σουπερμάρκετ ακόμα πάω ώρες που ξέρω ότι δεν θα έχει συνωστισμό και δεν έχω αγοραφοβία απλός μου τη σπάει να περιμένω. Να το πάρουν λοιπών όσοι θέλουν να έχουν κάτι που δεν το ξέρει η μάνα του. Όλοι θα του λένε που το βρήκε αυτό το ατια.

Τομ

Κωστα13 ισα ισα που αυτη η δυσκολια αποκτησης και αυτο το ψαγμενο του θεματος (εσυ το λες δεν το ξερει η μανα του) εγειρει περισσοτερο το αισθημα επιθυμιας για οσους ξερουν το κινητο και το θελουν. Και γω θα ηθελα να εχω κατι που αποκτιεται δυσκολα δεν το ξερει πολυς κοσμος και κατα γενικη ομολογια ειναι μπομπα σαν προιον γενικοτερα.

Πανος

Μερικοι που γκρινιαζουν χωρις να εχουν δει το κινητο καν και λενε οτι δεν παρακαλαμε κανεναν κλπ,μου θυμιζουν σχολια του τυπου πωπω μπαζο η Κλοντια Σιφερ,μεγαλο κωλο η Βeyonce ,δεν μου αρεσει η irina shayk κλπ.Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Και για να σοβαρευτω οταν αποφασισα να το αγορασω βρηκα προσκληση μεσα σε λιγες ωρες.Δεν παρακαλεσα κανεναν και ουτε δυσκολευτηκα.Και το κινητο ειναι απλα απιθανο.Το εχω ενα μηνα τωρα.Απευθειας απο το site μεσω Γερμανιας.

Panagiotis Weasel

Ξέρω ότι δεν θα αρέσει σε πολλούς αυτό που θα πω αλλά πραγματικά όσοι δεν αντέχεται το invite system να πάτε να αγοράσετέ το i phone και να σκάσετε τα τριπλάσια χρήματα. Εγώ προσωπικά πήρα στα χέρια μου το One plus one και πραγματικά δεν έχω λόγια…. Έδωσα 300 ευρώ και πήρα πραγματικά κάτι απίστευτα ποιοτικό. Και για να μην αρχίσεται την μουρμούρα… Μπήκα στα σχετικά forum Σάββατο βράδυ, πόσταρα ότι θέλω invite και σε δύο ώρες το είχα. Σε 4 εργάσιμες το είχα στα χέρια μου…. Chillarete λιγάκι λοιπόν αλλιώς αγοράστε σαφώς κατώτερες πλαστικούρες με 500 600 και 700 ευρώ. Peace

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.