OnePlus One, θα έχει υποδοχή για microSD έως 32GB

Το OnePlus One ανακοινώθηκε τον Απρίλιο και φυσικά μας εντυπωσίασε με τα high-end χαρακτηριστικά του σε συνδυασμό με την τιμή του. Όμως δεν είχε διευκρινιστεί από την One Plus αν η συσκευή που είναι βασισμένη στο CyanogenMod θα έχει υποδοχή για microSD κάρτα. Τελικά, το OnePlus One θα υποστηρίζει microSD κάρτα έως 32GB.

Πριν από λίγες μέρες η συσκευή εγκρίθηκε από την FCC και αποκαλύφθηκε το User Manual απ’ όπου μάθαμε την ύπαρξη microSD κάρτας έως 32GB. Αυτά φυσικά είναι πολύ θετικά νέα για όσους θα προτιμήσουν την έκδοση των 16GB εσωτερικής μνήμης η οποία βέβαια δεν έχει και μεγάλη διαφορά στην τιμή από τα 32GB. Υπενθυμίζουμε ότι τιμή για την έκδοση των 16GB είναι στα €269 και για τα 64GB στα €299.

Το OnePlus One πέρασε τα FCC tests και θα έρχεται με LTE bands 4 και 17, άρα θα είναι συμβατό με τα περισσότερα δίκτυα και παρόχους. Φυσικά δεν πωλείται από κανένα κατάστημα μιας και η OnePlus έχει αποφασίσει να το διαθέσει απευθείας στους χρήστες χωρίς τη συμμετοχή παρόχων και λιανοπωλητών. Να πούμε βέβαια ότι δεν μπορεί ο κάθε ένας να αποκτήσει τη συσκευή καθώς η πώληση γίνεται μόνο σε όσους έχουν πρόσκληση.

Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν γνωρίζετε το OnePlus One να πούμε ότι πρόκειται για μια high-end συσκευή με specs που έχουν ναυαρχίδες που κοστίζουν 600 ευρώ και άνω αλλά έχει πολύ οικονομική τιμή. Έχει 5.5 ιντσών 1080p οθόνη, Snapdragon 801 επεξεργαστή, 3GB RAM και13MP εξωτερική κάμερα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πολλές αγορές αρχές Ιουνίου, ανάμεσα στις οποίες δυστυχώς δεν βρίσκεται η Ελλάδα, για την ώρα τουλάχιστον.
, OnePlus One, θα έχει υποδοχή για microSD έως 32GB
, OnePlus One, θα έχει υποδοχή για microSD έως 32GB, OnePlus One, θα έχει υποδοχή για microSD έως 32GB, OnePlus One, θα έχει υποδοχή για microSD έως 32GB, OnePlus One, θα έχει υποδοχή για microSD έως 32GB, OnePlus One, θα έχει υποδοχή για microSD έως 32GB
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

παρακαλω οπως ελεγξετε τις πηγες σας,ως παλιο μελος στο φορουμ τους το one δεν προκειται να εχει καρτα μνημης παρα το fcc document ,αν το ψαχνατε θα το βρισκατε , οτι δεν ειναι υπερ των micro sd .το λεω γιατι αυτο ξερω

cghera

Αν το αγοράζεις μόνο από τη σελίδα τους (εκτός Ελλάδος) με εγγύηση και service τί θα γίνεται; Θα πρέπει να το στέλνει πίσω;

Manosp3

Και γω που το είδα χωρίς το καπάκι δεν εχει microsd,
@cghera ναι το στέλνεις πίσω εσυ.

giorgio

να το βρασω για κινητο!! βεντετιλικια του στυλ προσκλησεις και χαζομαρες!!!ταχα μας βγαζει ενα οικονομικο τουμπανο κινητο και στελνει προσκλησεις σε 2-3 νοματεους!!!αντε γεια…

Kostas K.

@ giorgio γιατι ξερεις πολλα κινητα να παρουσιαστηκαν και να βγηκαν αμεσως στην αγορά? Εδω ολόκληρη Sony εχει παρουσιάσει Το Ζ2 εδω και κανα 2μηνο και το κινητο τωρα εμφανίστηκε.. Μια νεοσύστατη εταιρία σε πείραξε που στην τελικη δεν ζηταει και τα 700αρια των άλλων?

Γιώργος Λ.

Στα μέχρι τώρα σχέδια,οι οπές για τα ηχεία ήταν τρυπούλες “διάταξης πλέγματος”.Εδώ βλέπουμε δύο μακρόστενες,που προσωπικά θεωρώ ότι χάνει αισθητικά.Μας μπερδεύουν οι τύποι.Παρόλα αυτά,θα είναι το επόμενο κινητό μου.

Dimitris

Λίγο προσοχή στα άρθρα που αναδημοσιεύετε…

Καταρχήν αυτή η συσκευή στις φωτογραφίες δεν είναι το OnePlus One αλλά κάποια κακή απομίμηση.
To “αυθεντικό” τηλέφωνο από LTE bands υποστηρίζει τις 1/3/4/7/17/38/40 γιατί αλλίως με 4 και 17 θα λειτουργούσε μόνο στην Αμερική και τελος ΔΕΝ έχει SD card slot!

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται τα επίσημα χαρακτηριστικά είναι αυτά: https://oneplus.net/one#specifications

giorgio

@kostas εμενα φιλε μου δε με ενοχλει που ειναι φθηνοτερο..και αλλοι εχουν βγαλει φθηνα και καλα κινητα και δεν στελνανε προσκλησεις!! για τις προσκλησεις ειναι η ενσταση μου αν δεν καταλαβες!!! δεν ειμαι φαν καμιας εταιρειας αλλα αν καταφερεις σε 2 μηνες που λες οτι εκανε το Ζ2 να κυκλοφορησει να βρεις προσκληση για το oneplus στειλε και μενα κανα 2 γιατι το θελουν και κατι φιλαρακια..

andreas

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.