OnePlus One με Ubuntu Touch

H κοινότητα των developers φαίνεται ότι μετά τις Nexus συσκευές έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάει και να πειραματίζεται πάνω και στο δημοφιλές OnePlus One. Η ανάπτυξη μιας έκδοσης Ubuntu Touch που θα τρέχει ομαλά στο OnePlus έχει ξεκινήσει μετα πρώτα βίντεο από την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί να βρίσκονται στο YouTube.

Πρόκειται για ένα Test Build που μόλις έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι βασικές λειτουργίες του κινητού δεν είναι διαθέσιμες. Σίγουρα όμως είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε στην πορεία τα όμορφα Ubuntu Touch στο super OnePlus One. Μάθετε περισσότερα εδώ.

OnePlus One με Ubuntu Touch, OnePlus One με Ubuntu Touch

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vtag

Ενδιαφέρον!!!!! 🙂

ΓιώργοςΜ

Πολύ ωραία νέα! 🙂

υ.γ. Κώστα μια μικρή παρατήρηση είναι το ubuntu touch.

Φιλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OnePlus OnePlus one

OnePlus One: Το πραγματικό Flagship Killer [Throwback]

Σήμερα θα θυμηθούμε το πρώτο πραγματικό flagship killer που κυκλοφόρησε ποτέ, το μοναδικό OnePlus One αλλά και τι το έκανε τόσο ξεχωριστό.

Smartphones cyanogen mod Ubuntu Touch

Οι XDA-Developers λανσάρουν το δικό τους smartphone με LineageOS και Ubuntu Touch

Αν και βρίσκεται εδώ και χρόνια στο προσκήνιο, οι XDA-Developers λανσάρουν το δικό τους smartphone, το οποίο τρέχει LineageOS και Ubuntu Touch.

Smartphones Android Android 10 featured

OnePlus One: Παρά τα 6 του χρόνια, λαμβάνει Android 10 μέσω LineageOS

OnePlus One, Samsung Galaxy S5 Plus και OPPO Find 7 λαμβάνουν Android 10 έπειτα από πολλά χρόνια χάρις στο LineageOS 17.1.

Smartphones OnePlus OnePlus one OnePlus smartphones

OnePlus One: Πήρε φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης

Μια μόλις ημέρα μετά κυκλοφορία της είδησης ότι το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy Note 7 εξερράγη ενώ βρισκόταν στη φόρτιση, έχουμε ένα ακόμη περιστατικό που αφορά σε παλαιότερο μοντέλο της OnePlus. Πρόκειται για το “flagship killer” του 2014 ή πιο απλά το OnePlus One.