OnePlus One, Το “τέλειο” smartphone θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι

Πρώη στέλεχος της OPPO έχει δημιουργήσει τη δική του startup και σκοπεύει να παρουσιάσει το πρώτο μοντέλο smartphone με όνομα OnePlus One σε συνεργασία με την ομάδα της Cyanogenmod. Το παζλ με τις πληροφορίες σχετικά με αυτό συνεχίζει να συμπληρώνεται και πρόσφατα μέσα από το Facebook, o ιδρυτής της εταιρείας Pete Lau έκανε γνωστό ότι το πρώτο του πόνημα αναμένεται να κυκλοφορήσει διεθνώς μέχρι το καλοκαίρι.

Το νέο OnePlus One θα είναι hi-end τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αυτό σημαίνει ότι επεξεργαστής, RAM και κάμερα θα μπορούν να αναταγωνιστούν τις υπόλοιπες ναυαρχίδες της αγοράς ενώ και εξωτερικά (σχεδίαση, υλικά κατασκευής) θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Σε άλλες δηλώσεις του ο Pete Lau είχε πει ότι η εταιρεία του θέλει να δημιουργήσει το τέλειο smartphone και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να περιμένουμε να δούμε αν θα γίνουν πράξη οι φιλοδοξίες του.

OnePlus One, OnePlus One, Το “τέλειο” smartphone θα είναι έτοιμο μέχρι το καλοκαίρι

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.